Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.03.2009, 12:36   #21
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2208 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Forumdan ayrılıyorum, hoşçakalın.

sivaslilar.net bir han üyeler kervan isteyen konaklar isteyen gecer
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 12:40   #22
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1045 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

güle güle kangallı, yolun açık olsun, ara sıra ziyaret et , başka adla da olsa kayıt yaparsın sen biliyorum ben, gidenlerin çoğu öyle yaptı, ama anlamıyorda değilim tepkini, sinirlerini aldırman lazım burada yazarken, yada benliğini kimliğini inkar edeceksin yada benim gibi allah vergisi bir inat ve iradeyle yazacaksın her daim, buradakilerin çoğu çoluk cocuk çoğu daha beş dana iki tavuk, gütmemiştir ama ahkam keserler hayatta, daha yüküyle sıçmaya oturmamış derlerya buradaki arkadaşların çoğu malsef böyle , çoğunun hyatga dair beklentisi yok, hedefi yok, öğrenmiş iki laf , almış bir iki siyasi simge onunla aleme nizam verecekler , şiddet şantaj gırla, taraftarlık yparlar 24 saat sana siyaset yapma derler, akşama kadar mezhepçilik yaparlar, sen aleviyim dersin ayrımcılık yapma derler, derlede derler milletin ağzı torba değilki büzesin, boşver sağlıcakla git
kriz yok der bunlar , ama onu diyenler şimdi 1 lira bulup internet kafeye gidemiyor, aylık 29 lira adsl bağlantısını ödeyemiyorlar, adamın burslu okuyan çocuğu askere gitmeden şimdi 4 gemisi oldu , bunlar cepte yok , iş güç yok evde ekmeğe katık yok, ama gel görki çalan bakanı savunuyorlar bunların çoğunun gözü yok görmeye kulağı yok duymaya, dili yok söylemeye, varsada yok saad siyaset toto oynayıp 29 martta sanki bir gecede devrim olacak herşey düzelecek, tam tersine herşey dahada kötüye gidecek ama hala bana siyaset güzellemesi yapıyorlar, adayını seçemez, milletvekilini kim seçer bilmez güreşçiden milletvekilli seçerler ama ekonomi profosörünü dışarda bırakırlar
bunların ipiyle kuyuya iniyoruz toplum olarak bir daha çıkamamak korkusu toplumun herkesimini sarmış durumda, güle güle git kangallı uzun oldu ma lafıda sokmadan olmuyor, deki haksızsın, deyinki haksızsın sayın resiler , ağır abiler, ablalar
Alt 10.03.2009, 12:46   #23
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1025 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Mehmet Abime sonuna kadar katılıyorum. Burası herşeyden önce SİVAS'ımızın sitesi şahış yada belirli bir zümrenin değil sırf bu yuzden bile güzelleştirmek için elimizden geleni yapmamız gerekir güzel bir söz vardır; Sorunu çözmek isteyen yol bulur istemeyen ise BAHANE bulur diye.
bahane bulmuyorum sadece kendi düşüncelerimi söylüyorum. eskiden burda olan yakın arkadaşlığı ve sıcaklığı şimdi bulamıyorum. forumlar neredeyse hep oyunlar üzerine. o yüzden giriyorum ilgimi çeken forum ve haberleri okuyorum çıkıyorum.
Alt 10.03.2009, 12:51   #24
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1012 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Forum oyunları gibi oldu burasıda.

Site her zaman bakidir hancı yolcu ilişkisi.

Selametle....

Daha önceden de yazdıgım gibi site bakidir kaybettiği hiç bişey yok aksine sitenin tıklanma oranı anormal yüseliştedir. Hala sıcak dosluklar ve arkadaşlıklar fazlası ile bulunmakdadır.

Albina58 Hakan abinin imzasını gibi ' NE ALABİLİRİZ DEĞİL NE VEREBİLİRİZ '...
Alt 10.03.2009, 12:58   #25
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36

Tecrübe Puanı: 2296 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Mehmet Abime sonuna kadar katılıyorum. Burası herşeyden önce SİVAS'ımızın sitesi şahış yada belirli bir zümrenin değil sırf bu yuzden bile güzelleştirmek için elimizden geleni yapmamız gerekir güzel bir söz vardır; Sorunu çözmek isteyen yol bulur istemeyen ise BAHANE bulur diye.
Bende sizi sonuna kadar destekliyorum güzelleştirmekte kötüleştirmekte bizim elimide olan birşey, etkiye tepki cevaplar verilirse sonuçta üzülen yine biz oluruz.

