27.05.2011, 13:58 | #21 |
Usta Yiğido
aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 635
|
Cevap: Ak Parti telaşa düştü
Sayın abicim.
Ben olayı özetleyeyim. Askerliğimi geçen hafta denizci olarak tamamladım. yer vermeyeyim. Çok baş ağrıtacak şeyler yaşadım. Özetle askerlik yaptığımız yerin arkası ormanlık alan. İçerisinde bulunan çeşitli marka model seri numarası olmayan silahları LAND'a bizzat taşıdım ve özellikle subay astby'larla yapılan toplantı sonucu gölcük donanmasında eritilmesi kararlaştırıldı ve farklı görev kağıtları ile silahlar kaçırıldı. Denetleme haftasında şans eseri ormanda bir kasa bulundu ve içerisinde boş şarjörler bulundu. Bunu oradaki paşa dahil amirinden memuruna herkes de biliyor. Hiç mi VATANSEVER yok?. Demekki yok. Tabi Kıbrıslı abi. Bunlar inanılacak şeyler değil. Eğer istersen özel mesajla sana kanıt da sunarım. İsimler, telefonlar. Sayın Kılıçdaroğlu bunu askeriye aleyhine kullanır mı bilinmez tabi. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
27.05.2011, 14:42 | #22 |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1186
|
Sen bana değil o kanıtları bence kolluk kuvvetlerine yolla... Böylesine ciddi iddiaların varsa ifade ver gardaş... Bak sen beni yanlış anlıyorsun... Ben darbe girişimi vardır yoktur, derin devlet vardır ya da yoktur demiyorum... İnsan haklarından bahsediyorum, demokrasiden bahsediyorum Silopi ve Silivri'nin farkı nedir diye soruyorum... İddianameleri okudun mu bilmem ama hakkında küçük bir delil olmayan kişiler var içeride... Mahkeme başkanı tahliye ederken diğer iki hakimin zorla içeride tuttuğu ve 3 yıldır suçu belli olmadan hapis yatan insanlar var... Bu insan hakları ihlalidir, bu demokrasi ayıbıdır...
27.05.2011, 16:44 | #23 | |
Usta Yiğido
NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31
Tecrübe Puanı: 1497
|
Alıntı:
27.05.2011, 21:41 | #24 |
Usta Yiğido
BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 787
|
Ak parti telaşa düşmekte haklı. Sivas'a 'ulaştırma' hariç geçen 9 yılda hiçbir katkı sunmadılar.
Bir şehir düşünün, 9 yıl boyunca iktidar partisine en büyük desteği vermiş ama - 2000 yılında 750 bin olan nüfusu 2010 yılında 642 bine düşmüş, - Abdüllatif Şener'li 4 yıl hariç sanayisi hemen hemen hiç gelişmemiş, - Birçok şehire hükumet tarafından 2. devlet üniversiteleri kurulurken bu şehire kurulmamış, - Birçok şehire devlet tarafından bölge hastaneleri kurulmuş, birçoğunun inşaatı devam ederken, Sivas'ın ki tam 4 yıldır kuruldu kurulacak yalanlarıyla hala başlamamış, - Bölge hastanelerine ek olarak, 22 şehire sağlık kampüsleri kuracak olan Ak parti, Sivas'ın komşuları olan Kayseri ve Yozgat'a bu kampüsleri kuracakken Sivas'ı birkez daha dışlamış, - Bizzat başbakan tarafından sözü verilen 35 bin kapasiteli stadyum sözü, yalancı çıkmak pahasına gözlerden kaçırılmış, hala ortada bir gelişme yok ve kapasitesi 25 bine düşürülmeye çalışılmış, - Sivas turizminin umudu olan tarihi eserler ödenek yokluğundan yıllardır bitirilemeyen restorasyonlara maruz kalmış ve iyice yıpranmış, - Kayseri Erciyes kayak merkezi için 50 milyon; Erzurum kış oyunları için 600 milyon harcayan hükumet Sivas Yıldızdağı kış turizmi için lütfedip ancak 10 milyon lira gönderebilmiş. Bakın bunları anlamanız için çok zeki olmaya gerek yok. Sivaslı birkez daha kolay lokma olmadığını, Sivas'ı küçültenlere cezayı keseceğini göstermeli...
