![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() ARBASE kardeşim tek düşüncenin bizler olduğunu yazıyorsun beni düşünme ben şu an referanduma EVET diyorum seçimler geldiğinde aklıma kim yatar bana kim hizmet getireceğini anlarsam ona oyumu veririm parti proğramlarını okur ona göre davranırım kimilerinin dediği gibi takım tutar gibi parti tutma huyum yok .tuzunkuruymuş madam bırak kim ne yparsa yapsın sen yeterki canını sıkma
![]() |
#22 | |
Yeni Yiğido
![]() ![]() arbase Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2012 23:57
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
ayrica ben genel olarak yazdim sen buyurup kendi fikrini yazmissin tabi seni baglar. bir yerde sen ne kadar verirsen ver karsidaki alabilecegi kadar alir degil mi ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı arbase'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sayın Şenerin Yaptıklarını Bilmeyen Yokki.Kısaca Özetlemek Gerekirse Şu Anki Vekillerin Toplamının Yapamadığını, Tek Başına Yapmıştır Desem Abartmış Olmam....
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() |
![]() Bu yazdıklarınızda ciddi olamazsınız. Şener'in yaptıklarını görmemek için ya kör Ya da CHP li olmak gerek...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#25 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aslında bunu şöyle özetlemek lazım, Ş.Ö. /Ş.S. daha iyi anlaşılır. Sayın Şener'in partiden ayrılmasıyla ve AKP belediye seçiiminide kaptırınca Sivas hükümetin gündeminden düşmüştür. Kaderiyle başbaşa bırakılmış ve gelinen tabloda ortadadır. Resmen öksüz çocuk muamelesi görmüştür.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#26 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Efendigardaş Şuan
![]() Son Aktivite: 26.06.2011 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Şener bu kafayla hiç birşey yapamaz yola çıktığın yoldaşlarını yolda bırakana bu millet prim vermez...
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Efendigardaş'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#27 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() arkadaşlar yazın ben bildiklerimi vede düşüncelerimi yazdım..sizde yazın okuyalım neler yapmış neden partiden ayrılıp yeni parti kurma ihtiyacı duymuş proğramında neler var bilelim
![]() |
#28 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() balix Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2011 09:59
Tecrübe Puanı: 618
![]() |
![]() Ben olaylara hep tersinden bakarım, bizim ülkede de tersinden bakmadan bir olayın gerçeği görünmez. A.L.Şener bey iyi demiş hoş demiş, Firavunu uyarmış dinletememiş, ii de Rahmetli bir genel Başkanımız vardı, ona rağmen bi Genel Başkan daha, Sivas ta bu kadar doğru biraz tuhaf...
Yani oda doğru, bunda doğru ... Sivas kamplara bölünsün birde Sol kesimden lider çıkarsın böylece tam doğruyu bulmuş oluruz.... bu siyasi yapılanma, önceki icraatlarına girmeyeceğim Sayın Hemşehrim genel başkanın... EVET -HAYIR ; bu meselede çok abartılıyor, hiç bir şey değişmeyecek, millet iş, aş, et bulamazken; aç karna düşünme yeteneğini hesap yeteneğini kaybetmiş. iktidarı - muhalefeti trilyonları kampanya ya ayırmış... İşi gücü bırakmışız oy avcılığı yapıyoruz, bir yıl sonrada genel seçim.. Yuh bu ülke bu kadar kaynağı neden harcar, zaten gelecek iktidarda bi şeyi değiştirmeyecek.... Ben tepkimi koyuyorum; YAŞASIN İHTİLALLER; darbenin neyi kötü idi; Bakın ben Sivas Atatürk Lisesinde Orta bir de öğrenciydim; 1981... Her gün ekmek almak için Mehmetali Hamamının karşısında pidecide sıcak-soğuk demeden saatlerce kuyruk beklerdim; okulumuz her 2-3 günde bir kapanırdı, çünki sağcı-solcu çatışmaları vardı. Okulun camları inerdi ikide bir, Mahellemin yaşlı bakkal amcasını oğlu sağcı diye vurdu öldürdü (baba-oğul yrışımı) Ülke genelinde de her gün ortalama 22 kişi can vermekte idi; Şimdi hangi geri zekalı şu hesabı yapamaz; hergün 22 kişi (1979-1982 Ortalaması) vatan evladı, haybeye can veriyor, 12 Eylül Darbe yapıldı, o günden sonra "60 kişi bir sağdan bir soldan asılmış... " iyide erenler adan darbeyi 15 Eylülde yapsaydı zaten 22*3= 66 kişi yapmazmı, zaten ölecekti, hiç değilse her gün ölümler durdu, bir yılda binlerce daha ölecekti.... Asker yönetimi kötü dedik ekmek kuyruklarıda bitti, çünki karaborsacılar, kalpazanlar, siyasi demokrasi sahtekarları ortaya çıkmış, stok tüpler-unlar piyasaya sürülmüştü... Ülke duruldu, demokrasiye geçmek için çalışma lar yapıldı. Anayasa da millet oyuyla yapıldı... Darbe anayasası dediğimiz ANAYASA milletin %90 dan fazla oyunu aldı.... Şimdi SİVİL-DEMOKRAT anayasa bakalım %90 nın neresine yanaşacak... Bunları düşünüpte matematik yeteneğimi dumura uğratmamak elde değil, bu nasıl demokrasi, bu nasıl darbe anayasası... Acaba 10 yıl önce bir darbe daha yapılsaydı, ayrı millet, ayrı devlet, ayrı bayrak isteyen vatansız - kansız Şeronun Milli çocuk katilleri uşakları, bu kadar ileri gidip Vatanı bölme isteğinde bulunabileceklermiydi. Şehit kanını dondurmak rağmına eylemler-söylemlerde buluna bileceklermiydi. Bu ülkede siyasiler vatan perver -askeri yargısımı sadece dış güdümlü vatan düşmanı? Onun için tek kelime derim ki YAŞASIN İHTİLALLER, kahrolsun sahte, DEMOKRASİ.... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı balix'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#29 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1063
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
anlat anlat davulun sesi uzaktan hoş geliyor, bu evetcilerin gözleri var görmez kulakları var duymaz diilleri var konuşamaz herşeye evet derler ![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#30 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 995
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
-Peki bugün darbeye karşıyım o anayasaya karşıyım diyenler o zaman "Allah bunlardan razı olsun geldilerde akan kan durdu diye dua edenler o zaman o anayasaya evet diyenler nedense değiştiler şimdii? -Peki demezlermi insana o asker anayasası nerden ve neden geldi? -Bana dedilerki duydumki "olay çıkarsınlar askerelrde haklı olsun onun için darbe yaptık desinler " Allah, Allah bu nasıl zeka bu nasıl mantık. Toplumun en güvenilir gördüğü bir kurum TSK bunu nasıl yapar ? Üstteki arkadaş gayet güzel açıklamış. Tamam beyler darbeye karşı olalım ama, biliyoruz öyle durumlarda kurunun yanına yaşında yandığını o halde toplum yaad brey olarakta darbe yaptıracak oluşumlardanda uzak duralım, Kimse durduk yere alınıp ceza verilip idamda edilmez.Türk ordusu yine benzer olaylar olduğunda Cumhuriyet'in tehlikeye düştüğünü gördüğünde gerekli ayarlamayı yapacaktır kimsenin kuşkusu olmasın. AKP askerin üzerinden ve yargının üzerinden elini çek! 8 yıllık yalana- talana HAYIR. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|