Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.07.2009, 21:13   #21
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 754 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan Sorunları Dinledi

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Belediye hükümetten değil yapılmıyor hizmet diye bir bahane olabilir mi ya. Bunu bile bile neden seçildi Doğan Ürgüp. Sivasa 5 yıl hizmet yapılmayacağını bile bile seçildi yani. Ayrıca Sivasın gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı Sami Aydın'dır.Yaptığı hizmetleri görmemek için kör olmak gerekir
Eğer Helikopter kazası Olmasaydı Sami Aydın Kazanırdı bu bir gerçek Sivaslılar vafa borcunu ödediler.

Sami Aydın Devletten Ak parti belediyesi olduğu için daha çok para alıyordu bu gerçeği her kez bilir Hükümet partisinden olan belediyeler daha çok alır büyükşehir olan belediyeler en çok alır bu da hizmeti etkiler şimdi diyeceksin Niye İzmir ak partinin değil niye ödenek alıyor veya hizmet yapılıyor diye Çünkü Büyükşehir ayrıca Anamuhalefet partisi mecliste bu da yeterli.

Ak parti kendi partisinden olmayan belediye başkanına destek verirmi sonra kendisi diğer seçimleri kazanamaz

Doğan Ürgüp Elinden Geleni Yapıyor zaten kendiside dedi Ben Başkanın emanetiyim onun bilincindeyim demişti seçildiğinde bu yüzden güveniyorum elinden geleni yapacaktır ama kimse boşuna Sami Aydın dönemindeki olan hizmetleri beklemesin.

Yerel yönetimler ödenek yasasını baksanız daha iyi anlarsınız İllerin nüfusuna göre kaç alıyor sonra büyükşehirler ne kadar alıyor ayrıca hükümetten kaç alıyor o da hükümet partisi olunca oluyor bunu araştırmanızı tavsiye ederim.

Konu H_Turan tarafından (02.07.2009 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2009, 23:16   #22
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
gul-i_ahmer Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
DOĞAN ÜRGÜP ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA NE YAZIKKI MADDİYAT YÜZÜNDEN BU KADAR ELİNDEN GELİYO KABUL EDİNKİ İKTİDARIN PARTİSİNDE OLMADIĞI İÇİN BÜYÜK PROJELERDE PARA VERMEZLER DOĞAN ÜRGÜPE YARDIM ETMEZLER İŞİN İÇİNİ BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN ÇOK BİLMİŞLİK TASLIYORSUNUZ FARKLI PARTİDE OLANLAR EVET BAZI İSTİSNALAR ÇOK GÜZEL FALİYETLER YAPIYO AMA BUNUN SEBEBİDE PARTİYE HALKIN PARTİ GÖNÜLDAŞLARIN YARDIM ETMESİ!!HANİ BBPYE YARDIM EDEN KİMKİ BİR AVUÇ İNSANLA AYAKTA DURUYO BIRAK YARDIMI DÜN OY VERENLER BUGUN UTANIYO BU PARTİ DEVLET HAZİNESİNDEN HİÇ BİŞEY ALMIYO ÇALIŞANLARIN HEPSİ ALIN TERİYLE KAZANDIKLARI CEPTEKİ PARALARINI KOYUYO ORTAYA AYRICA SİVASTA 1 GÜN SULAR KESİK OLMASIYLA KİMSE SUSUZLUKTAN ÖLMEZ ÇEŞMELER VAR GİDİN ORDAN ALIN BÖYLE UFAK TEFEK ŞEYLERİ SORUN ETMENİZE GEREK YOK AYRICA BEN İSTANBULDA OTURUYORUM VE BİZİM MAHALLENİN BELEDİYE BAŞKANIDA AK PARTİDEN VE 3 GÜNDE BİR SU KESİLİYO BUNA NE DEMELİ??BİZİM SİVASTAKİ GİBİ ÇEŞMEMİZDE YOK !!

Ayrıca Filistin'deki mavi emzikli bebeklerimizi katleden, askerlerimizin şehit olmasında önemli rolü olan İsrail'in, mayınlı tarlalarına ayak basturarak oraya şirket kurdurup ordan gelen paralarla akp benim çeşmemi açık tutacaksa hiç tutmasınlar o su bana zehir zıkkım olsun söz yerini bulmuştur umarım!!!!!

Ayrıca Filistin'deki mavi emzikli bebeklerimizi katleden, askerlerimizin şehit olmasında önemli rolü olan İsrail'in, mayınlı tarlalarına ayak basturarak oraya şirket kurdurup ordan gelen paralarla akp benim çeşmemi açık tutacaksa hiç tutmasınlar o su bana zehir zıkkım olsun söz yerini bulmuştur umarım!!!!!

