Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.07.2009, 22:43   #21
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1348 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: 20.000. Mesaj

hasan abi ben de 1000. mesajımda kutlama istiyom...salim abi tebrikler...
Alt 21.07.2009, 22:53   #22
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1301 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Ortalama günlük 288 mesaj eder..Tebrikler ne denir ki başka.
Alt 21.07.2009, 22:54   #23
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1446 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Yürü be Salim abi kim tutar seni ......
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2009, 00:05   #24
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

salim kardeşim sizi terik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum allah sağlık sihhat versin ve daha çok yirmibinler yapasın kardeşim.
yaa salim kardeş nasıl oluyo mesajda yirmiye yükselmek banada öğretirmisin bende yapmak istiyom kıskandım valla dermişim şaka tabiiki hadi kardeşim devam durmak yok kolay gelsin iyi geceler.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2009, 00:42   #25
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 747 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ortalama 3 aylık bi süreye 20000 mesaj sığdırmış helal abime..........DURMAK YOK YOLA DEVAM....(biraz siyasi bi slogan oldu galiba)...

Konu titizyiğido tarafından (22.07.2009 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir..
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2009, 06:45   #26
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bugün 20.000. mesajına ulaşan sitemizin üyesi Deliktaşlısalim´i tebrik eder, daha nice mesajlar yazmasını dilerim. Salim bey. Ulaşılması çok zor bir rekora imza attınız. Sizi kutlarım, yeni mesajlarınızı bekliyoruz.
böyle bi konu hiç aklımda yoktu güzel temennilerin ve güzel düşüncelerin için sonsuz teşekkürler daha güzel mesajlara hep beraber

Alıntı:
Kardelencicegi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Deliktaslisalim kardesim seni Tebrik ediyorum.
Yazdigin her mesajda Emegine, alin terine, cabana Saygi duyuyor.
Seni Yürekten Tebrik ediyorum.
çok teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun hep beraber daha güzel mesajlara

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Deliktaşlısalim kardeşim,
Bu özverili çabandan dolayı seni tebrik ediyorum,

Daha nice 20 binlere hedef 100 bin, kim tutar seni, "durmak yok yazmaya devam"

Barikatlar aştı deliktaşlı salim gardaşım
Yetişemez ona artık yiğido jet Kazım
Her mesajı ders verir değer bilmek lazım
Yolun açık olsun hedefe var adım adım

Deliktaşlısalim gardaşımın başarısı için benden bir dörtlük.
çok teşekkür ederim abi ayrıca bu güzel dörtlüğün için ayrıca sonsuz teşekkürler

Alıntı:
kronik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
başarılı olursun salim abi ufak tefeksin ama yüreğin o kadar büyük ve geniş ki hepimiz sığarız senin yüreğine başarıların daim olsun
teşekkür ederim kardeşim güzel tahmin etmişsin 90.cm boy 35.kilo ile ancak bukadar demi

Alıntı:
sivaslı fd Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Salim abimede bu yakışır, tebrikler salim abi......... Darısı başımıza
teşekkürler kardeşim daha güzel mesajlara hep beraber diyelim

Alıntı:
suzii Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tebrik ederim salim abi biz 1000 e ulaşamadan sen 20.000 oldun
teşekkürler kardeşim sende olursun istersen değişelim

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Salim abi belki aramıza yeni katıldı ama kısa sürede öyle büyük bir yedindiki ifade etmek imkansız. Her halde hiç görmediğimiz birisine karşı bu kadar güzel şeyler düşünebilmek kolay olmasa gerek.

