![]() |
#21 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3309
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Abircan@
Evet diyenler armutsa,hayır diyenler ne? ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 984
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Sadece ayrıştığımız nokta bu çıkarılan yasalarda bunlarla ilgili hiç bir madde yok, sanki eski yasa açlığı yoksulluğu işsizliği yapıyormuşta bu çıkacak yasayla bunlar halledilecek. Bu yasa yine önceki iddiam geçerli akp nin kendini kurtarma yasasıdır. 2003 de söz verdiler ikdidara geldiğimizde birinci senemizde dokınulmazlıklar kalkacak diye. Madem çok demokratlar o halde buyursun dokunulmazlıkları kaldırsınlar, büyük haksızlık olan seçim barajını yüzde 5' e çeksinler gerçekten demokrat olduklarına inanalım. Hem bir vekil kendine neden dokundurmasın dürüst mert bir vekil her zaman yüzü ak anlı açık olur. Demekki gayrimeşru işler yapıyolarki dokundurmak istemiyolar. "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu " ona benziyor bu durum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#25 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Bu ülkede CeHePe bişeye karşı çıkıyorsa o işte hayır vardır. Bir şeyi destekliyorsa şer vardır
![]() Üyelerimizden biri YÖK kaldırılsın demiş ![]() 12 Eylülde evet diyoruz MHP-BDP-CHP ittifakına karşı Kılıçdaroğlu da hoşgelir programını yapar gider.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Tamam kardes sizide anliyorum.Akpenin turk siyasi tarihindeki yeri belli on yillik mazileri bile yok.Peki turk siyasi tarihine damgasini vurmus asirlik cinar olmus partiler neden yapamadi saydiklarinizin cogunu.sadece bir kac seye takilmamak lazim Turkiyenin oyle sorunlari varki belki 50 yillik neden bu zamana kadar cozulemedi.Gazyagi vardida benmi ictim diyenler.bu toplumun dergerleriyle dalga gecenler neden cozemedi.ben mhp gudumlu biriyim acik konusayim.akpli falan degilim.turkiyedeki mahkeme kararlarini hice sayacak kararlara imza atanlar neden cozemedi.sozde vatan severler.60 yildir avrupanin kapisin bekleyenler gumruk birligi altinda vatan ihanet edenler Buyuk onder mustafa kemal ataturkun adini kullanip bu vatana ihanet edenler neden cozemedi.turkiyenin sorunlarini ya insaf adam yazmis akp yuzde 51 oy alsa birinci parti degil herkesin partisi degil hur iradenin partisi degil diye yuzde15 alan partimi hur iradenin partisi.gunesi balcikla sivamanin zamani gecti varkinda degiller.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1310
![]() |
![]() valla kılıçdar oğluda gelse kıralın oğluda gelse halk eski halk değil artık neyin ne olduğunu görüyor artık AKP hiçmi olumlu iş yapamadı yani hepsine muhalefet yaptılar karşı çıktılar madem dürüstseniz iyi yapdığını deskleyinki sizin samimiyetinize inanalım ben MHP liyim ama anayasa değişikliğine evet diyorum bahceli nederse desin hiç bağlamaz ben doğru buluyorum vede destekliyorum askeri cuntanın ana yasasıyla kalmak istemiyorum vede anayasa değişikliğine evet diycez komple bucak olarak zaten ağarlık MHP ama biz değişikliği doğru buluyoruz
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#28 | |
Yiğido
![]() ![]() ![]() TripleDouble Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 21.01.2008
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
![]() Alıntı:
sola solculara 10000 karşı çıkıyorlar şükredin yani halinize.. neyin ne olduğunu iyice öğrenin de ondan sonra yorum yapın. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1348
![]() |
![]() Alıntı:
sizler yorum yaparsanız ''doğru'' sizden olmayanlar sizin gibi düşünmeyenler ''yalnış'' . burda farklı şeyler söyleyenler uyduruyor değil mi? o bilgileri bizim nesil sizin gibi okuyarak değil yaşayarak öğrendik. şu fildişi kulelerinizden inin artık. herkes sizler gibi okuyor , gündemi takip ediyor,bunlar çok mu olağanüstü şeyler de bunları bildiğinizi düşünerek milleti aşaağılıyorsunuz?
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#30 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Triple Double ,
O saydığım kişiler başörtüsüne 1 karşı çıkma hakkını nerden alıyor. Onlar nerenin rektörleri oluyorlarki bu hakkı kendilerinde buluyorlar. Sola solculara ne kadar karşı çıkarlarsa çıksınlar beni ilgilendirmez. YÖK onların elindeyken biriniz çıkıp da YÖK kaldırılsın demiyordunuz.Şimdi neymiş YÖK kaldırılsın.Burda bir laf söylerler ANgaralılar "lahanaya gelince kıtır kıtır köküne gelince mee " Neyin ne oldugunu sizden öğrenecek değiliz. 99-2000-2001... Yaşadık biz herşeyi üniversite kampüslerinde...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cerrah Sivas'a Geliyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 12.04.2009 09:53 |
Vekiller Bu İşin Neresinde? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 31.03.2009 10:14 |
Kurtulmuş Sivas'a Geliyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 16 | 01.02.2009 11:45 |
Bardakoğlu Sivas'a Geliyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 11.10.2008 15:02 |
PAŞA SİVAS'A GELİYOR ! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 08.12.2007 18:20 |