Deniz derindir durulmaz, dostluklar bakidir ebedi unutulmaz; bir dost edinebilmissek ne mutlu bizlere.
Alt 10.03.2009, 13:09   #26
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36

Tecrübe Puanı: 2296 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Kaptan-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bahane bulmuyorum sadece kendi düşüncelerimi söylüyorum. eskiden burda olan yakın arkadaşlığı ve sıcaklığı şimdi bulamıyorum. forumlar neredeyse hep oyunlar üzerine. o yüzden giriyorum ilgimi çeken forum ve haberleri okuyorum çıkıyorum.
Kaptan kardeş hep birlikte olup el ele verilirse aşılmayacak hiçbir enğeller yok; eskisinden neden daha güzel olmasın burada ortamı gerenlere fırsat vermeyeceksin, ha oyunlar demişsin sende aç güzel güzel konular eğer ki yorum yapılmassa işte o zaman tepkini koyarsın; tabi yinede herkesin düşüncesine saygı duyarım.Gidenden de gelenden den de; yorum yapan yapmayandan da ALLAH(cc) razı olsun.Yine diyorum baki olan dostluklar asla unutulmaz.
Alt 10.03.2009, 13:10   #27
atlantis
Yiğido
NO AVATAR

atlantis Şuan atlantis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2009 12:03

Tecrübe Puanı: 596 atlantis FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

merhaba arkadaşlat ben burada yeniyim.
haddin değil derseniz onuda uygun sözle iletin bana.ama yorum yapmadan geçemeyeceğim.
belliki kangallı arkadaşı üzen biri yada bir konu var.neden bunca zaman burada bulunan dostunuza sahip çıkmıyorsunuz.neyse kalbini kıran eminim arkadaşlar birlik olursa çözülür.çünkü neolursa olsun burada bir emek var.kimse geyiğine buraya takılmaz.
kendinden ve toprağından birşeyler algılamış yada hayal etmiş demektir.
burada mutlu olmasaydı eminim ilk günden farkı anlar giderdi kangallı.
kangallıyı tanımıyorum,eminim yanlış anlaşılan birkonu var.
bakın dostlarım sivasta,ermeni,kürt,alevi,sünn i gibi etnik kökenler yüzlerce yıldır,huzurla ve kardeşce yaşamayı başarmışlardır.
neden medeni birortamda sorunlar olsun.anlayış bizim kanımızda var.
bunu unutmayalım.başımıza bir sıkıntı geldiğinde,önce kimin koşacağını seçme şansın varmı söyleyin.sünniye,alevi komşusuna zaman gelir can borcu olur.bunu ancak Allah bilir.
öyle bir aile yapımız varki eminim sizde benim gibi,büyük şehirlerde buayrımları duydunuz ve yaşadınız.sivasta neden çocuklar bilmez buayrımı.
benim çocukluğumun geçtiği semtte.
alevi dedesi vardı, dede olduğunu öldükten sonra öğrendim.çünkü hiç konuşulmamıştı ailemde.
bizim enyakın dostumuzdu,onsuz ailem köyyemekleri yemezdi,bekiramca derdik.yemeğe gelmese bile eve gönderirdi rahmetli annem.
küçükken şohbenden zehirlendim.
beni hastaneye yetiştiren ve canımı kurtaran benim komşularımdı.
kusura bakmayın inşallah kendimi ifade etmede hatam olmamıştır.
sevgiyle kalın.
atlantis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 13:15   #28
barikat58
Usta Yiğido

abircanın dogrusu anlatımına hayran oldum.argo dersen agzına geldiği gibi serbest..burayı kahvehane sanıyorsunuz galiba bu konuşma şekli ve bide rakamların dili yazan konudaki benzetmeleriniz ancak kahvede olur....terzi kendi söküğünü görmezmiş
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 13:16   #29
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 771 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI

keşke giderken bir sebep belirtseydin ::S:S:S
Alt 10.03.2009, 13:18   #30
barikat58
Usta Yiğido

madem gittiyse bugün neden tekrar geldi.....neden tekrar bu konuyu göndeme getirdi...REKLAM KOKAN HAREKET BUNLAR

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)