Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Çağrı - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.03.2012, 17:57   #21
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 12:20

Tecrübe Puanı: 626 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çağrı

Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.03.2012, 22:40   #22
BekirBayrak
Usta Yiğido

BekirBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BekirBayrak Şuan BekirBayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.02.2016 18:01

Tecrübe Puanı: 812 BekirBayrak isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu nadide ortamda
Nadide fikirleri olan hükümetimiz taraftarlarından,
çok nadide modaratörlertimizden
iktisatta okuduğunu hatırladığım bir öğrenci kardeşim olan La...'dan
son benzin zamlarını bize açıklamasını, içimizi rahatlatmasını, verdiğimiz paraları helal etmemizi sağlamasını şiddetle rica ediyorum..
Saygılarımla...
Peki bu zamları hükümete bağlıyorsunuz ki öle ve acaba diyorum
Bu hükümet haricinde alternatif olacak bir partiyi kimi yakıştırıyorsunuz hükümet olarak merak ediyorum...
Alt 31.03.2012, 08:29   #23
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 732 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BekirBayrak Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu hükümet haricinde alternatif olacak bir partiyi kimi yakıştırıyorsunuz hükümet olarak merak ediyorum...
Değerli arkadaş,

Siz ve sizin gibi arkadaşlara hali hazırda bir olanı, bir gerçeği gösterince.. Ve bu gerçek te gün gibi aşikarken.. Her nedense hemen "iyi de başka kim var" veya "gelecek bundan iyi mi?" veya "geçmiştekilerini de gördük" gibi çözüm olmayan alternatifler gösteriliyor.

Bir defa bilimseldir; "iki yanlıştan bir doğru çıkmaz". Önce yanlışlık kabul edilmeli ki doğruya alternatif olsun. Doğrunun alternatifini belirlemedikten sonra doğruyu bulamayız ki.. Halkımız önce yanlışlığın bilincinde olmalı. Yanlışlığı irdeleyebilmeli, bulıp çıkarabilmeli. Bunu beceremezse doğruyu bulamaz. "Buna da şükür" deyip sömürücüleri ömür boyu sırtında taşır.

Dünyanın en pahalı enerjilerini tüketen, en tavan vergilerini ödeyen, en az kitap okuyan milletiz biz.
Alt 31.03.2012, 16:15   #24
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 662 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Soruya gelecek cevabı bende çok merak ettim şimdi doğrusu...
Alt 01.04.2012, 13:10   #25
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 735 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BekirBayrak Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Güzel noktaya gelindi..

Şu itirafı bekliyorum:

-Evet bizler, dini duygularımıza yenik düşüp,
-ABD ye her tarafından bağlı bir iktidarı seçtik,
-İçeride medya önünde horoz, kapalı kapılar arkasında tavuk bir iktidar seçtik,
-Kendi ceplerini, yakınlarının ceplerini doldurmalarını görmezden geldik,
-Ülkenin tüm değerlerini ona buna peşkeş çekmelerine göz yuman bir iktidar seçtik,
-Ülkenin insanlarını dindar ve olmayan diye ayıran bir iktidar seçtik,
-Bizi her alanda yoksulluğa götürmesine yediğimiz ekmekten aldığı vergi ile arabasının deposunu doldurmasını anlamayamdık,
-Demokrasi havarliğini sadece lafta yapıp her türlü anti demokratik uygulamaları yapmasına bir anlam veremedik,
-Güyya geçmişte yapılanlardan intikam alması biraz garibimize gitse de bazen içimiz acısa da, off bu kadarı da fazla desek de bir taraftan da hoşumuza gitti..
-Önceleri böyle yapılıyordu, sıra bize geldi, o zaman yanlış dediğimiz şeyleri yapma hakkımız var, bize ne demeye başladık.. (Bakınız Laedrinin bir çok söylemi),
....
...
...
Bir sürü madde eklenebilir, ancak lalı uzatmak istemiyorum...

