|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Eski demirlerin hoş görüntü oluştuırmadığı konusunda herkes hemfikirdi.Sami Aydın döneminde yapılan tektipler ise herkesten iyi not almıştı.Biz de biliyor görüyoruz memlekette olan biteni dertlenme!
|
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 23:11
Tecrübe Puanı: 1471
![]() |
milenyum caginda biraksinlar artik böyle sacma sapan islerle ugrasmayi isteyen istedigi gibi yaptirsin mezarini günahida sevabida kendine yahuuu pes yani vallahi pess
ama su olur! hizali sekilde plani yapilir mezarligin ara mesafelerde konur gecmek icin isteyen istedigi tasida demiride kor o zaman. insanlarin istekleri farkli farkli olabilir buna kimse karisamaz.yeterki karisik olmasin kimse mezarlari cignemesin üzerinden gecmesin basinda bir tasi olsun ne deyim Allah akil versin gerisi bos....
|
|
|
#23 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Duhan58 Şuan
Son Aktivite: 07.01.2013 14:30
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
Bu adam cidden sami aydının yaptıklarına kafayı takti baştan degiştirecek galiba herşeyi
gidip yeni proje üretsene kardeşim gittin mezarlıkla uğraşıyon düzene girmiş yerleri neden geri düzene sokmaya çalışırlar anlamam git aksunun yarım kalan kısmını tamamlada takdir topla en azından o başlattıysa bende yarım bırakmadım bitirdim de |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Yiğido
![]() mdemir Şuan
Son Aktivite: 25.01.2012 21:59
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
öldükten sıonradamı rahat yok dedirtmeyin lütfen
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47
Tecrübe Puanı: 843
![]() |
dert ettiğiniz konuya bakın keşke tek sorunumuz bu olsa.mezarlar farklı olsa ne olur aynı olsa ne olur.herkes kendine güzel geleni yaptırsın ne farkeder ki.sivas köy oluyor haberiniz varmı?
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1368
![]() |
Aslında tarihi biri kaynak olarak kullanılabilir..
mezar şekline bakarak kimin hangi belediye başkanı döneminde vefat ettiği anlaşılabilir..
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|