|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1354
![]() |
![]() bolu komando tugayi onuncu bölük |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim askerlik yaptıgım yerde fotograf makinası ve fotograf çektirmek yasaktı.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ismail 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#23 |
|
Yiğido
![]() ![]() Timur İSLAMOĞLU Şuan
Son Aktivite: 15.08.2010 11:35
Tecrübe Puanı: 605
![]() |
Geçen gün form yöneticilerinden birisi buraya "konu özünden uzaklaşıldığı için msjlar silinmiştir" gibi bir cümle yazmıştı.Ben de o an yazamadım şimdi yazıyorum konu özünden sapmamıştı ben konunun özüne inmiştim. Msjları silmekle yanlış mı yaptınız, hayır doğru bir hareket çünkü millet bizim tartışmamız yüzünden fotoğraf ekleyemiyordu.
Mehmet Akif Ersoy bir şiirinde der ki; "hayal ile yoktur benim alışverişim ne demişsem görüpte söylemişim." |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3721
![]() |
yine form yöneticilerinden birisi benim ismimi silmiş geçen günkü sana yazdıklarımı sildigi gibi seni korumaya çalışıyorlar artık bunu anladım çünki senin mesajındaki sadece benimle ilgili yer siliniyo
sen hadini çoktan aştın aşıyorsunda geçen mesajımda sana çok güzel cevap verdim çünki kaşınıyorsun şimdiki gibi. iki üç resme bir dünya laf ettin halende uzatıyorsun ne görüp söyledigine gelirsek insanların gördügü baktıgı seyin neresinde olduguyla igilidir yani sen nerde durduguna bir bak sonra karşıya bak şimdi sana yazacaklarım işte bu bakış açın yüzündendir. sen beni nerden tanırsın bu kadar nasıl eleştirirsin bunu nasıl hakkın gibi görürsün assubay olman benim eski resimlerimi eleştirme beni ve resimlerimi kullanarak siteye hava atma kendini kanıtlama hakkı vermez sana bak yinede sana kırıcı olmamaya dikkat ediyorum senin daha toy bir assubay oldugunu ben askerlik yaparken sen anne diye agladıgını okuma yazma dahi bilmedigini bu ülke için doguda gece gündüz daglarda terörün peşinden koşup vatan bayrak için kanını dökmüş bir eski komandoya iki çü resmi için terbiyesizlik yaptıgını benim askerlik yaptıgım yıllarda bizim şartlarımızı bilmeden sırf kitaptan ezberle intigalde piknik ile nerden bilecegini senin gibi kaç assubayın cigerini bildigimi gönülü askerlerin başında maaşla durdugunuzu operasyona giderken kumanyanızı suyunuzu onlara taşıttıgınızı duyum alınan gecelerde bile başınıza nöbetci dikip uyudugunuzu çatışmalarda askerin arkasına kaçtıgınızı tepede arkadaş taburda komtan oldugunuzu şehit düşen kardeşlerime asi eytimsizdi dediginizi askerin şafak saydıgı gibi sizinde maaş günü saydıgınızı olan üstü bitmesin diye dua etiginizi bütün görevlerinizi on başı ve çavuşlara yaptırdıgınızı daha bunun gibi okadar çok şey varki yazsam küçük dilini yutarsın askeriyeye saygımdan devam etmeyecegim sende daha fazla şansını zorlama beni kötü kırıcı şeyler yazmama sebeb olma birdaha söylüyorum iki çü resim için biton laf ettin birde halen konunun özünden bahsediyorsun konunun özüne inmişsin konunun özü burda herkes askerlik fotorafını yayınlar begenirsin begenmezsin o sana kalmış fazla bilmişlik etmezsin hiç kimseyi hadinden fazla eleştiremezsin konu bu anladıysan tabi piskolejik tedavidende konuştun sen asıl görevini yap terörü bitirmek zormu geldi doktorluga başladın ayrıca kaç çatışmaya girdin kaç operasyona katıldın sen önce yapacagına degil yaptıgına bak . bu ülkenin bu kadar çok düşmanı varken vatan bayrak için kanını dökmüş askere vatan seversen saldırma örnek al sende yap çok biliyorsun ya isterim sen daha iyisini yap yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz çünkü bu yollar kutludur gider tanrı dağına kürşadın nagrasıyla indik tanrı dağından ruhumuzu kandırdık orhunun kaynagından bu kaynaktan içenin yüregi tunç olur Türke kefen biçenin ölümü korkunç olur |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#25 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
İslam ? yeni nicki ile Timur İSLAMOĞLU ;
kardes yazdıklarını gören de sanarki ömrünü orduda geçirmiş üst rütbeli bir komutansın. En fazla 3-5 yıllık askersindir. Askerlik anılarını tazelendiği fotoların eklendiği bir bölümü karıştırmayı başardın helal olsun. Askerlik ile bişeyler bildiğini sanıyorsun ama bir de fotoğrafçılık ile ilgili bişeyler öğrensen ???
