Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Ak Parti telaşa düştü - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.05.2011, 13:58   #21
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 635 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ak Parti telaşa düştü

Sayın abicim.
Ben olayı özetleyeyim.
Askerliğimi geçen hafta denizci olarak tamamladım.
yer vermeyeyim. Çok baş ağrıtacak şeyler yaşadım.
Özetle askerlik yaptığımız yerin arkası ormanlık alan.
İçerisinde bulunan çeşitli marka model seri numarası olmayan silahları LAND'a bizzat taşıdım ve özellikle subay astby'larla yapılan toplantı sonucu gölcük donanmasında eritilmesi kararlaştırıldı ve farklı görev kağıtları ile silahlar kaçırıldı.
Denetleme haftasında şans eseri ormanda bir kasa bulundu ve içerisinde boş şarjörler bulundu. Bunu oradaki paşa dahil amirinden memuruna herkes de biliyor. Hiç mi VATANSEVER yok?.
Demekki yok.
Tabi Kıbrıslı abi. Bunlar inanılacak şeyler değil.
Eğer istersen özel mesajla sana kanıt da sunarım. İsimler, telefonlar.
Sayın Kılıçdaroğlu bunu askeriye aleyhine kullanır mı bilinmez tabi.
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 14:42   #22
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1186 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Sen bana değil o kanıtları bence kolluk kuvvetlerine yolla... Böylesine ciddi iddiaların varsa ifade ver gardaş... Bak sen beni yanlış anlıyorsun... Ben darbe girişimi vardır yoktur, derin devlet vardır ya da yoktur demiyorum... İnsan haklarından bahsediyorum, demokrasiden bahsediyorum Silopi ve Silivri'nin farkı nedir diye soruyorum... İddianameleri okudun mu bilmem ama hakkında küçük bir delil olmayan kişiler var içeride... Mahkeme başkanı tahliye ederken diğer iki hakimin zorla içeride tuttuğu ve 3 yıldır suçu belli olmadan hapis yatan insanlar var... Bu insan hakları ihlalidir, bu demokrasi ayıbıdır...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 16:44   #23
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1497 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeş olaya madem sadece elektrik idaresinden geldin anlatalım.
İsmin amet.
Diyarbakırla bağlantın var mı bilemiyorum.
Peki sen diyarbakırdaki kaçak elektrik kullananların oranını biliyor musun?
Sadece Diyarbakırınki %73,46. Bunu biryerimden sallamıyorum. İnanmayan baksın. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Peki bu ödenmeyen fatura kısmını kim ödüyor? Söyleyim. Benim gibi faturasını zamanında ödeyen vatandaşın faturasına yansıtılıyor. Tespit edilen ne mi oluyor? 2 kutu malboroya tekrar açılıyor. Bilirsin sen. Diyarbakırda BÜTÜN esnaf kaçak kullanıyor ve bunun için özel bir trafo var. Devlet zamanında olsa direk keser milyarlarca lira ceza basılırdı. Ben özelleştirmeye karşı değilim. Ama özelleşme yerine kar etmiyor diye bir kurum ne idüğü belirsizlere de satılamaz. Hele ki elektrik, telekom, havayolları, ulaşım vb. gibi ülke stratejisini ilgilendiren birimler satılamaz. Ne yapılırdı? Denetim mekanizmasını geliştirirdin ve ona göre müfettiş atardın. Bir kurum neden zarar eder? Adamlar çalışmıyorlardır. Tespit edip belgelediğin anda kapı önüne koy yenisini al. O zarar edermi bak bakalım.
Şu anki hükümetin çıtayı yükselttiğini biliyorum. Teröristler artık daha rahat. Eskiden pkk harflerini bile telaffuz edemezken şimdi bu devletin şerefli polisine tokat atabilip rahatça geziyorlar, dağdaki kardeşlerimize terörist demeyiz diyorlar ve bu hkümet bize karşı çok iyi davranıyorlar. Sayın başkanımız Öcalanın başımıza geçme zamanı yaklaşmıştır diyorlar rahatça. Çüş dediğinizi duyar gibiyim.
Buyrun ona da bakın [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Daha ne?
sayın aktassa bu amed ismine epeydir bende cevap arıyordum iyiki sormuşsun çok teşekkür ederim değerli kardeşim
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 21:41   #24
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 787 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ak parti telaşa düşmekte haklı. Sivas'a 'ulaştırma' hariç geçen 9 yılda hiçbir katkı sunmadılar.

