|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
Bak işte anlaşamadığımız nokta bu bir bölgedeki fiyatı belirleyen şey dükkanın çevresi ve ulaşımıdır..
O fiyatın oluşmasında Aksuya yapılanların payı yok diyebilir misiniz? Ya da Atatürk caddesine?? Ya da o dükkan çevresindeki yapılaşmanın katkısı yok diyebilir misiniz? O değişimlere siz para verdiniz mi? Aksuya yardım ettiniz mi? Cadde uygulamasında bağış yaptınız mı? Belediye bütçesinden yapıldı. Yani sizin dükkanınızı fiyatını artıran belediye hizmetleridir. Ayrıca belediyenin cebinden az para çıkmasını istemesinin neresi kötü, hepimizin parası, senin benim vergilerimiz vs vs. Ben sevindim valla şimdi bizim paramız konusunda bu kadar tutumlu olması hususunda.. Ben memnun olmayan dükkan sahiplerinin kimler olduğunu da çok iyi biliyorum... Sizi tenzih ederim ancak, önemli bir kısmı sıksa o sanayinin tamamını satın alacak güçteler. Pintilik ve çıkarcılık yapıyorlar, hiç kusura bakmayın.. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sizin dediğiniz şekilde olsa baraj,yol,tren yolu gibi geçen dağ başındaki dağ köylerinendeki tarlalara onlarca milyar para veriyor devlet..O zaman vermemesi lazım..Verdiğine göre belediye de verecek..Normalde adamın tarlayı satsan 5 lira ama devlet baraj yapıp da sular altında kalırsa,kamulaştırılıyor ve en az 7-8 kat fazlası veriliyor. Hem siz onu bunu boşverin,bahsettiğim dükkan sizin olsa ne isterdiniz?net rakam söyleyin..
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|