Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.02.2009, 20:50   #21
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 748 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Adaylar Konuşuyor ( Röportaj)

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Benim demek istediğim farklı sen daha farklı şeyi söyluyorsun Osman Beyin yaptıklarından aklıma gelenleri yazdım o kadar şey yapmış birisine nasıl olurda nasıl sadece tekel iş yaptığından bahsediyorsun anlam veremıyorum.
eyvallah arkadaşım mart biter iş biter o zaman halak gereken kişiye gerektigi oyu verir o zamanda yazarız vesselam....

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 22:01   #22
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1354 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sami aydın o dönem esen akp rüzgarının sayesinde başkan oldu..
ha iyi de oldu. o dönem başkan adaylarının içinde çok değerli isimler de vardı ama akp ne yaptı o dönem il başkanı olan bir ismi sami aydını başkan adayı gösterdi...gerçekten burada yazan bazı arkadaşlara el insaf diyorum...osman seçilmiş iktidar partisinin bile belediye başkanı değildi.
o günler unutulur tabi.
Alt 25.02.2009, 00:46   #23
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 13:30

Tecrübe Puanı: 756 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

osman seçilmiş döneminde belediyede staj yapan öğrencilerdendim kapısnın önünde bekleyenleri ve onların aralarında geçen konuşmaları çok iyi bilen birisiyim
(ev yaptıracam az acındırakta kendimizi biraz yardım etsinler)
ve bizzat bu adamlara yardım yaptırdıgına gözlerimle şahit oldum
ikincisi aynı dönemde arkadaşım ablası burs başvuru yaptı ve çok başarılı biriydi
sadece kapalı olmadığı için bursunu geri iptal ettiler

ikincisi osman seçilmiş döneminde özbelsan işçileri 4-5 ay maaşlarını alamadılar
sami aydın geldiğinde düzenli maaş almaya başaladılar
o adamların günaho neydi nere gitti paralar şimdi veriliyorsa o zaman verilemiyormuydu
şahit göster diyorsan git osman seçilmiş döneminde çalışan özbalsan işçilerine sor
benim çok tanıdıgım oldu hepside aynı şeyleri anlattı at gözlüklerinizde kurtulun etrafınızda arayın ispatlarını
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2009, 00:59   #24
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1026 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

22 yaşındasın 5 sene önce 17 yaşında idin 17 yaşında ne stajı yaptın. Diyelimki meslek lisesinde idin son sınfta odlugun için belediyede staj yaptın stajer olarak Osman beyin odasında olup bitenleri nasıl bilıyorsun yoksa Başkanlık koltugunda sen mi oturuyordun ?

Ev yaptırıcam diye gelen insanları geri cevirmemesi yardım da bulunması yanlış davranış öylemi ? Haa az acındırarak demişsin ihtiyacı olmadan alanlar da kendilerini yargılasınlar adam sanıp güvenip yardım etti ise bunda suç Osman Beyin mi ?

Belediye bursu diyorsun ki arkadaşın ablasına verilmedi Belediyenin belli bir bütcesi ve burs vereceği ögrenci sayısı sınırlıdır her başvurana verme gibi bir ihtimali yoktur ! Demekki arkadaşının ablası baş vurdugunda ya kontenjan dolmuştu yada o kişiden daha zor durumda olan kişilere verilmiştir .

Özbelsan'ı hiç karıştırma özbelsan bu gunlerde ise bunda Osman beyin katkısı üst seviyede dir ilk yapıldıgı zaman özbelsan sadec ekmek üreten bir yerdi şimdi ne halde ve 5 yıllık dönemde özbelsanda ne olmuş bana söyle ?

Özbelsanı cok iyi bilıyorum yakın akrabam müdür olarak calıştı ve şuanda hala dayım ve bir cok arkadaşım calışıyor oyuzden özbelsanı bana anlatma.
Alt 25.02.2009, 02:38   #25
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Sayın Osman Seçilmiş bey Sivaslilar.Net için röportaj teklifimizi hemen kabul ettiği ve büyük bir incelik ve samimiyet gösterek bizleri evinde ağırladığı için Sivaslilar.Net ailesi adına teşekkür ediyorum.

