|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tür beraberliklerin artırılmasını diliyorum....
|
|
|
#22 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
Son Aktivite: 20.04.2011 22:57
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
Sivaslıları Avrupa' da en güzel şekilde temsil eden örgütlerimize teşekkürler.Gördüğümüz kadarı ile 1 senede yapmış olduğunuz icraatlar çalışmalar başarıya ulaşmış ve emekleriniz boşa çıkmamış. Dernekçilik çok zor iştir,zamanı gelir insanların ağız kokusunu dinlersiniz,zamanı gelir olmadık bir konuda size yüklenirler, zamanı gelir çamur atanlar olur,kısacası kendileri başaramadıkları için sizlerin çalışmalarınızı kıskanır ve küçümser hatta iftira atan ********ler bile çıkarlar.Ama siz bunları dinlemeyin,kulağınızı tıkayın.
Sizin gibi yurtdışında bu tür çalışmalar yapanları el üstünde tutmak gerek. Size çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Yiğido
![]() hsnpltgl Şuan
Son Aktivite: 16.03.2010 00:19
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
danimarka Koldingte iba die bi okul kazandım fakat kalacak yer bulamıyorum bana yardımcı olurmusunz?yurt ayarlamam konusunda
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hayirli , Ugurlu olsun kardesim.
kAZANDIGINIZ Okulun yurdu var sanirim. yinede arastirayim sizin icin ben. Yarin ararim okulu. Isterseniz eger.
|
|
|
#25 |
|
Yeni Yiğido
![]() hsnpltgl Şuan
Son Aktivite: 16.03.2010 00:19
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
tsk ederim ben okula mail attım ama cvp gelmedi sanırım yurdu yokmuş ve bende yurtlarla mailleştim en düşük gecelik 40 euro olan bi yurt buldum ama benim için çok pahalı ilgin için çok tsk ederim eğer mailleşebileceğimiz bir adresiniz varsa bana yardım ederseniz çok sevinirim
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rica ederim kardesim. günlük 40 euro pahali. bir oda falan bulunuyor.
Ben aratirip herkese sorarim. Size elimden geldigince yardim edecegimden süpheniz olmasin Hemsehrim. Allaha emanet olun.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|