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#26 |
|
Yiğido
![]() |
Cley
Ne üst rütbeli bir komutanım ne de üç yıllık beş yıllık askerim. Henüz ilk senem. TSK birliklerinin önünden geçenlerin yolunu çevirip kolundan tutup bünyesine katıp elbise silah rütbe vermediği için benim göreve yeni başlamam askerliği bilmeme engel değil.Ben bu işin eğitimini aldım ben bu işi yapıyorum ve öğretiyorum bırakında biraz bu iş hakkında bişeyler biliyim. Siz eğitim öğretim sisteminden yakınan ya da öğrencileri hakkında konuşan bir öğretmene "bişeyler bildiğinizi sanıyorsunuz aslında hiç bir halt bilmiyorsunuz!" diyor musunuz? Ben demiyorum.Siz bunu bana diyince ortalık karışmıyor referandum oylaması konusunda referanduma evet diyen bir üye hayır diyen bir üyeyi "kes sesini be!!" diye azarlıyınca ortalık karışmıyor ama ben asgari ücretle ailelerini geçindirmek için çırpınan babalardan kesilen vergiyle alınan bir ordu malzemesini gündüz vakti alıp gözüne takan bir askere davranışının yanlış olduğunu söyleyerek eleştirince ortalık karışıyor.Düşündürücü. ![]() Eleştirilmekten korkmayın.Eleştirilere kulak verin.Eleştirilince neden buzuluyorsunuz? Neden saldırıya geçiyorsunuz?Neden demogolojilerle konuyu saptırıyorsunuz? Eleştirilmekten neden rahatsız oluyorsunuz? O üç resimi eleştirme gereği duydum.Belki nişan vaziyeti abartılıydı gereksizdi.Haklısınız.Ya diğerleri? Diğer fotoğrafların altına teşekkür edip şöyle mi yazsaydım; "gardaş ne güzel etmişsin de gece görüşü gündüz takmışsın gözlerin bozulabilirdi alet bozulabilirdi ama olsun bozulmamış işte iyi yapmışsın" ya da "gardaş nöbette çok güzel yangelip yatmışsın teröristler gelip gırtlağını kesip silahlarını alıp gidebilirdi de gelmemişler işte hiçbişey olmamış yaşıyorsun çok şükür!" o zaman ortalık da karışmazdı bizde kendimizi kandırırdık korkusuz askerlerimiz var gözünü kırpmadan vatan bekleyen askerlerimiz var diye. Böyle daha mı iyi olurdu? ![]() |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Timur İSLAMOĞLU'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#27 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Askerlik fotograflarinda bile tartisabiliyoruz, helal olsun bize.
![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3721
![]() |
sen halen benim resimlerimi eleştiriyorsun ya sen ne laf anlamazsın o gece görüşün dügmesi kapalı hiç bi zararı yok sadece resim çekindim nerdeyse vatan hayini diyeceksin
ayrıca o bana zinmetli bir eşya idi bırakta zararını ben düşüneyim artık anladım o resimdeki pozumla askerligi gece gündüz aynı duruşla yaptıgımı düşünüyorsun her halde sen içi boş bir assubaysın bunu anladım sen doguya gidince ne demek istedigimi anlayacaksın gidenler zaten bilir kendini fazla kaptırmışın assubaylık agır gelmiş doguda gündüz terörist sabit mevzilenmiş time saldırmaz ayrıca sızma gece olur assubatım sen boş eytim almışın o resimlerin ikisini rütbeliler çekti ben ateş serbest diyorum sen doldur boşalt yapıyorsun |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#29 |
|
Yiğido
![]() |
Servet 58
1.si: TSK'da "assubay" diye bir terim yok astsubay diye bir rütbe var. 2.si: Ben astsubay değilim. 3.sü:Ben zaten doğudayım bu konu açılmadan günler önce ilk üye olduğum günlerde şehirde yaşıyorsunuz konusuna "Siirt" diye yazmıştım araştırabilirsin. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Konuyu açarken böyle düşünmüştüm fakat bazen düşündüklerimiz gerçekleşmiyor nedense. ![]()
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|