Sayın Seçilmiş heycanlı, iddialı ve proje insanı olduğundan dolayı çok verimli bir söyleşi yapmamızı sağladı. Belediye Başkanlığı tecrübelerinden, yaptıklarından ve gelecek için hedeflerinden uzun uzun bahsetti. Ne yazık ki söyleşimizin tamamını yayınlama imkanımız olmadığından seçtiğimiz bölümleri sizlerle paylaştık.

Osman Seçilmiş beye Yerel Seçimlerde başarılar diler ve birkes daha Sivaslilar.Net Site Yönetimi adına teşekkür ederim.

Not: Sivas Belediye Başkan Adayları ile yaptığımız Röportajlar devam edecektir.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2009, 08:03   #26
deniz kızı
Usta Yiğido

deniz kızı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz kızı Şuan deniz kızı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2009 07:57

Tecrübe Puanı: 791 deniz kızı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

belediye başkan adaylarımız seçim zamanı ayağımıza kadar gelip oy istiyorlar evet güzel tamam. ama seçildikten sonra onlara ulaşabilene aşk olsun. aynı şey milletvekilleri içinde geçerli.o yüzden hepsi de aynı HERŞEY o koltuğa oturana kadar...
Alt 25.02.2009, 10:58   #27
tskfn
Tecrübeli Yiğido

tskfn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tskfn Şuan tskfn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 744 tskfn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU ARADA BESYOCU KARDEŞİMİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM BAŞARILAR BESYOCU
Alt 25.02.2009, 14:09   #28
Merkez_Alperen
Usta Yiğido

Merkez_Alperen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merkez_Alperen Şuan Merkez_Alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23

Tecrübe Puanı: 674 Merkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOKMerkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOK

Saadet Partisi Sivas belediye başkan adayı Değerli Osman SEÇİLMİŞ'e seçimlerde başarılar diliyorum.Allah kolaylık versin.
Alt 25.02.2009, 23:06   #29
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Osman Seçilmiş e yerel secimlerde başarılar dilerim. Roportajı yapan arkadaslara da teşekkürler.
Alt 25.02.2009, 23:29   #30
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 748 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
22 yaşındasın 5 sene önce 17 yaşında idin 17 yaşında ne stajı yaptın. Diyelimki meslek lisesinde idin son sınfta odlugun için belediyede staj yaptın stajer olarak Osman beyin odasında olup bitenleri nasıl bilıyorsun yoksa Başkanlık koltugunda sen mi oturuyordun ?

Ev yaptırıcam diye gelen insanları geri cevirmemesi yardım da bulunması yanlış davranış öylemi ? Haa az acındırarak demişsin ihtiyacı olmadan alanlar da kendilerini yargılasınlar adam sanıp güvenip yardım etti ise bunda suç Osman Beyin mi ?

Belediye bursu diyorsun ki arkadaşın ablasına verilmedi Belediyenin belli bir bütcesi ve burs vereceği ögrenci sayısı sınırlıdır her başvurana verme gibi bir ihtimali yoktur ! Demekki arkadaşının ablası baş vurdugunda ya kontenjan dolmuştu yada o kişiden daha zor durumda olan kişilere verilmiştir .

Özbelsan'ı hiç karıştırma özbelsan bu gunlerde ise bunda Osman beyin katkısı üst seviyede dir ilk yapıldıgı zaman özbelsan sadec ekmek üreten bir yerdi şimdi ne halde ve 5 yıllık dönemde özbelsanda ne olmuş bana söyle ?

Özbelsanı cok iyi bilıyorum yakın akrabam müdür olarak calıştı ve şuanda hala dayım ve bir cok arkadaşım calışıyor oyuzden özbelsanı bana anlatma.
besy_cu sen kaç yaşındasın arkadaşım?

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)