![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2208
![]() |
![]() sivaslilar.net bir han üyeler kervan isteyen konaklar isteyen gecer
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1045
![]() ![]() ![]() |
![]() güle güle kangallı, yolun açık olsun, ara sıra ziyaret et , başka adla da olsa kayıt yaparsın sen biliyorum ben, gidenlerin çoğu öyle yaptı, ama anlamıyorda değilim tepkini, sinirlerini aldırman lazım burada yazarken, yada benliğini kimliğini inkar edeceksin yada benim gibi allah vergisi bir inat ve iradeyle yazacaksın her daim, buradakilerin çoğu çoluk cocuk çoğu daha beş dana iki tavuk, gütmemiştir ama ahkam keserler hayatta, daha yüküyle sıçmaya oturmamış derlerya buradaki arkadaşların çoğu malsef böyle , çoğunun hyatga dair beklentisi yok, hedefi yok, öğrenmiş iki laf , almış bir iki siyasi simge onunla aleme nizam verecekler , şiddet şantaj gırla, taraftarlık yparlar 24 saat sana siyaset yapma derler, akşama kadar mezhepçilik yaparlar, sen aleviyim dersin ayrımcılık yapma derler, derlede derler milletin ağzı torba değilki büzesin, boşver sağlıcakla git
kriz yok der bunlar , ama onu diyenler şimdi 1 lira bulup internet kafeye gidemiyor, aylık 29 lira adsl bağlantısını ödeyemiyorlar, adamın burslu okuyan çocuğu askere gitmeden şimdi 4 gemisi oldu , bunlar cepte yok , iş güç yok evde ekmeğe katık yok, ama gel görki çalan bakanı savunuyorlar bunların çoğunun gözü yok görmeye kulağı yok duymaya, dili yok söylemeye, varsada yok saad siyaset toto oynayıp 29 martta sanki bir gecede devrim olacak herşey düzelecek, tam tersine herşey dahada kötüye gidecek ama hala bana siyaset güzellemesi yapıyorlar, adayını seçemez, milletvekilini kim seçer bilmez güreşçiden milletvekilli seçerler ama ekonomi profosörünü dışarda bırakırlar bunların ipiyle kuyuya iniyoruz toplum olarak bir daha çıkamamak korkusu toplumun herkesimini sarmış durumda, güle güle git kangallı uzun oldu ma lafıda sokmadan olmuyor, deki haksızsın, deyinki haksızsın sayın resiler , ağır abiler, ablalar
![]() |
#23 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1025
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Daha önceden de yazdıgım gibi site bakidir kaybettiği hiç bişey yok aksine sitenin tıklanma oranı anormal yüseliştedir. Hala sıcak dosluklar ve arkadaşlıklar fazlası ile bulunmakdadır. Albina58 Hakan abinin imzasını gibi ' NE ALABİLİRİZ DEĞİL NE VEREBİLİRİZ '...
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2296
![]() Alıntı:
Deniz derindir durulmaz, dostluklar bakidir ebedi unutulmaz; bir dost edinebilmissek ne mutlu bizlere.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2296
![]() Kaptan kardeş hep birlikte olup el ele verilirse aşılmayacak hiçbir enğeller yok; eskisinden neden daha güzel olmasın burada ortamı gerenlere fırsat vermeyeceksin, ha oyunlar demişsin sende aç güzel güzel konular eğer ki yorum yapılmassa işte o zaman tepkini koyarsın; tabi yinede herkesin düşüncesine saygı duyarım.Gidenden de gelenden den de; yorum yapan yapmayandan da ALLAH(cc) razı olsun.Yine diyorum baki olan dostluklar asla unutulmaz.
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() atlantis Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2009 12:03
Tecrübe Puanı: 596
![]() |
![]() merhaba arkadaşlat ben burada yeniyim.
haddin değil derseniz onuda uygun sözle iletin bana.ama yorum yapmadan geçemeyeceğim. belliki kangallı arkadaşı üzen biri yada bir konu var.neden bunca zaman burada bulunan dostunuza sahip çıkmıyorsunuz.neyse kalbini kıran eminim arkadaşlar birlik olursa çözülür.çünkü neolursa olsun burada bir emek var.kimse geyiğine buraya takılmaz. kendinden ve toprağından birşeyler algılamış yada hayal etmiş demektir. burada mutlu olmasaydı eminim ilk günden farkı anlar giderdi kangallı. kangallıyı tanımıyorum,eminim yanlış anlaşılan birkonu var. bakın dostlarım sivasta,ermeni,kürt,alevi,sünn i gibi etnik kökenler yüzlerce yıldır,huzurla ve kardeşce yaşamayı başarmışlardır. neden medeni birortamda sorunlar olsun.anlayış bizim kanımızda var. bunu unutmayalım.başımıza bir sıkıntı geldiğinde,önce kimin koşacağını seçme şansın varmı söyleyin.sünniye,alevi komşusuna zaman gelir can borcu olur.bunu ancak Allah bilir. öyle bir aile yapımız varki eminim sizde benim gibi,büyük şehirlerde buayrımları duydunuz ve yaşadınız.sivasta neden çocuklar bilmez buayrımı. benim çocukluğumun geçtiği semtte. alevi dedesi vardı, dede olduğunu öldükten sonra öğrendim.çünkü hiç konuşulmamıştı ailemde. bizim enyakın dostumuzdu,onsuz ailem köyyemekleri yemezdi,bekiramca derdik.yemeğe gelmese bile eve gönderirdi rahmetli annem. küçükken şohbenden zehirlendim. beni hastaneye yetiştiren ve canımı kurtaran benim komşularımdı. kusura bakmayın inşallah kendimi ifade etmede hatam olmamıştır. sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() abircanın dogrusu anlatımına hayran oldum.argo dersen agzına geldiği gibi serbest..burayı kahvehane sanıyorsunuz galiba bu konuşma şekli ve bide rakamların dili yazan konudaki benzetmeleriniz ancak kahvede olur....terzi kendi söküğünü görmezmiş
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
![]() Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 771
![]() ![]() ![]() |
![]() keşke giderken bir sebep belirtseydin ::S:S:S
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() madem gittiyse bugün neden tekrar geldi.....neden tekrar bu konuyu göndeme getirdi...REKLAM KOKAN HAREKET BUNLAR
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Forumdan 3 Kişiye Çiçek Ver !!! | umit_koc | Serbest Kürsü | 7931 | 22.06.2014 12:05 |
Forumdan ayrilmadan | ayparcam | Diğer Konular | 19 | 08.05.2009 12:51 |
Ayrılıyorum forumdan... ;) | ayparcam | Diğer Konular | 0 | 28.07.2008 10:42 |