Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.09.2009, 16:36   #291
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

sıkmayın canızı yakında kokusu çıkar meraak etrmeyin
onlarda istemiyolar isteselerdi akşam o kadar şhit verirmiydik allah aynı bombalardan gideler inşallah kanı bozuk it soyları.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2009, 20:07   #292
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1134 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tarih öyle diyor ben demiyorum....

Hem daha önce doğudaki vatandaşlar Kürt isimlerini taşıyormuş sırf Atatürk değişti diye mi Kürtlere düşmanlığınız nedirki sizin Kürtlerle derdiniz Atatürk sırf Türküz diye dayatmış onlar düşmanımız dememiş Kürdistan hayalleri yok zaten olsa bile Türk devleti izin vermez musade etmez böyle bişeye izin vereceğine aklın hayallın basıyor mu ben Sivas Şarkışlada yaşıyorum evet Yıllardır oldu olacak Bizim Türk askerlerimiz değil mi bunlar bizimde canımız bizimde kanımız ailelerle birlikte bizde ağlıyoruz bizde PKKlılara kızıyoruz kınıyoruz sen tanımıyorum diye sevineceğin mi üzüleceksin tabi bizim canımız yanıyor PKK bitsin artık diyoruz Açılımlar olsun silahı bıraksınlar Anneler Babalar ağlamasın bi daha O tabutta benim eşim kardeşim abim sevdiğim olabilirdi olabilirde olabilecekte Bu dünya kime kalmış hangi uygarlalra kalmış ki bize kalsın...
Benim kürtlerle bir derdim yok haddini bil anlamadan yorum yapma ! bana kürt milletini savunacaksanda ozel mesajdan ulas .. Atatürk sirf Türküz diye dayatmi$sa bende Türk genci olarak dayatirim dayaticamda
Bende onu anlatmak istiyorum iste aferim anlamissin tabuttadaki seninde canindan biri olabilir . Dunya sana bana kalmaz ama Türkiye Türk milletine kalir
Alt 10.09.2009, 20:58   #293
ÇİRKİN KIZ58
Usta Yiğido

ÇİRKİN KIZ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÇİRKİN KIZ58 Şuan ÇİRKİN KIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.12.2009 18:06

Tecrübe Puanı: 738 ÇİRKİN KIZ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

orucu açtık nefis doyurduk
ramazanın bereketine ulaştık
sözler gelir dile bu gün nafile
vatana düşman olan nefisler utansın

hakkari'de eruh'ta çatışma yaptık
yürekleri bugünde şehitle kapadık
bu mubarek günlerde ağıtlar yaktık
devlete sıkılan kurşun utansın

açıldı burda semalar gökten
şehitleri bağrına bastı melekler
havada bir kapandı gökler ağladı
açılımı getiren zihniyet utansın

çukurcada sesler dağlar inletti
bizleride yürekten dua ettirdi
analara yarlara yiğit bekletti
askere kurşun sıkan eller utansın

kurtlar sofrası ramazanda kuruldu
ekmeği suyu şehit kanı doldurdu
mubarek oruçlu dille şehit olundu
vatana kalleşlik yapan diller utansın

neler gelir dilimi nefsim baş gele
sırtından vurulmak hakmıdır söyle
vatan millet rahat uyusun diye
anaların yüreği yandı 1 değil 2 diye
Yarap sen bilirsin kalleşi ıslah eyle
ocaklara ateşi düşüren eller utansın

Yazan Ebru Sıtkıbtün
ÇİRKİN KIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2009, 18:01   #294
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 3340 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

harika ya paylasim icin cok sagol eline saglik
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 02:19   #295
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 826 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Militan_Asena58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim kürtlerle bir derdim yok haddini bil anlamadan yorum yapma ! bana kürt milletini savunacaksanda ozel mesajdan ulas .. Atatürk sirf Türküz diye dayatmi$sa bende Türk genci olarak dayatirim dayaticamda
Bende onu anlatmak istiyorum iste aferim anlamissin tabuttadaki seninde canindan biri olabilir . Dunya sana bana kalmaz ama Türkiye Türk milletine kalir