Bir şehir düşünün, 9 yıl boyunca iktidar partisine en büyük desteği vermiş ama

- 2000 yılında 750 bin olan nüfusu 2010 yılında 642 bine düşmüş,
- Abdüllatif Şener'li 4 yıl hariç sanayisi hemen hemen hiç gelişmemiş,
- Birçok şehire hükumet tarafından 2. devlet üniversiteleri kurulurken bu şehire kurulmamış,
- Birçok şehire devlet tarafından bölge hastaneleri kurulmuş, birçoğunun inşaatı devam ederken, Sivas'ın ki tam 4 yıldır kuruldu kurulacak yalanlarıyla hala başlamamış,
- Bölge hastanelerine ek olarak, 22 şehire sağlık kampüsleri kuracak olan Ak parti, Sivas'ın komşuları olan Kayseri ve Yozgat'a bu kampüsleri kuracakken Sivas'ı birkez daha dışlamış,
- Bizzat başbakan tarafından sözü verilen 35 bin kapasiteli stadyum sözü, yalancı çıkmak pahasına gözlerden kaçırılmış, hala ortada bir gelişme yok ve kapasitesi 25 bine düşürülmeye çalışılmış,
- Sivas turizminin umudu olan tarihi eserler ödenek yokluğundan yıllardır bitirilemeyen restorasyonlara maruz kalmış ve iyice yıpranmış,
- Kayseri Erciyes kayak merkezi için 50 milyon; Erzurum kış oyunları için 600 milyon harcayan hükumet Sivas Yıldızdağı kış turizmi için lütfedip ancak 10 milyon lira gönderebilmiş.

Bakın bunları anlamanız için çok zeki olmaya gerek yok. Sivaslı birkez daha kolay lokma olmadığını, Sivas'ı küçültenlere cezayı keseceğini göstermeli...
Alt 27.05.2011, 22:05   #25
amet_58
Tecrübeli Yiğido

amet_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amet_58 Şuan amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2015 16:33

Tecrübe Puanı: 690 amet_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayın aktassa bu amed ismine epeydir bende cevap arıyordum iyiki sormuşsun çok teşekkür ederim değerli kardeşim
uzun uzun ince detayına anlatayımki yanlış yazdığınız nickim hakkında kafanızdaki şüpheleri gidermeye çalışayım ;
2005 yılında bu siteye kayıt olmuştum sonra site onarıma mı girdi çöktümü bir takım sıkıntılar oldu maileme gelen bilgilendirme mesajında sitedeki sıkıntıdan bahsediliyordu ve bazı niklerin kurtarılamadığını yeni nick almamız gerektiği yazıyordu bende eski nikim ahmet58 olması lazımdı alamadım kurtarılamayan kısmdaydı galiba böyle olunca denediğim nikleride yazayım 58ahmet ; 58ahmet58, kayıtlı üyesi varmış doğal olarak başka nick baktım kendme amet_58 olarakta kayıt yaptım şimdi aklınızdaki peşin hükümlerinizi gidermiş oldummu isterseniz biraz daha ayrıntıya girebilirim... gelelim sizin yazdığınız amed ismine bunun anlamını biliyorum sizinde bu konu üzerinde fiikriniz olduğunu düşünüyorum ama bu isimden siyaset yapmanızı yadırgamıyorum en üst düzey siyasetcinizden seçmeninize kadar genelde siyaset anlayışınız bu amed diyarbakırın eski ismi ve bunu ne oldukları belirsiz insanlar tarafından sözde kürdistanın başkenti olarak söyleyen kendini bilmezler var.. belki yanlış eksikte biliyor olabilirm şimdi Türkçemizde bir virgül bile cümleyi değiştirirken ( okuda adam ol baban gibi, eşşek olma) 1 harf değiştirmezmi amed ile amet arasında benzerlik olduğunu düşünmüyorum...
amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2011, 23:25   #26
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1497 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben sivasta amet diye bir isim olmadığı için sadece merak ettiğim için sordum yoksa bir diyarbakırlının sivas sitesinde ne işi olur bunun bilincindeyim ben 58 yaşındayım bu siteye onlarca yorum yasptım ama senin kadar hiç tebiyesizleşmedim kötü söz sahinindir ben evladım yaşındaki insanlara bile ya sevgili kardeşim yada sayın diye hitab ederim eğitimin falan beni hiç ilgilendirmezde iyi bir terbiye almadığın yaptığın yorumdan belli bundan böyle benim yaptığım hiç bir yoruma sakın cevap verme bende aynı şeyi yapacağım
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2011, 00:27   #27
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 635 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