27.05.2011, 22:05 | #25 | |
Tecrübeli Yiğido
amet_58 Şuan
Son Aktivite: 14.04.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 690
|
Alıntı:
2005 yılında bu siteye kayıt olmuştum sonra site onarıma mı girdi çöktümü bir takım sıkıntılar oldu maileme gelen bilgilendirme mesajında sitedeki sıkıntıdan bahsediliyordu ve bazı niklerin kurtarılamadığını yeni nick almamız gerektiği yazıyordu bende eski nikim ahmet58 olması lazımdı alamadım kurtarılamayan kısmdaydı galiba böyle olunca denediğim nikleride yazayım 58ahmet ; 58ahmet58, kayıtlı üyesi varmış doğal olarak başka nick baktım kendme amet_58 olarakta kayıt yaptım şimdi aklınızdaki peşin hükümlerinizi gidermiş oldummu isterseniz biraz daha ayrıntıya girebilirim... gelelim sizin yazdığınız amed ismine bunun anlamını biliyorum sizinde bu konu üzerinde fiikriniz olduğunu düşünüyorum ama bu isimden siyaset yapmanızı yadırgamıyorum en üst düzey siyasetcinizden seçmeninize kadar genelde siyaset anlayışınız bu amed diyarbakırın eski ismi ve bunu ne oldukları belirsiz insanlar tarafından sözde kürdistanın başkenti olarak söyleyen kendini bilmezler var.. belki yanlış eksikte biliyor olabilirm şimdi Türkçemizde bir virgül bile cümleyi değiştirirken ( okuda adam ol baban gibi, eşşek olma) 1 harf değiştirmezmi amed ile amet arasında benzerlik olduğunu düşünmüyorum... |
|
27.05.2011, 23:25 | #26 |
Usta Yiğido
NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31
Tecrübe Puanı: 1497
|
ben sivasta amet diye bir isim olmadığı için sadece merak ettiğim için sordum yoksa bir diyarbakırlının sivas sitesinde ne işi olur bunun bilincindeyim ben 58 yaşındayım bu siteye onlarca yorum yasptım ama senin kadar hiç tebiyesizleşmedim kötü söz sahinindir ben evladım yaşındaki insanlara bile ya sevgili kardeşim yada sayın diye hitab ederim eğitimin falan beni hiç ilgilendirmezde iyi bir terbiye almadığın yaptığın yorumdan belli bundan böyle benim yaptığım hiç bir yoruma sakın cevap verme bende aynı şeyi yapacağım
28.05.2011, 00:27 | #27 |
Usta Yiğido
aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 635
|
"İsmin amet.
Diyarbakırla bağlantın var mı bilemiyorum." demişim.Burada herhangi bir hakaret var mı değerli arkadaşlarım? Kötüleme? Sanırım yok. İstediğin isimle site kabul ettiyse bana ne. Ne alırsan al. Ben sana o çok savunduklarının isminle benzeşimi ile ilgili olan şehirle ilgili örnekler vermek istedim. Ama sen olayı direkt siyasete vurmuşsun ya helal olsun valla ne diyeyim. Necmettin abime sonuna kadar katılıyorum. Kişi neyse karşısındakini de öyle görürmüş güzel kardeşim. İstersen sen de terbiyeni bozmamaya devam et. Emin ol sen kazanırsın. Bak ne güzel muhabbet ediyoruz. Kalp kırmaya gerek mi var... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
28.05.2011, 01:07 | #28 | |
Tecrübeli Yiğido
amet_58 Şuan
Son Aktivite: 14.04.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 690
|
Alıntı:
|
|
28.05.2011, 09:50 | #29 |
Usta Yiğido
aozdemir Şuan
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38
Tecrübe Puanı: 757
|
bu sefer Chp Sivastan bir milletvekilini bile zor çıkaracak. hepsini ak parti alır bence. halk yapılan hizmeti görüyor. duble yollar, havaaalanı, polis okulu, ssk hastanesinin modern görünümü, temeli atılan beton travers fabrikası, organize sanayi bölgesi için teşvikler..... daha sayayım mı. CHP 70 yıl boyunca Sivas için ne yapmış acaba.????????????
28.05.2011, 12:06 | #30 | |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1186
|
Alıntı:
Altta CHP DÖNEMİNDE SİVAS'A YAPILAN YATIRIMLAR VE ŞİMDİKİ DURUMLARI lütfen ama lütfen bari sen cevap ver bu yazdıklarıma, bir helal de birşey yap... -Tüdemsaş yapıldı, (Küçüldü-Türkiye'nin en büyük 10 şirketi içindeyken şimdi 300'e girdiği ile övünüyor durumda) -Cer Fabrikası, (Eskişehir'e taşınıyor) -Demiryolu geldi, -Sivas ulaşımda orta anadolunun merkezi yapıldı, (Artık Değil) -Çimento fabrikası, (Özelleştirildi-Küçüldü) -Sümerbank kumaş basma fabrikası, (Kapandı) -Sızır, Altıntepe, Konak, Beypınar,Sevindik Hidro Elektrik santralleri (Hala çalışıyor-1930'larda açıldı) -Tavre Elektirik santrali, (Hala Çalışıyor-1930'larda açıldı) -DSİ, Köyişleri, Karayolları, MTA bölge müdürlüğü, (Götürülecekleri Gündemde) -Divriği demir çelik madenleri, (Çalışmakta) -Ulaş Devlet Üretme Çiftliği, (Çalışmakta) -Sivas Havaalanı, (Kapandı açıldı kapandı açıldı şimdi çalışıyor) -SSK ve Numune hastanesi temelleri (Aynı binalarda devam ediyorlar) -DDY hastanesi (Aynı binasında devam ediyor) -Sidaş İplik Fabrikası (Kapandı) -Beton Traferz Fab. (İşçi çıkartarak çalışıyor) -DÇ Fabrikası (ÖZelleştirildi) -Cumhuriyet Üni. (Bi bu büyüyor o da olsun artık) -Sivas Hazır Giyim Fab. (Akibeti konusunda bir bilgim yok) -Askeri Dikimevi (Taşındı-İstanbul'da) -Kılıçkaya, Gazibey, 4 Eylül Barajları (Çalışmakta) -Sivas Devlet Tiyatrosu (Büyüyerek Çalışmakta) -Et Balık Kurumu (Özelleştirildi)
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|