![]() |
#291 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.06.2013 13:44
Tecrübe Puanı: 950
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() nene-hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.06.2013 11:16
Tecrübe Puanı: 488
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar nene-hatun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#293 | |||
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Oturun bir zahmet bunları da dinleyin . Ondan sonra bana deyin ki "bunlar bunlar böyle değildir " diye belgelerini sunun .Boşuna sırf mesaj sayısını artırmak için boşboş yorumlarla demogoji yapmayın
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1294
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Kendi yapmadığın bir işten dolayı,başkasını eleştirene verilmiş bir cevaptır..Önce sen Kandil'e çık,sonra çıkmayanlara neden çıkmadın de! O bayrak yasağının olduğu ülke neresi? Ben sizi Türkiye'de yaşıyor biliyordum..
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Zaytung'un formatı o zaten saçmalayarak ironi yapmak
![]() ![]()
![]() |
#296 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#297 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#298 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#299 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#300 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Gezi parkı olayları yatıştıktan sonra twitter’da da oldukça yaratıcı komik tweetler yer almaya başladı.
Bu tweetlerden bazılarını sizler için derledik, işte o tweetler; Popüler RT’ler | @popilitwik +Aşkım dün mesajına cevap veremedim, eylemdeydim koluma mermi geldi biber gazı yedim şuanda hastanedeyim, çok kötü durumdayım. -Eylem kim? Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Fıro Bro Çapulcuoğlu | @firobro Biz ayrı direnişlerin insanıyız aşkım sen avm diye direniyosun.. ben park, yeşillik.. Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sonra dedim ki | @L_Caglar Arkadaşlar bizim eve çok acil limon. Annem salataya koymak için marketten almayı unutmuş. Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HACI DAYI | @cekirg -aşkım seni seviyorum +kesin mi aşkım ? -nasıl yani? +ona göre yayıcam da ![]() Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] yan masaldaki kız | @yanmasaldakikiz direniş nedir bilmezdim, şimdi çapulcu oldum. biberle, buldozerle ben arkadaş oldum! ♫ ♪ Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Baattin | @picadambaattin Gece uyurken işemeden yatınca, sabah adete bir TOMA oluyorum. Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sör Fıroyd | @Firoyd +Aşkım bana güzel bişeyler söyle -Çok güzelsin +Sıradan -Çok seksisin +Öff banal -Marjinalsin +Ayy şımardımm -Çapulcusun +Deme öyle utanırım Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Entelseven | @Entelseven ARKADAŞLAR GEZİ PARKINA ÇOK ACİL LİMON LAZIM ÇİĞ KÖFTE ALDIK LİMONU UNUTMUŞUZ. Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Şehmus | @semmuss sivil polisler bugün kandil simidi kılığına girecekmiş Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] harun | @tamambakariz starbucks’ın kapısına “YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ KURUKAHVECİ MEHMET EFENDİ” yazıldığını duyunca gülerken balkondan düştüm. Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sör Fıroyd |@Firoyd Yıllar oldu bitsin artık diye eleştirdiğimiz arka sokaklardaki polisler ne güzel polislermiş meğer.Bilemedik değerinizi Rıza Baba,affet. Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mert Caner | @mertcanerr Taksim bir haftadır yılbaşından çok daha fazla kalabalık ve tek bir kadın bile tacize uğramadı. Bence birilerini evde tutmaya devam edin.. Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Fıro Bro Çapulcuoğlu | @firobro Mustafa Ceceli dirense polis ona kıyamaz lan, ne temiz yüzlü adam o.. ben polis olsam ona şakacıktan kolonya sıkarım çok canı yanmasın diye. Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Burçak Tuncer | @burcaktuncer En sevdiğim polis Memoliydi, zaten o da direnişte. Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] harun | @tamambakariz eyelinerı düzgün süremediği için komando zannedilen genç kız polis grubuna korkulu anlar yaşattı. Tweet linki: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
Konuyu Toplam 15 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 15 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayşe Arman'ın türban yazı dizisi.. | LaEdri | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 37 | 28.07.2010 12:50 |
Hayata Dair! | 65serdal58 | Hertelden | 24 | 14.02.2010 18:53 |
ANADOLU’DA TÜRKLÜK –ATATÜRK-CUMHURİYET | cebe | Serbest Kürsü | 36 | 01.10.2009 21:53 |
YAVUZ SULTAN SELİM'İN KÜRTLERE BEDDUASI | barikat58 | Serbest Kürsü | 73 | 30.09.2009 21:28 |
sivas'la ilgili bilgiler | Serd@r | Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım | 6 | 04.07.2009 00:50 |