Sadece dine yakın durduğu için aslında vicdanına kulak verse bunlar bu iktidarı hak etmiyorlar diyebileceği bir hükümeti hem de bu kadar yüksek bir oyla iktidar yaptığını itiraf edebilecek kadar yiğitler mi görmek lazımdır..

Bu halk "deveye diken....." sözünü boşa çıkartmalıdır...

Burada bir sürü AKP taraftarı insan var, yıllarıdır okuyoruz.
Dini konular ve geçmişten intikam alma konuları dışında bir tane objektif AKP icraatını onaylayan bir girdilerini, bir mesajlarını, bir yorumlarını gösteremezsiniz. Aksine bir dolu eleştiri ve serzenişle doludur arşivler...

Ben geçen seçimde seçmenin "Evet sen bizim düşüncelerimize yakın duran bir partisin ancak hayatımı, çoluk çocuğumun rızkını, geleceğini, barışımı, huzurumu ilgilendiren konularda hiçte iyi değilsin, dikkat et" mesajını vermesi gerekirdi diye düşünüyorum. Ama yapmadı..

ANCAK....
Bu iktidarın bu halde olmasında şu an ki uygulamalar da en az bu iktidar kadar oy almayı beceremeyen, halkı ikna edemeyen, halkını tanımayan diğerlerinin (hepsi) de suçu ve kabahati var...

Öyle ki bu diğerleri (hepsi), muhalefetten gelen hiç şüphe götürmez, bir eleştiriye karşı bile iktidar taraftarlarının "hadi ordan" diyebilmelerini yorumlamak, anlamak, gereğini yapmak tan aciz durumdalar .

Sivaslınetin dediği gibi:
Önce yanlış yapılanlarda hemfikir olma zamanıdır...

Bizler kardeşiz, ben iş yerimde belki seni ya da yakını muayene etmiş ve büyük bir istekle gereğini yapmışımdır, belkide sen iş yerinde benim çok önemli bir sorunumu halletmişsidir.
Yani biz bizeyiz, bağlıyız, yüzyüzeyiz, kardeşiz. Olan olumluluk hepimizin yararına, olan olumsuzluk hepimizin zararına..

Benim Allah'a şükür gelirim ortalama üzerinde, depomu doldururum, ama çevremde ay sonunu getiremeyen, benden ezile büküle 50 lira harçlık isteyen kaç kocaman adam var bir bilsen..

Bana henüz dokunmadı bu ekonomik gidişat diyebilirim ama bir çoğuna çok fena dokunuyor diyorum, görünen ekonomik göstergeler çok fena diyorum, bunu ben demiyorum, her mürekkep yalamış insan diyor,

Bu kadar cari açığı bu kadar bütçe açığını, bu kadar dışa bağımlığı tabi kaldıramazsın, dışar da ya da kurdaki her minicik oynamayı yansıtmak zorundasın. Bu açıklar bu kadar büyük olmasa bu kadar dışa bağımlı olmasan ne olursa olsun yurt dışında seni ilgilendirmez..

Sen para kazanandan, topçusundan, popçusundan, rant alandan adam gibi vergini toplayamazsan, tabi ki pompadan akan vergiye bu kadar sevdalanırsın...

Bunları söylemem durumda senin ilk sorun "kimi seçecektik, kimi öneriyorsun" mu olmalıdır?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.04.2012, 13:36   #26
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 735 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gelelim kimi öneriyorsun sorusuna:

Ben şu kanıya yakın duruyorum.

Ülkenin yarısı muhafazakar, bu artık çok net...
Muhafazakar yurttaşlar mevcut iki büyük muhalif partiye "elim kırılsa vermem durumundalar".
Bunun sebebi bir sürü, uzun uzun tartışılabilir..
Mevcut iki muhalif partinin ileri gelenlerinin aymazlığı ve inadı yüzünden bu insanların görünür gelecekte fikirlerinin değişmesi zor görünüyor...

