Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

2 Temmuzda Sivasta 100 bin kişi olacak - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.07.2010, 16:19   #21
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: 2 Temmuzda Sivasta 100 bin kişi olacak

Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Acaba bu olay neden buralara geldi bu olaylar yaşandıgı gun siz sivastamıydınız sivas halkı neden bu şekilde olaylara karıştı bunu olay gunu sivasta kendi gözlerinizle gördunuzmu yoksa televızyondan medya maymunlugu yapan kişilerin agzından çıkan laflaramı inanarak konusuyorsunuz??? olayları bu boyuta taşıyanlar kimlerdir..aziz nesin gibi din düşmanı allahını kıtabını bilmeyen bir insanı neden peşinizden surukleyıpte sıvasıma getırdınız diye alevi federasyonlarına neden sormadınız.. aziz nesinin yaptıgı konuşmalardan haberiniz varmıdır .alevi kardeşlerimizin dinsiz bir insana arasında yer vermesi sence ne kadar dogrudur... olaya kendı açından bakacaksan önce bu şekilde bak..aziz nesin sivasta neler konuşmuş ve millet cuma namazını kılarken cami önlerinde davul çalanlar kimler bunları araştır bence... ben kimsenin ölmesini kabullenemem benım kıtabımda bu yazmıyor allah rahmet eylesin ölen kardeşlerimize ve bir daha böyle bir olaylar yaşanmasın diyede dua ederim herzaman ben gösteri meraklısı değilim bu şekilde olayların yaşanmaması için herkesin iyi düşünmesi lazım onun için ben bu anma törenlerıne karşıyım.....
Hakan abi Mehmet Nusret'in(aziz nesinin gerçek adıdır) ne kadar dinsiz, ne kadar islam karşıtı, ne kadar anti müslüman tavır aldığını ve ateist olduğunu bilmeyen yok zaten. Kendisi harp okulu mezunudur yani asker. Zaten ne çıkıyorsa bu askerlerden çıkıyor böyle şeyler genellikle

Ergenekon aziz nesinin din düşmanı olduğunu ve her konuşmalarında müslümanları aptallaştırdığını biliyordu. Öyle olduğu için türkiyeyi karıştırmak için bir fırsat doğmuştu. aziz nesin yine aynı şekilde din düşmanlığı konuşmalarını yapacaktı. ergenekon da halkı galeyana getirip olay çıkartacaktı ve de yaptı.

bu olay olduğu sırada sivas emniyet mensupları olaya bir süre karışmamışlardır. bunun da altını çiziyorum... örneğin yangın söndürmek içingelen itfaiyeyi bir süre çalıştırmadılar. Bunların hep görünütüsü var, şahitler var..
Alt 02.07.2010, 10:54   #22
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1052 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Acaba bu olay neden buralara geldi bu olaylar yaşandıgı gun siz sivastamıydınız sivas halkı neden bu şekilde olaylara karıştı bunu olay gunu sivasta kendi gözlerinizle gördunuzmu yoksa televızyondan medya maymunlugu yapan kişilerin agzından çıkan laflaramı inanarak konusuyorsunuz??? olayları bu boyuta taşıyanlar kimlerdir..aziz nesin gibi din düşmanı allahını kıtabını bilmeyen bir insanı neden peşinizden surukleyıpte sıvasıma getırdınız diye alevi federasyonlarına neden sormadınız.. aziz nesinin yaptıgı konuşmalardan haberiniz varmıdır .alevi kardeşlerimizin dinsiz bir insana arasında yer vermesi sence ne kadar dogrudur... olaya kendı açından bakacaksan önce bu şekilde bak..aziz nesin sivasta neler konuşmuş ve millet cuma namazını kılarken cami önlerinde davul çalanlar kimler bunları araştır bence... ben kimsenin ölmesini kabullenemem benım kıtabımda bu yazmıyor allah rahmet eylesin ölen kardeşlerimize ve bir daha böyle bir olaylar yaşanmasın diyede dua ederim herzaman ben gösteri meraklısı değilim bu şekilde olayların yaşanmaması için herkesin iyi düşünmesi lazım onun için ben bu anma törenlerıne karşıyım.....

