Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.02.2009, 02:11   #21
Feramuz58
Yeni Yiğido

Feramuz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Feramuz58 Şuan Feramuz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.04.2009 14:15

Tecrübe Puanı: 0 Feramuz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Adaylar Konuşuyor (Röportaj)

Büyük Birlik Partisi Sivas adayı Doğan Ürgüp Sivas'a ve Sivaslıya yakışır bir Belediye Başkanı olacaktır. Çok seviyeli, dürüst ve organizasyon kabiliyeti olan hemşerimiz. Doğan beyi tanıttığınız için Röportajı gerçekleştiren site yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.
Alt 03.02.2009, 02:19   #22
Feramuz58
Yeni Yiğido

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İşadamalrına üniversite binalarını yaptırmak fikri sıradan vatandaşın aklına bile gelebilecek bir fikir..

Acaba anlaşılmış bir işadamı var mı,maddi kaynak için bir proje tasarlanmış mı?

Seçmen olarak bunlar önemli bizim için!!
Arkadaşım madem sıradan vatandaşın bile aklına gelecek bir fikirdi şimdiye kadar uygulamayanlar utansın !

Anlaşılmış işadamı var mı diyorsun, 1. si zaten Doğan Ürgüp başkandır. Sivas'a yatırım yapmış hemşerimizdir. Diğer işadamlarının isimlerinide Başkan olduktan sonra Üniversite binalarında görürsün zaten.
Alt 03.02.2009, 10:55   #23
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1302 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Feramuz58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşım madem sıradan vatandaşın bile aklına gelecek bir fikirdi şimdiye kadar uygulamayanlar utansın !

Anlaşılmış işadamı var mı diyorsun, 1. si zaten Doğan Ürgüp başkandır. Sivas'a yatırım yapmış hemşerimizdir. Diğer işadamlarının isimlerinide Başkan olduktan sonra Üniversite binalarında görürsün zaten.
2. hatta 3.üniversite fikir herkesin aklına gelir..
Ama bunu nasıl yapılacağını düşünecek olsam zaten başkan adayı olurum..
İşte ben de onu soruyorum..
Şİmdi diyor ki işadamlarıyla anlaşıp onlara fakülte binası yaptıracağız..
Diyelim ki seçildi ve bu işe yanaşacak bir işadamı bulamadı..
Ne olacak?
Yani bu konuyla alakalı projesi nedir diye soruyorum?
Soruyorum ki daha düzgün bir şekilde oyumu vereyim değil mi?
Alt 03.02.2009, 20:43   #24
Feramuz58
Yeni Yiğido

Alıntı:
Ne olacak?
Elbette soracaksın seçmensin,Doğan bey işadamlarını nasıl harekete geçirebildiğini Ankara da öncülük ederek kurduğu Sivaslı Öğrenciler yurdu ile kanıtlamıştır. İş dünyasının içinden gelen biridir Doğan Ürgüp,sermayenin nasıl harekete geçirileceğini iyi bilir.
Alt 03.02.2009, 20:52   #25
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Ne olacak?
DoğanBey'in Ankara'daki Sivaslılar Hizmet Vakfı'ndaki çalışmları bu konuya örnektir. Orada önce erkek öğrenci yurdu yaptırdı herkesin katılımıyla ardından bu yıl kız öğrenci yurdu yapımına başladılar. Ve İstanbul'da ki Sivas Platformu bu konuda bir çalışma yapmazsa İstanbul'da da yurt yaptıracaklar. İş adamlarının iştirakleriyle. İş adamlarını harekete geçirme noktasında sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum çünkü yaptıkları ortada.
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 23:23   #26
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1302 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Feramuz58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Elbette soracaksın seçmensin,Doğan bey işadamlarını nasıl harekete geçirebildiğini Ankara da öncülük ederek kurduğu Sivaslı Öğrenciler yurdu ile kanıtlamıştır. İş dünyasının içinden gelen biridir Doğan Ürgüp,sermayenin nasıl harekete geçirileceğini iyi bilir.
İnşallah dediğiniz gibi olur..

Sivas'ımız kazansın!!
Alt 04.02.2009, 00:51   #27
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1204 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Bu yeni binalar Cumhuriyet Üniversitesi için mi yoksa yeni kurmayı planladıkları Vakıf üniversitesi için mi? Birde bir kaç yıl önce Lütfullah Bilgin "Kent Meydanı" projesini ortaya attı projesini de yaptırmıştı Sami Bey yaptı, 4 Eylül üniversitesi de projeleri içindeydi hangi bölümlerin açılacağına kadar belliydi, binalarının nereler olacağı herşey...Eğer Doğan Bey'in üniversite projesi ile ilgili bilgisi olan varsa hangi bölümler olacak ve neresi düşünülüyor?
Lütfullah Bey'in projesinde Kent Meydanı'nın içerisinde Valilik ve Adalet Sarayı Mevlana mahallesine taşınacak meydanda boşalan Vilayet binası ve Adalet Sarayı yerine de 4 Eylül üniversitesi taşınacaktı. İlk etapta da Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksek Okulu açılacaktı. Çünkü Cumhuriyet Üniversitesinde olmayan bölümler bunlar...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2009, 01:20   #28
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1063 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siyasetin kirli dünyasından uzak kalmış,Tertemiz düşünceler ile Sivas merkezde özel girişiminin yanında birde siyasi arenada adaylığını açıklayarak,birde Sivas halkına siyasi olarak hizmet etmeyi planlayan,Doğan ÜRĞÜP beyi tebrik edere,Başkanlık yarışında başarılar temenni ederim.
evet siyasetin kirli dünyasından çok uzak mı ???
Alt 04.02.2009, 21:40   #29
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Sayın Doğan Ürgüp beyle röportajmızı Parti İl Binasında gerçekleştirdik. Doğan bey ve parti yöneticileri bizi çok sıcak karşıladılar ve Doğan bey sorularımıza içtenlikle cevap verdi. Sayın Ürgüp kalbi Sivas için çarpan samimi bir siyeset ve işadamımız.

Doğan bey bilgi birikimi yüksek, Sivas'ın yerel sorunlarını bilen ve çözüm önerileri sunabilen bir başkan adayı profili çizdi. 2 saate yakın süren söyleşimizi mecburen kısaca size sunmak zorunda kaldık. Doğan beyin Sivas için vaad ettiği en önemli proje organizatör bir Belediye Başkanı olmak ve iş dünyası ile şehri buluşturarak sorunları çözmekti.

Doğan Ürgüp beye bize zaman ayırdığı ve adaylığı sonrası ilk söyleşinide Sivaslilar.Net'i tercih ettiği için çok teşekkür ediyorum.

Doğan Ürgüp beye Seçim yarışında başarılar diliyorum..

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2009, 22:14   #30
tskfn
Tecrübeli Yiğido

tskfn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tskfn Şuan tskfn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 739 tskfn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Keyifle okudum roportajı site yönetimi ve sorulara içtenlik ile cevaplayan sayın Doğan ÜRGÜP beyi kutlarım hayırlsıı olsun zorlu yarışda başarılar dilerim.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)