Salim abiyi kutlar nice mesajlarını zevk ile okumak ve en kısa sürede tanışmak dileği ile.
o güzel temennilerin için çok teşekkürler kardeşim sağol önemli olan mesaj değil kardeşlik ben burda bunu buldum ve bundanda son derece mutluyum benimde dileğim en kısa zamanda görüşmek

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nice 20 binlere Salim abi. Ben 4 yıllık üyeyim daha 2000 i göremedim Ayrıca konuyu başlatan sandalli abime de teşekkürler 20bine en yakın ikinci isim de o.
teşekkürler sağol kardeşim biz 4 yılı bırak 4 ayı bile tamamlayamadık daha

Alıntı:
arikarinkuchi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi ne yaptın sen
maşallah
sonsuz teşekkürler sağol kardeşim

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
msjlarinizdan daha cok her mesaja tesekkür etmeniz mesaj sayinizi yukari cikartti
güzel bilgilerin için sonsuz teşekkürler sizi dikkate aldım ve ayrı ayrı teşekkür ettim bu fikir güzelmiş

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tebrikler salim abi...inşallah 200binlerede cıkarsın
ben teşekkür ederim sevgili ali kardeşim okadarı görmeye ömrümüz yetmeyebilir inşallah diyelimmi

[quote=Sivaslisandy-58;444006]tüü tüü masallah parmaklara zeval gelmesin abim sen devam ettt
sonsuz teşekkürler sağol kardeşim

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sonsuz teşekkürler hocam sağolun sizleride kutlarız inşallah önemli olan kardeşlik bence

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ortalama günlük 288 mesaj eder..Tebrikler ne denir ki başka.
teşekkürler sağol kardeşim günlük 320 lere kadar çıkmıştım ama bu konuda bazı rahatsızlıklar hissettim ve düşürdüm dahada düşüreceğim bu ortalamayı kimseye kırgınlığım yok sadece kendi kararım bu

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yürü be Salim abi kim tutar seni ......

teşekkürler metin kardeşim sağol beni senden başka kimse tutamaz genç ve dinamiksin ben se yaşlı ve yorgunum

Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
salim kardeşim sizi terik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum allah sağlık sihhat versin ve daha çok yirmibinler yapasın kardeşim.
yaa salim kardeş nasıl oluyo mesajda yirmiye yükselmek banada öğretirmisin bende yapmak istiyom kıskandım valla dermişim şaka tabiiki hadi kardeşim devam durmak yok kolay gelsin iyi geceler.
sonsuz teşekkürler kardeşim sağol bakın size bu konuda bi tiyo vereyim kimseye söyleme günlük 12 saat sürekli sitede olacaksın hiçbir yorumu kaçırmayacaksın yemek ve namaz saatleri dışında gözünü siteden ayırmayacaksın 2 aya kalmaz yakalarsın beni bu tiyoyu size verdim başka kimseye vermem

Konu Salim58 tarafından (22.07.2009 Saat 07:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2009, 07:18   #27
Glock23
Usta Yiğido

Glock23 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Glock23 Şuan Glock23 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2013 08:20

Tecrübe Puanı: 767 Glock23 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Salim hemserim,
Tebrikler ederim, butun yazdiginiz mesajlari zevkle okuyorum.
Alt 22.07.2009, 07:19   #28
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ortalama 3 aylık bi süreye 20000 mesaj sığdırmış helal abime..........DURMAK YOK YOLA DEVAM....(biraz siyasi bi slogan oldu galiba)...
sen biraz çoğaltmışsın 70 gün deseydin tutacaktı neyse önemli olan saygı sevgi çerçevesinde kardeşlik benim için en değerli olan bu güzel temennilerin için sonsuz teşekkürler sağol kardeşim

Alıntı:
nurcansl Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Salim hemserim,
Tebrikler ederim, butun yazdiginiz mesajlari zevkle okuyorum.
ben teşekkür ederim kardeşim sağolun bu site sizlerle güzel

Konu Salim58 tarafından (22.07.2009 Saat 07:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2009, 08:56   #29
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4541 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tamam Goramaz, senin icinde topic acarim ama 1000. mesajin havasi böyle olmaz, insaallah sende 30 binlere ulasirsin. Ama söz 1000. mesajin icin topic acacagim.
Bu arada acilan bu topice gösterilen ilgiden dolayi tüm hemsehrilerime cok tesekkür ederim.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)