bilip bilmeden konuşma ben o zaman şenlik düzenleme kurulundaydım pir sultan abdal istanbul şube başkanıydım
danişmentte dört eylülde sivas teknik te okudum öz be öz sivaslıyım o tarihte bizzat şenlik düzenleme kopmitesindeydim
am ane yazık ve acıki danişmente sıra arkadaşım sivasın baş sanığı ekmek paylaştık su paylaştık aynı havayı teneffüs ettik ama adam bu tertibin ele başlarından biri çıktı malesef kardeş kardeşe kim niye niçin bu kadr düşman edilir biraz onu düşün aziz nesinin ateistliğini değil, ayrıca o cami önünde davul zurna hikayesi 78 sivas olaylarındaki camiye bomba atıldı yalanı ve provokasyonu gibi birşey kardeşim gerçekleri bil öyle düşün, 43 yaşındayım sivasın soksklarında 15 sene seyyarlık yaptım okul aralarında varsayki orda değildim varsayki sivaslı değilim bu mesele üstüne konuşamayacakmıyız,

madımak yıllarca inada döner pişirilip satıldı biz anmaya geldikçe unutun dendi bu unutulacak unutturlacak bir şeymi , bir sineği bile eline al çakmakla yak , yakabilecekmisin bakalım , ama sen inadına o insanların anısı orada durdukça et pişirilip satılmasına göz yuman anlayışa ne demeli

şu anda malesef sivasta olamamanın üzüntüsü içindeyim
gözlerim yaşararak izliyorum yüzbinin üzerinde insan haykırıyor faşime karşı omuz omuza
susma susutukça sıra sana gelecek diye bağırıyorlar
sivasta yaşayan ve şuanda yüreği yana siz kardeşlerimizi bu yangını söndürmeye çağırıyorum lütfen sizde dışarı çıkın varın bir dakka saygı duyun geleceğimiz kardeşliğimiz için
eve 100 binin üzerinde insan var hemde bakanlı müftülü belediye başkanlı vekilli ilk defa
seneye başbakanı ve cumhurbaşkanını muhalefetin liderlerinide bekliyoruz sabrımız var bizim

Konu abircan tarafından (02.07.2010 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2010, 11:10   #23
sıvvaslı
Yiğido

sıvvaslı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sıvvaslı Şuan sıvvaslı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.07.2010 11:12

Tecrübe Puanı: 668 sıvvaslı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her ne nedenle olursa olsun bir insanın canına kıymak ne kadar dogrudur hele ki bir de yakmak !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sevgidir dinimiz bizim
sıvvaslı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sıvvaslı'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2010, 13:23   #24
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 752 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas yine karistirilmaya calisiliyor allah hepimizin yardimcisi olsun
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2010, 18:25   #25
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 784 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizim toplum olarak en büyük zafımız .çabuk galeyana gelip çabuk unutuyoruz bu haralde bizim genlerimizde var.Toplum olarak daha sagduyulu olmak gerekiyor.provakasyon her zaman oluyor ve olacakta önemli olan buna papuç bırakmamak.

Bir canlıyı yakarak yok etmek bunun savunulacak hiç bir tarafı yok
Provakasyon varsa katılmayacaksın hatta engel olacaksın
suç varsa onuda hakime savcıya bırakacaksın
Bizim ne dinimizde nede kültürümüzde insan yakmak diye birşey yok
Bu medeniyetin beşigi avrupanın adetlerinde vardır.insan yakmak
Sonunda bizim kültürümüzede girdi inşallah tekrarı olmaz

Madımak müze olursa bence dogru olmayacak .hatırlamak istemeyecegimiz bir olay herzaman yeni nesillere somut olarak aktarılacak bir sembol olarak kalacak
karşıdakinden nefret etmek için bir abide
Dostlugun kardeşligin gelişmesi için gayrat edilse bence daha dogru olur
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)