|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 732
![]() |
![]() Çok değerli forum okuyucuları.
Şu haberi veren başbakana ne denir? "Yapacağımız yasal bir düzenlemeyle üniversite hocalarımız mesailerinin bitiminde makul bir bedelle vatandaşlarımıza hizmet verebilecekler. Hocalarımıza muayene olmaları durumunda vatandaşlarımız, Sağlık Uygulama Tebliği'ndeki bedel kadar bir ücret ödeyecekler. Örneğin üniversitede muayene fiyatı 55 lira, mesai sonrası öğretim üyesine muayene olan vatandaşımız üniversite hesabına 55 lira ödeyecek. Bu ücretin bir kısmı hastayı tedavi eden öğretim üyesinin, bir kısmı da kurumun hesabına aktarılabilecek." Bu hesaptan vergi ve hastane payını çıkarırsanız hocaya 10 tl felan düşer. Ben ve arkadaşlarım bu günden itibaren şunu yapmaya karar verdik: Her gün 10 tl bir fakire vermeye karar verdik, ama çeşitli bahaneler bularak (toplantıdayım, hastayım, ameliyattayım, hasta var acilde onunla uğraşıyorum, dersteyim, vs vs ) hastaları sallıyacağız, Tüm Sivaslı hemşehrilerimize duyurulur, üniversite hastanesine geldiğinizde karşılaşacağınız duruma hazır olun, kızabilirsiniz küfredebilirsiniz, şikayet edebilirsiniz, vicdansız diyebilirsiniz, başka şehirlere gidip donunuza kadar parayı akıtabilirsiniz... Durum budur... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Günde Bir Kutu Meşrubat! | aktassa | Sağlık | 6 | 27.03.2012 09:12 |
Peygamber Efendimizin tüm Ramazan boyunca okuduğu dua:)) | seva | Dualar | 0 | 19.08.2009 17:02 |
iki günde degişen adammmmmmı | havacı | Arşiv | 0 | 14.06.2008 20:10 |
Bitkisel ve Aromatik Yağlar | EyüphanAydın | Arşiv | 0 | 08.02.2008 02:01 |
Şeker hastalarına MÜJDE! | arikarinkuchi | Arşiv | 0 | 03.02.2008 13:14 |