"İsmin amet.
Diyarbakırla bağlantın var mı bilemiyorum."
demişim.
Burada herhangi bir hakaret var mı değerli arkadaşlarım?
Kötüleme? Sanırım yok. İstediğin isimle site kabul ettiyse bana ne. Ne alırsan al. Ben sana o çok savunduklarının isminle benzeşimi ile ilgili olan şehirle ilgili örnekler vermek istedim.
Ama sen olayı direkt siyasete vurmuşsun ya helal olsun valla ne diyeyim.
Necmettin abime sonuna kadar katılıyorum.
Kişi neyse karşısındakini de öyle görürmüş güzel kardeşim.
İstersen sen de terbiyeni bozmamaya devam et. Emin ol sen kazanırsın. Bak ne güzel muhabbet ediyoruz. Kalp kırmaya gerek mi var...
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2011, 01:07   #28
amet_58
Tecrübeli Yiğido

amet_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amet_58 Şuan amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2015 16:33

Tecrübe Puanı: 690 amet_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"İsmin amet.
Diyarbakırla bağlantın var mı bilemiyorum."
demişim.
Burada herhangi bir hakaret var mı değerli arkadaşlarım?
Kötüleme? Sanırım yok. İstediğin isimle site kabul ettiyse bana ne. Ne alırsan al. Ben sana o çok savunduklarının isminle benzeşimi ile ilgili olan şehirle ilgili örnekler vermek istedim.
Ama sen olayı direkt siyasete vurmuşsun ya helal olsun valla ne diyeyim.
Necmettin abime sonuna kadar katılıyorum.
Kişi neyse karşısındakini de öyle görürmüş güzel kardeşim.
İstersen sen de terbiyeni bozmamaya devam et. Emin ol sen kazanırsın. Bak ne güzel muhabbet ediyoruz. Kalp kırmaya gerek mi var...
Ya kardeş akşam akşam ne diyorsun şakamısın sen orada ne yazıyor sen ne diyorsun sana hakaret etti diyenmi oldu ben açıklamayı necmettin abiye yaptım sorudğu için ismin amet diyorsun halan bak oku yorumu anlamadıysan bir daha oku yine bir sonuç çıkaramadysan özelden yaz açıklıyayım sayfada mesaj kalabalığı olmasın bu arada mesajda hakaret etmedim ve necmettin abidende yanlış anlaşılıdımsa özürde diledim
amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2011, 09:50   #29
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38

