Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

429 bin 621 seçmen oy kullanacak - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.08.2010, 12:40   #21
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1059 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: 429 bin 621 seçmen oy kullanacak

Alıntı:
ŞAHBEY Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BU bir seçim değil ...referandum hükümetle sorunu olan seçimi beklesin
sanki önemsiz birşeymiş gibi küçük görme şeytanlığı ve kurnazlığı içinde akp , ama amaç iktidar elden giderse tüm foyaları ortaya çıkacak onun bal gibi biliyorlar bunuda size bize demokrasi daha çok olacak diye yuttuyorlar
acaba yargıyıda ele geçirip
danış-tayyip,
yargı-tayyip
sayış-tayyip yapacaklarını ve o çokkkönem verdiği onu iktidara getiren yolsuzluk söylemine sırtını dönüp dokunulmazlık zırhını kaldırmadığı gibi iyice arkasına gizlenip bunda yargıyı alet edeceğini her sağduyulu vatandaş biliyor
, masum din duygusu sömürüsünden, ama kimisi odun kömür nohut derdinden farkında değil
Alt 17.08.2010, 14:09   #22
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Evet diyecekler olanları küçümseyince ne anlıyorsunuz. Çoğunluk evet derse bu ülkeyi terkedin Hayırcılar cahillerle(!) aynı topraklarda yaşamak zorunuza gitmesin...
Alt 19.08.2010, 15:04   #23
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 904 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
qio Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bunların en fazla % 1'i fikir sahibi olarak Evet diyecek insanlardır diyede ben tahminimi belirtiyorum
Hayır diyenlerde öyle bir psıkolojı olusmus kı ,Evet diyenler anayasayı bılmıyorlar diye anlatılamaz yanı
Emın olun Hayır diyenlerin parti liderlerinin Hayır diyin diye dediklerini çok duydum ,gördum çevremde.Yani Evet diyenler Cahil , bir şey bilmıyor havası yaratmaktan çok büyük zevk alıyorsunuz maşallah.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslıgenç'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.08.2010, 13:06   #24
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kasım Öktem Şuan Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.06.2013 02:34

Tecrübe Puanı: 630 Kasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOKKasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOK

13 Eylül sabahı göreceğiz
HAYIR mı ŞER mi ?

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakın kesin rakam veriyorum
322 bin civarı evet geri kalanı da hayır.tahmin.
2009 İl Genel Meclisi seçim sonuçları:
Akp -> %37.6
Bbp -> %31.7
Sp -> % 5.9
Bunların toplamı : %75.2

Samanyolu, Kanal 7, Kanal A gibi kanallar diyor ki Mhp'nin tabanı, Chp'nin tabanı, Btp'nin tabanı evet diyecek.
Mhp -> % 9.3
Chp -> %11.9
Bunlardan evet diyen kesim ile seçime girmeyen Türkiye Partisi'nin oylarını da aldık mı % 4.8 de buradan gelse abi

Eder mi % 80 evet ??

Bence etmez.
Taban kayması kimdeymiş göreceğiz

Alıntı:
doğan bulut58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
%80 sivasin evet diyecek gibi geliyo bana öylede olmasi gerekiyo
Bunu da alıntı yapayım da 13 Eylül'de bakarız

Konu Kasım Öktem tarafından (20.08.2010 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kasım Öktem'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2010, 00:24   #25
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 994 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hayır diyenlerde öyle bir psıkolojı olusmus kı ,Evet diyenler anayasayı bılmıyorlar diye anlatılamaz yanı
Emın olun Hayır diyenlerin parti liderlerinin Hayır diyin diye dediklerini çok duydum ,gördum çevremde.Yani Evet diyenler Cahil , bir şey bilmıyor havası yaratmaktan çok büyük zevk alıyorsunuz maşallah.
Zevk sefa içinde olanlar kimler belli , insanlarımız gerçekten çok sabit fikirli her kesim için geçerli bu ama Akp'liler partizanlık yapıyorlar iki farklı düşüncedeki insan oturup siyaset konuşamıyor Vatan'ı o hale getirdiler. Bu referandum Vatan'ın en büyük 2 problemi Terör ve İşsizliğe çözüm terimlerinin geçmeyen bir anayası değişikliğiyse buna benim oyum hayır.
Alt 25.08.2010, 12:06   #26
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 634 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

her görüşe saygım var benim oyum EVET İNŞALLAH bende oyumu kulanacağım herkes üstüne düşeni yapsın hep beraber göreceğiz sonucu
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)