![]() |
#21 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 21:40
Tecrübe Puanı: 782
![]() |
![]() Alıntı:
Şimdiye kadar el pençe divan duran başbakanlarmı oldu Ki şimdiye kadar 50 yıldır yönetenleri vatan haini olarak görüyorum. Bilmediklerinizden,Tansu ÇİLLER Fransa cumhurbaşbakını ile AB görüşmeleri yaparken,ermeni meselesini gündeme getirdiğinde,Masanın 110 cm. diğer tarafından adamın kravatından tuttuğu gibi boğazını sıkar.''Bir daha benim karşıma geçtiğinde ermeni meselesini önüme getirme'' der. Ben ne kadar ne anlatsamda boş,tek üzüldüğüm nokta,o toplantıda bir başkan olarak sadece moderatöre kızdım diye toplantıyı terk edip çıkmasıdır. Umardım ve beklerdim ki, Benim başbakanım,o toplantıda,gür ingilizcesi ile dünya kamuoyunu ayağa kaldırsın,tüm dünya devletlerine rest çeksin,bu soykırımı mezalimi gözyaşını bitirin desin.Hatta dahada ileri giderek,tehdit etsin.Burdan bu karar çıkmadan ben burayı terk etmem,sizleride bir soykırıma-zulme seyirci kalanlar olarak tüm dünya halklarına şikayet edeceğim desin.Ülkem içindeki ekonomik tüm yolların kapanacağından-boğazlar ve başka stratejik noktalarda amborgo uygulayacağını beyan etmesini istersim. Bir gün sonra bu savaş bitmiş olsun isterdim. O gün davos zirvesinde filistinde ölen kişi 300 bile yoktu,bugün 1 000 kişiye yaklaştı. O gün benim için bu toplantı bitmiştir diyip ayrılmakla sonuna kadar haklı olduğu ve perez e dediği''Siz bebek katilisiniz,kumsaldaki çocukları bombaladınız'' demekle sonuna kadar haklı sözüm yok,orda söylendi gururlandım,dünya kamuoyu önünde politik davranmayıp,hislerini ifade ettiğine, Yalnız,iş orda bitmiyor maalesef,bu dünya zalimlerin,melazimliklerin dünyası, Bu kurtlar sofrasında onlarla aynı şartlarda siyasi lobiler kurarak başarı sağlanır.Masa başında alınan kararlar ile hedeflere ulaşılır. Diğer taraftan beni acıtan ise; -İsrail filistin e ilk bomba attığından yarım saat evvel ankara'da başbakanlık ofisinde israil dışişleri bakanı ile Türk dışişleri yetkileri ve eş güdümlü olarak başbakanlar düzeyinde gizli görüşmelerin olmasıdır. -Davos'taki zirvede bu çıkışı yaptıktan sonra başbakan ın,tüm basın mensuplarının önüne çıktığında 5 dakika sonra,''Ben moderatöre kızdım'' demesi,niçin içerde söylediğini,tüm dünya kamuoyuna birinci ağızdan bir daha deklare etmiyor. -1 şubat günü,istanbulda halkın huzuruna çıktığında,tarihin derinliklerin halkıma çok güzel konuşmalar yaparken,3 şubat gübü parlemento kürsüsünden,''Bizim israil ile ticari ve diğer sektörlerde faaliyetlerimiz devam edecektir'' açıklaması yaptığı dakikalarda. -İsrail,tur operatörleri tarafından,2009 yaz sezonu için tüm uçuş ve konaklama rezervasyonları iptal edilmekte idi. Ben şahsım olarak,Sağlam temellere kurulmuş bir hükümetin başbakanı olarak,orda Perez'e o sözlerin iki katını söylerdim,gazımı alamaz birde suratına belkide frenim tutmaz,şah damarına belkide yumruk atardım,ama başbakan olarak tüm dünyayada rest çekerdim.
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 875
![]() |
![]() Alıntı:
ve kesinlikle katiliyorum, bu davranisi bende yakistirmadim tayip beye, madem bir tepki gösterdin bu tepkini gösterdigin bütün nedenleri dile getirseydin ya keske
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1045
![]() ![]() ![]() |
![]() İLK DEFA BİR BAŞBAKAN ATATÜRKÜ ÖRNEK ALIYORUZ DEDİ
BİZ ŞAŞIRDIK ZATEN BÜTÜN BAŞBAKANLAR AZ ÇOK ÖRNEK ALIRDI AMA TAYYİP BEY BUNU BİR AŞAMAYMIŞ GİBİ SEÇİM ÖNCESİ DAVOS SALVOSUNA SIKIŞTIRDI, GÖZ KIRPTI 71 MİLYONA BAKIN BENDE ATATÜRKÇÜYÜM DİYE YERSENİZ
![]() |
#24 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() Bu ileti yalnız AKP nin değil benim hemşehrililerimin de canını sıkmışa benziyor.
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() ilkdefa bir başabakan
dini duygularla camilerde ellerinden alınmış uyduruk senet sepetle yüzbinlerce dolandırılmış fenercilerin tuzağına düşmüş gurbetçi işçilerimizin dernek başkanına verirken banamı sordun dedi
![]() |
#27 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bağırdıkça kazanan biri , demekki farklı bir dil. Bir metod olmalı bu. Ben öyle anlıyorumki son zamanlarda dahada bağırcaklar
![]() .
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() ilk defa bir başbakan yolsuzlukla , yoksullukla mücadele edeceğim dedi, dokunulmazlıkları kaldıracağım deyip esip gürleyip bağırıp çağırdı,
2. iktidarın yarısına geldi hala dokunulmazlığı kaldıracak, yoksulluğu ise katlayarak yola devam ediyor,
![]() |
#29 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() ilk defa bir cumhurbaşkanı, başbakanın iki dudağı arasından seçilmiştir hemde kardeşim diyerek
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() ilk defa bu hükemet dönemine başlarken ilkokula giden oğullar iktidarın ikinci döneminde liseye giderken lmited şirket kurup, hatta şuanda kardeşimiz cumburbaşkanımızn 16 yaşındaki kolejli işadamı oğlunu geniş bir işadamı heyetiyle beraber ana uçağında iş görüşmesi yapacaklar
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|