Tecrübe Puanı: 757 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu sefer Chp Sivastan bir milletvekilini bile zor çıkaracak. hepsini ak parti alır bence. halk yapılan hizmeti görüyor. duble yollar, havaaalanı, polis okulu, ssk hastanesinin modern görünümü, temeli atılan beton travers fabrikası, organize sanayi bölgesi için teşvikler..... daha sayayım mı. CHP 70 yıl boyunca Sivas için ne yapmış acaba.????????????
Alt 28.05.2011, 12:06   #30
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1186 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
aozdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu sefer Chp Sivastan bir milletvekilini bile zor çıkaracak. hepsini ak parti alır bence. halk yapılan hizmeti görüyor. duble yollar, havaaalanı, polis okulu, ssk hastanesinin modern görünümü, temeli atılan beton travers fabrikası, organize sanayi bölgesi için teşvikler..... daha sayayım mı. CHP 70 yıl boyunca Sivas için ne yapmış acaba.????????????
Senin gibi çoook kişi yazdı CHP ne yapmış Sivas'a diye... Ve hepsine de yazdım neler yaptığını üşenmeden çekinmeden ve nedense ben bunları sıraladıktan sonra da 1 tane dahi cevap gelmedi... Bu arada daha sayayım mı demişsin de saysanaSSK'nın modern görünümü bana iş buluyor mu? Ya da duble yollar Sivas'lının göç etmesini engelliyor mu? Organize sanayi bölgesinde kaç tane firmanın iflas edip kapattığını biliyor musun? Ya da temeli atınal fabrikanın özel yatırım olduğunu bilmiyor musun? Yahu burada açıkça AKP'li olduğunu söyleyen çok arkadaş var ve hepside bizlerle birlikte Sivas özelinde AKP'yi eleştiriyor sen nerede yaşıyorsun ya da nasıl bir at gözlüğü takıyorsun da Sivas'ın halini görmüyorsun? Senden ricam 13 Haziran Sabahı burada olmanı çok isterim...

Altta CHP DÖNEMİNDE SİVAS'A YAPILAN YATIRIMLAR VE ŞİMDİKİ DURUMLARI lütfen ama lütfen bari sen cevap ver bu yazdıklarıma, bir helal de birşey yap...

-Tüdemsaş yapıldı, (Küçüldü-Türkiye'nin en büyük 10 şirketi içindeyken şimdi 300'e girdiği ile övünüyor durumda)
-Cer Fabrikası, (Eskişehir'e taşınıyor)
-Demiryolu geldi,
-Sivas ulaşımda orta anadolunun merkezi yapıldı, (Artık Değil)
-Çimento fabrikası, (Özelleştirildi-Küçüldü)
-Sümerbank kumaş basma fabrikası, (Kapandı)
-Sızır, Altıntepe, Konak, Beypınar,Sevindik Hidro Elektrik santralleri (Hala çalışıyor-1930'larda açıldı)
-Tavre Elektirik santrali, (Hala Çalışıyor-1930'larda açıldı)
-DSİ, Köyişleri, Karayolları, MTA bölge müdürlüğü, (Götürülecekleri Gündemde)
-Divriği demir çelik madenleri, (Çalışmakta)
-Ulaş Devlet Üretme Çiftliği, (Çalışmakta)
-Sivas Havaalanı, (Kapandı açıldı kapandı açıldı şimdi çalışıyor)
-SSK ve Numune hastanesi temelleri (Aynı binalarda devam ediyorlar)
-DDY hastanesi (Aynı binasında devam ediyor)
-Sidaş İplik Fabrikası (Kapandı)
-Beton Traferz Fab. (İşçi çıkartarak çalışıyor)
-DÇ Fabrikası (ÖZelleştirildi)
-Cumhuriyet Üni. (Bi bu büyüyor o da olsun artık)
-Sivas Hazır Giyim Fab. (Akibeti konusunda bir bilgim yok)
-Askeri Dikimevi (Taşındı-İstanbul'da)
-Kılıçkaya, Gazibey, 4 Eylül Barajları (Çalışmakta)
-Sivas Devlet Tiyatrosu (Büyüyerek Çalışmakta)
-Et Balık Kurumu (Özelleştirildi)

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)