Ağzımızdan Ak Parti çıkmadı bile..Hayatımda bir defa Ak Partiye oy verdim o da Sami Aydınaydı, Ak PArtiye değil..
Ne Ak Partinin politikası ne de sizin musluklarınız bizi ilgilendiriyor..Bu konuda Sivas Belediyesini tartışıyoruz!
Sami Aydın döneminde sadece büyük asbest borular değiştiği gün planlı ve duyuru ile sular kesilmişti..Şimdi daha bir kaç ay oldu ve ben habersiz kaç kez suların gittiğini artık saymıyorum..Susuzluk ufak tefek bir sorun değildir ayrıca..Hem niye ben gidip çeşmeden su alayım ki?Sivas gibi her yerinden su ışkıran bir kentte de çeşmeden su dolacaksam,işimiz var demektir.
Konuyu saptırıyorsun.Biz ne Ak Partiyi ne BBP'yi tartışıyoruz.Acitasyon yapmana gerek yok.Biz Sivas Belediyesini tartışıyoruz!
Alt 03.07.2009, 00:09   #23
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

saat 00.00 itibariyle sularımız yine kesik.. neyse önemli bir sorun değil iner çarşamba pazarından dolarım şimdi.. hatta köyde babannemim cakkolu vardı onu getiriyim de daha rahat dolarım suları .. ne olacak sanki.. belediyem den Allah razı olsun hiç olmazsa tatlı sularımız var...
Alt 03.07.2009, 00:11   #24
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Sular yine gitmiş......................
Alt 03.07.2009, 00:14   #25
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ankarada 7 gün aralıksız yaşadım susuzluğu sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda gelir
Alt 03.07.2009, 01:24   #26
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Su konusunda Sivas Belediyesine e-posta gönderdim. Cevap geldiğinde buraya ekleyeceğim. Suların kesilmesinin sebebini hep birlikte öğrenmiş oluruz

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 10:32   #27
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

birgün su kesilmiş belediye bütün çalışmalar buraya odaklanmış ben ankarada geçen yıl 15 gün dağlardan köylerden su taşıdım ama asla belediyeyi yıpratmadım kim ister sıcak havada suların akmamasını biraz insaf diyorum
Alt 03.07.2009, 13:49   #28
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
birgün su kesilmiş belediye bütün çalışmalar buraya odaklanmış ben ankarada geçen yıl 15 gün dağlardan köylerden su taşıdım ama asla belediyeyi yıpratmadım kim ister sıcak havada suların akmamasını biraz insaf diyorum
Abi su kesintisi bir gün değil.Doğan Bey'den sonra çok defa gitti.Aslında tüm suç Sami Aydın'ın.Sularımız hep aktı bizi de alıştırdı.
Bu arada Ankarayla Sivas'ı kıyaslamanız gerçekten tuhaf.Sivas'a yağan karın,yağmurun onda biri Ankara'ya yağmazken,Sivas'taki su kaynaklarının yine onda biri Ankara'da yok.Sivas'ta sularım zırt bırt kesilecekse,dünyanın sonu yakın demektir.
Alt 03.07.2009, 13:54   #29
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi su kesintisi bir gün değil.Doğan Bey'den sonra çok defa gitti.Aslında tüm suç Sami Aydın'ın.Sularımız hep aktı bizi de alıştırdı.
Bu arada Ankarayla Sivas'ı kıyaslamanız gerçekten tuhaf.Sivas'a yağan karın,yağmurun onda biri Ankara'ya yağmazken,Sivas'taki su kaynaklarının yine onda biri Ankara'da yok.Sivas'ta sularım zırt bırt kesilecekse,dünyanın sonu yakın demektir.
güzel konuşuyonda sorun başkandamı yani başka yerlerdemi başkan şunumu demek istiyor acaba siz beni seçtiniz bende suyunuzu kesiyorum sivastaysanız nolur birgün gidin makamına bi ziyaret edin sorun nerden kaynaklanıyor bi dinleyin yargısız infaz yapmak okadar kolayki hep kolay olanı seçiyoruz nedense çünkü en çok işimize gelen tarafı bu
Alt 03.07.2009, 13:56   #30
murat aydoğan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

murat aydoğan Şuan murat aydoğan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2010 23:59

Tecrübe Puanı: 619 murat aydoğan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sami aydından daha iyi hizmet eder en azından ben inanmaktayım doğan beye güveniyorum dürüst insandır doğan ürgüp akp den iyi olacak merak etmeyin
murat aydoğan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)