|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 | |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Ergenekon aziz nesinin din düşmanı olduğunu ve her konuşmalarında müslümanları aptallaştırdığını biliyordu. Öyle olduğu için türkiyeyi karıştırmak için bir fırsat doğmuştu. aziz nesin yine aynı şekilde din düşmanlığı konuşmalarını yapacaktı. ergenekon da halkı galeyana getirip olay çıkartacaktı ve de yaptı. bu olay olduğu sırada sivas emniyet mensupları olaya bir süre karışmamışlardır. bunun da altını çiziyorum... örneğin yangın söndürmek içingelen itfaiyeyi bir süre çalıştırmadılar. Bunların hep görünütüsü var, şahitler var.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
bilip bilmeden konuşma ben o zaman şenlik düzenleme kurulundaydım pir sultan abdal istanbul şube başkanıydım danişmentte dört eylülde sivas teknik te okudum öz be öz sivaslıyım o tarihte bizzat şenlik düzenleme kopmitesindeydim am ane yazık ve acıki danişmente sıra arkadaşım sivasın baş sanığı ekmek paylaştık su paylaştık aynı havayı teneffüs ettik ama adam bu tertibin ele başlarından biri çıktı malesef kardeş kardeşe kim niye niçin bu kadr düşman edilir biraz onu düşün aziz nesinin ateistliğini değil, ayrıca o cami önünde davul zurna hikayesi 78 sivas olaylarındaki camiye bomba atıldı yalanı ve provokasyonu gibi birşey kardeşim gerçekleri bil öyle düşün, 43 yaşındayım sivasın soksklarında 15 sene seyyarlık yaptım okul aralarında varsayki orda değildim varsayki sivaslı değilim bu mesele üstüne konuşamayacakmıyız, madımak yıllarca inada döner pişirilip satıldı biz anmaya geldikçe unutun dendi bu unutulacak unutturlacak bir şeymi , bir sineği bile eline al çakmakla yak , yakabilecekmisin bakalım , ama sen inadına o insanların anısı orada durdukça et pişirilip satılmasına göz yuman anlayışa ne demeli şu anda malesef sivasta olamamanın üzüntüsü içindeyim gözlerim yaşararak izliyorum yüzbinin üzerinde insan haykırıyor faşime karşı omuz omuza susma susutukça sıra sana gelecek diye bağırıyorlar sivasta yaşayan ve şuanda yüreği yana siz kardeşlerimizi bu yangını söndürmeye çağırıyorum lütfen sizde dışarı çıkın varın bir dakka saygı duyun geleceğimiz kardeşliğimiz için eve 100 binin üzerinde insan var hemde bakanlı müftülü belediye başkanlı vekilli ilk defa seneye başbakanı ve cumhurbaşkanını muhalefetin liderlerinide bekliyoruz sabrımız var bizim
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ Konu abircan tarafından (02.07.2010 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Yiğido
![]() ![]() sıvvaslı Şuan
![]() Son Aktivite: 02.07.2010 11:12
Tecrübe Puanı: 668
![]() |
![]() her ne nedenle olursa olsun bir insanın canına kıymak ne kadar dogrudur hele ki bir de yakmak !!!!!!!!!!!!!!!!!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sıvvaslı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslihakan Şuan
![]() Son Aktivite: 16.09.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
![]() sivas yine karistirilmaya calisiliyor allah hepimizin yardimcisi olsun
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() Bizim toplum olarak en büyük zafımız .çabuk galeyana gelip çabuk unutuyoruz bu haralde bizim genlerimizde var.Toplum olarak daha sagduyulu olmak gerekiyor.provakasyon her zaman oluyor ve olacakta önemli olan buna papuç bırakmamak.
Bir canlıyı yakarak yok etmek bunun savunulacak hiç bir tarafı yok Provakasyon varsa katılmayacaksın hatta engel olacaksın suç varsa onuda hakime savcıya bırakacaksın Bizim ne dinimizde nede kültürümüzde insan yakmak diye birşey yok Bu medeniyetin beşigi avrupanın adetlerinde vardır.insan yakmak Sonunda bizim kültürümüzede girdi inşallah tekrarı olmaz Madımak müze olursa bence dogru olmayacak .hatırlamak istemeyecegimiz bir olay herzaman yeni nesillere somut olarak aktarılacak bir sembol olarak kalacak karşıdakinden nefret etmek için bir abide Dostlugun kardeşligin gelişmesi için gayrat edilse bence daha dogru olur |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
İki yılda 59 bin kişi göç etti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 20.06.2010 09:11 |
Türk Solundan Yazıcıoğluna Çirkin Saldırı. | sivaslıgenç | Serbest Kürsü | 66 | 24.05.2009 16:57 |
GÜRÜN İLÇESİ’NDE OYNANAN ÇOCUK OYUNLARI | gul-i_ahmer | Gürün | 5 | 21.11.2008 21:57 |
SİVASTA ASAYİŞ | ABDULLAH DUMAN | Haberler | 0 | 19.08.2008 08:44 |