Konu disi belki lakin Militan asena´nin mesajlari okuyunca gercekten merak ediyorum...Türklügün ALLAH katında bir gram degeri varsa bunu söylede biz de bilelim ve övünülecek bir seyi varsa bizde övünelim.
Neyse...
Allah memleketimize İngilizlerin ve Yahudilerin attigi milliyetcilik fitnesinden bir an önce kurtulmayı ve İslâm kardesligini nasip etsin.
Alt 12.09.2009, 02:28   #296
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 645 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hangi islam kardeşliğinden söz ediyorsunuz...bizi 1. Dünya savaşında ingilizlere satan araplara karşımı yoksa hergün askerlerimize kurşun sıkan pkklılara karşımı olacak bu din kardeşliği...bize bizden öte ne din nede başka türlü kardeşlik yok...
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 02:31   #297
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41

Tecrübe Puanı: 1019 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biri çıkar İslamiyetten dem vurur biri milliyetçilikten , biri çıkar sosyalizm'den .. Önce birbirimizi yargılamadan , anlamaya çalışalım.
Alt 12.09.2009, 02:32   #298
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1477 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Ayşegül1967 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hangi islam kardeşliğinden söz ediyorsunuz...bizi 1. Dünya savaşında ingilizlere satan araplara karşımı yoksa hergün askerlerimize kurşun sıkan pkklılara karşımı olacak bu din kardeşliği...bize bizden öte ne din nede başka türlü kardeşlik yok...
Ve bahaneleri de "Türk'ler orucu yasakladılar"dı yanılmıyorsam(Cephed e asker güçsüz düşesin diye askerlerin oruç tutmaması için emir yayınlandığı doğrudur )...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 02:34   #299
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Şu anda ülkenin içinde yaşayan ve Türkiye için her türlü entrikanın içerisinde olan kimliğinde ve geçmişinde Türk olan bir çok vatandaş varken başkalarına laf etmeye hiç hakkımız yok sanırım. Kırım türkleride zamanında bizi sırtımızdan vurmuştu.

Gurbetin demek istediğinden anladığım; milliyetçilikle bir yere varamayacağımız. Tüm dünya hristiyanlık ve yahudilik etrafında birleşip güç oluşturabiliyorken biz müslümanlar senlik benlik, etnik kökenlik davası sürüyoruz.

Düşmana karşı aynı silahla savaşmadığımız sürece galip gelmemiz biraz zor...

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 02:37   #300
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 645 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ve bahaneleri de "Türk'ler orucu yasakladılar"dı yanılmıyorsam(Cephed e asker güçsüz düşesin diye askerlerin oruç tutmaması için emir yayınlandığı doğrudur )...
gayet yerinde ve doğru bir emirdir aslında zaten bizim dinimiz zorlaştırmaz kolaylaştırır...ama kanında hainlik olan insanlar ihanet için her daim bir bahane bulurlar...

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şu anda ülkenin içinde yaşayan ve Türkiye için her türlü entrikanın içerisinde olan kimliğinde ve geçmişinde Türk olan bir çok vatandaş varken başkalarına laf etmeye hiç hakkımız yok sanırım. Kırım türkleride zamanında bizi sırtımızdan vurmuştu.

Gurbetin demek istediğinden anladığım; milliyetçilikle bir yere varamayacağımız. Tüm dünya hristiyanlık ve yahudilik etrafında birleşip güç oluşturabiliyorken biz müslümanlar senlik benlik, etnik kökenlik davası sürüyoruz.

Düşmana karşı aynı silahla savaşmadığımız sürece galip gelmemiz biraz zor...

Müslümanlar ülkeler tarihten bugüne kadar bizim yanımızda olduda bizmi kovduk? ayrıca kimliğinde Türk yazan değil Yüreğinde Türk yazan insanlardan bahsettim...zira Türkiye'de kimliğinde Türk vatandaşı yazan aksine soyu ermeni rum olan insan az değil (; bende Türk vatandaşı değilim mesela ?

Konu Ayşegül1967 tarafından (12.09.2009 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)