|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
24.03.2009, 16:42 | #21 |
Usta Yiğido
sibelYILMAZ Şuan
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55
Tecrübe Puanı: 916
|
Cevap: Kent Meydanı Yeşillendiriliyor
Aman Allahım diyerek giriyorum, maalesef gene tartışma gene çakışma gene gene yani.....
Öncelikle Sivas için atılan her adım beni ve benim gibi gurbette olan herkesi mutlu ediyordur buna eminim... İkinci olarak hayırlı olsun ne güzel birileri geç yada erken birşeyler düşünüp biryerleri kalkındırmaya güzelleştirmeye çalışıyor.... Ve son olarakta site sakinleri herkesin düşünce özgürlüğü var elbetteki ama her bulduğunuzu baltalayıp hepsinde art niyet arayıp kirletmeyin lütfen.....Sana ne diyebilir yazılanada gülebilirsiniz ama istarhamım sizlerden budur her girdiğim forumda tartışma buluyorum, yorumunda, usluplusu ve öz olanına saygı gösterip ona göre hareket edelim lütfen !!!!!!!!!
24.03.2009, 18:45 | #22 | |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2199
|
Alıntı:
senin bence kap takıntın var yalnış oldu senin bence akp takntın var Konu barikat58 tarafından (24.03.2009 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
24.03.2009, 19:31 | #23 |
Moderator
Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Aksu tamamlanmadı Kent Meydanı tamamlanmadı. Ama bunu yapan Ak Parti ise veya bazıları için sağ parti ise ne olursa olsun eleştiriyorlar. "Güneş balçıkla sıvanmaz"
24.03.2009, 19:35 | #24 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 866
|
ne diyelim bununda hayirlisi olsun,
bu yaz gildigimde gezip görcem bakalim umarim tarihi eserlerimizde cok zarar yokturdur, degilse bu beni cok üzer... yesil konusuna mutlaka önem verilmesi gerekiyor, umarim cok yabancilik cekmeyiz sivasimizin yeni görüntüsüne...
25.03.2009, 08:45 | #25 | |
Usta Yiğido
ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1029
|
Alıntı:
Ben akp ile bir alakasını olduğunu düşünmüyorum belediye hakkındaki görüşleri söylemiş iktidar başka belediye başka
25.03.2009, 19:37 | #26 |
Usta Yiğido
Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22
Tecrübe Puanı: 778
|
Insaallah güzel olacak... daha bitmeden görmeden karsi cikanlar´a da hayret ediyorum
temmuz da ordayiz.. |
26.03.2009, 00:32 | #27 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
Benim sivas hakkında görüşlerimi değerlendirenlerde art niyet görüyorum öncelikle ben sivasta yaşamıyorum haricten gazel atanlarda biraz sivasa gidip gelenlerden olsa gam yemem uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş bana bazı konularsa laf söyleyenleri siyasi acıdan değerlendirdiklerine inanıyoyorum hazımsızlık hiçte iyi bir şey değil doğruya doğru bizim özümüde var ben her zaman söylüyorum bana hitap eden parti Türkiyede yok dolayısıyla ben hiç bir partinin borazancılığını yapmıyorum ve asla yapmayacağım benim hakkımda bazı şahısların yanlış düşünmesi beni çok üzmüştür ben her şeyi zamana bırakıyorum zaman her şeyi ilacıdır ancak bir şeyi demeden gecemeyeceğim takım tutar gibi parti tutumayalım şayet ısrar ederseniz tuttuğunuz partinin 75-80 senede ne işler yaptığını buradan yazarsanız ben ve diğer arkadaşlarımız bilgi sahibi olur
26.03.2009, 09:54 | #28 | |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1186
|
Alıntı:
Abi sana bir tek konuda cevap verenlerden birisi benim ve bu yazına cvp verme gereği hissettim... Ben 19 sene yaşadım Sivas'ta tüm ailem hala orada yaşıyor her sene 3-5 ayımı otada geçiriyorum... Ben dediğim gibi oraların boş olduğunu insanların gezmek istemediğini dinlenmek için oradaki banklara oturmadıklarını böceklerden şikayet ettiklerini görmedim kaldıki evimizde İnönü Bulvarında.... Benim mensubu olduğum parti henüz yeni kurulduğu için birşey yapamadı Sivas'a ama benim düşüncemdeki Türkiye'nin CHP'si çok şey yaptı, bozulup yozlaşmadan önce CHP Sivas'a çok yatırımlar yaptı... Şu anda Sivas'ta bulunan ve bu hükümet tarafından götürülen taşınan ANAP döneminde taşınan tüm yatırımlar CHP zamanında yapılmıştır, Tüdemsaş, Hal, Ethem Bey parkı, Bu belediye başkanının yıktığı Selçuklu Parkı, Paşafabrikası, Yeni Belediye binası, Otogar, 4 Eylül Stadyumu, DSİ, Köy Hizmetleri, TCK bölge müdürlükleri, bu şehirin yollarının asfaltı şehir dışından gelirken Süleyman Çanka döneminde kendisi asfalt üretmeye başladı hala da kullanılıyor, Türkiye'nin en iyi kanalizasyon sistemlerinden birisi olan Sivas Kanalizasyon Sistemi yine Rahmi GÜnay ve Çanka döneminde yapıldı, şu anda Kızılay hastahanesi olarak kullanılan ve yanında iş hanı olarak kullanılan belediye binaları, Kale Parkı, çok övünülen OSB'nin temelleri Çanka zamanında atılmıştır benim aklıma daha gelmiyor araştırmadan hatırladıklarım bunlar siz benden daha iyi hatırlarsınız o dönemi, şu anda sağdan soldan farketmez herkesin değer verdiği Rahmi GÜnay ve Süleyman Çanka çok şey yapmıştır hemde çooook ondandır ki Sami Aydın Belediye Çarşısı'nın adını Süleyman Çanka olarak değiştirmiştir... Saygılar...
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|