Öyleyse, yeni bir samimi muhafazakar alternatif parti güçlenmelidir
Bu alternatif parti vahşi kapitalist ve dışa bağımlı ekonomik modelden, faşist fikirler, bölücü, sınıfçı uygulamalardan uzak duran, azınlıkların haklarınını kendi hakkına denk sayan, gerçek demokratik bir yapıda olursa bu iktidar değişebilir...

Ha, ben oy verir miyim: Vermem,
Bu yapı benim muhafazakar yurttaşlara ülkede ki demokrasinin sağlamlaşması, padişahlığa gidişatın önünde geçilmesi için önerim olabilir sadece...

Hiç olmazsa verdikleri oy konusunda içleri rahat olur, vicdanları sızlamaz...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.04.2012, 22:35   #27
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1311 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Sırf AKP yaptı diye savunmam,sırf AKP yaptı diye de saldırmam..Savunuyorsam aklıma yattığı içindir,AKP olduğu için değil.Karşı çıkıyorsam da aklıma yatmadığı içindir,AKP yaptığı için değil..Yanlış uygulama varsa bunu gönül rahatlığıyla söylerim kim yaparsa yapsın.Ekonomiyi eleştiririm.Ama benim için bu memlekette ekonomiden daha önemli şeyler var,meseleler var..Mesele zamlarsa,ona tepkimi koyalı 3 yıla yakın olmuş..Vesselam!

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 02.04.2012, 07:42   #28
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 732 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sırf AKP yaptı diye savunmam,sırf AKP yaptı diye de saldırmam..Savunuyorsam aklıma yattığı içindir,AKP olduğu için değil.Karşı çıkıyorsam da aklıma yatmadığı içindir,AKP yaptığı için değil..Yanlış uygulama varsa bunu gönül rahatlığıyla söylerim kim yaparsa yapsın.
Ha yani senin aklına yatan doğru, yatmayan yanlış. Sen neymişsin be abi? Sanki sanırsın LaEdri Yanlışın/doğrunun ölçü birimi?

Alıntı:
Ekonomiyi eleştiririm.Ama benim için bu memlekette ekonomiden daha önemli şeyler var, meseleler var..Mesele zamlarsa,ona tepkimi koyalı 3 yıla yakın olmuş..Vesselam!
Ekonomiden önemli hiç bir şey olamaz. Sosyologlar her problemin kaynağının ekonomi olduğunu söylerler. Bilimseldir.
Alt 02.04.2012, 10:13   #29
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Zamlar acıda olsa yutulmuş sindirilmişe benziyor, gariban emeklim uğraşsınki aldığı yüzde üçlük zamla gelen yüzde 15-20 lik zamları karşılasın. Yapacak bir şey yok, bol bol Cem Karaca'nın "alemin keyfi yerinde yine maşallah" şarkısını dinlemekten başka
Alt 02.04.2012, 16:50   #30
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1311 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ha yani senin aklına yatan doğru, yatmayan yanlış. Sen neymişsin be abi? Sanki sanırsın LaEdri Yanlışın/doğrunun ölçü birimi?

Ekonomiden önemli hiç bir şey olamaz. Sosyologlar her problemin kaynağının ekonomi olduğunu söylerler. Bilimseldir.
Sizi tebrik ediyorum.Sadece bu sonuç çıkmazdı sözümden siz çıkarmışsınız.

Hani bazılarımız birşeyleri AKP yaptığı için karşı çıkıyor ya,AKP işsizliği 0'a indirse bile sırf AKP baaşrdı diye işinden istifa edip işsizliği 1 kişi artıracakalr var ya,ona binaen dedim.Ben onlardan değilim.SIrf Akp yaptı diye savunur ya da saldırmam..Kendi vicdanım yanlış diyorsa karşı çıakr,doğru diyorsa savunurum.BAzıları gibi işin güzelliğine bakamdan,işi yapana bakıp yargılamam..

Her şey bilimle ölçülmez..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)