Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. - Sayfa 309 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.12.2008, 19:12   #3081
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 785 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: --->: GÜMÜŞDERE BELDESİNİN TARİHİ

Alıntı:
doğan baba Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bireciğili niye yazmadığız ayrımcılık yapmayın lütfen ah bu cemayılın torunları yokmu bunlardan her şey beklenir
Alıntı:
kınasoglu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
:GÜMÜŞDERE(ADIS):

alıntıdır....
dikkatini cekerım : ) alıntı

WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2008, 20:00   #3082
akkayalı18
Yeni Yiğido
NO AVATAR

akkayalı18 Şuan akkayalı18 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2011 17:48

Tecrübe Puanı: 617 akkayalı18 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE BELDESİNİN TARİHİ

Gümüşdere'nin nüfusu daha çok iç savaşlardan azalıyo...
Alt 25.12.2008, 20:15   #3083
serkan gulltepe
Yiğido

serkan gulltepe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan gulltepe Şuan serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2011 12:13

Tecrübe Puanı: 657 serkan gulltepe isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
Adem Hoca Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Serkan Gültepe ,Erdal Özdemir ,Settar Sayan Tüm Eski Öğrencilerime ve Orhan Abime Selamlar.
aleykumselam hocam,saygılar....
serkan gulltepe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2008, 21:44   #3084
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 20:28

Tecrübe Puanı: 727 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
akkayalı18 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gümüşdere'deki olaylar ne zaman bitecek.Bir tavuk için adam öldürürler.Allah yardım etsin ,çok hareketli bir yer,cephanelikten farkı yok.
sen herkimsen bu seni hiç ilgilendirmez biz tavuk içinde horoz içinde zevk içinde adfam öldürürüz sanane
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2008, 21:49   #3085
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 20:28

Tecrübe Puanı: 727 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

adem bey nasılsınız< iyi akşamlar
diliyorum
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2008, 11:25   #3086
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

Selamın aleyküm arkadaşlar Orhan kardeşim benim gelerek Beldede yazılmamı istiyor tabi bu güzel ve iyi niyetli bir dilek.
Ama benim yaşadığım Yerede eğer Nufusa burda kayıtlı olmazsan belediye su ve Elektirik hizmetlerinden yararlandırmıyor ve cukların okula kaydını yaptırmıyorlar benim gümüşderede yazılamama nedenlerden biri bu.
İkincisi kardeşim ben ben 900 Km uzaktayım kar ortalığı kapamış dörtkişinin her yAzılımda her seçimde sivasa ve beldeye gidip gelmesi hem masraf bakımından hem iş gücü bakımından imaknsız.Bunu benden isteyen kişinin iyi niyetli olmasıdan şüphe duyarım.
Bu olmayacak bir iş ama genel yazımda bir kereye mahsuz böyle birşey dile getirilseydi tabiki gelirdik ve yazılırdık Başkanlık seçimlerinde 1 kişi için istanbullara otobüs ve otobüs bileti yollayan zihniyet Nüfus sayımında bunları düşünme basiretsizliğini gösterecek kadar cahilmiydi
O zaman tetbirler alınsaydı şimdi bu yandım allah naraları atılmazdı.Ben artık buraya yzamıyordum ama Orhan betyin yazısında bana cevap hakkı doğduğu için bunları yazdım.İnanın kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok.
Bütün gümüşdereli hemşerilerime saygılar sevgiler inşallah beldmiz bu zor günleri atlatır.

.......ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ BU SEÇİME GİRİYORSA BU NE ORHAN ÖZDEMİRİN NEDE BELEDİYE BAŞKANININ GAYRETİYLE DEĞİL BOŞUNA BU İŞTEN KENDİLERİNE PAY ÇIKARTMASINLAR.
YÜKSEK SEÇİM KURULUNUN VERDİĞİ YASAKLI BELDELERİN ŞEÇİME GİRECEK OLMASI SADECE VE SADECE.
.................MHP ve CHP nin açmış oldukları davalar neticesindendir bu kan isteme olayıda çok saçma ve salakça bir yorumdu yanlış anlaşmalara neden oldu sitede bana soruyorlar abi yine sizin köyde kan mı akacak diye..

AŞAĞIDAKİ YAZIYI OKURSANIZ BİZİM BELDEYİ SEÇİME KİMİN SOKTUĞUNU ANLARSINIZ
BUNUN ORHANLA HİÇBİR ALAKASI YOK ORHAN BELKİ BELEDİYE BAŞKANI OLURSA O ZAMAN BELLİ İŞLER YAPARSA BİZDE ONU TAKTİR EDERİZ TABİ BÜTÜN GAYRETİDE BUNUN İÇİN...

Kapanan belediyeler seçimlere tekrar giriyor

YSK, Anayasa Mahkemesi'nin iptal kararına göre yeniden dava açma süresi başlayan tüm belediyelerin dava açma hakları bulunduğunu kabul etti ve bu belediyelerin seçimlere girmelerine karar verdi. YSK, Danıştay 8. Dairesi'nin, Anayasa Mahkemesi'nin iptal kararının Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren söz konusu belediyeler için yeniden dava açma süresi başladığı yönündeki kararını dikkate alarak, bu durumda olan tüm belediyelerin dava açma hakları bulunduğunu kabul etti ve belediyelerin seçimlere girmelerine karar verdi. YSK'dan yapılan açıklamada, 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak yerel seçimde Anayasa Mahkemesinin 5747 sayılı “Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçinde İlçe Kurulması Ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” ile ilgili kararı ve Danıştay 8. Dairesinin bu kanuna dayanak olarak çıkarılan genelgenin iptaline ilişkin kararı doğrultusunda, nüfusu 2 binin altına düştüğü için kapatılması öngörülen belde belediyelerinin seçime belde olarak katılacaklarına karar verildiği bildirildi. Açıklamada, Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından gerçekleştirilen Adrese Dayalı Nüfus Sayımı sonuçlarına Danıştay kararında öngörülen süre içinde iptal davası açan, 5747 Sayılı yasanın yürürlüğe girdiği 22 Mart 2008'den önce nüfusu 2 binin üzerine çıkan ve turizm öncelikli yöreler listesinde olduğu saptanan belde belediyelerinin bu seçime katılabilecekleri ifade edildi. Dava açan beldelerle ilgili Danıştay kararında öngörülen süre içinde dava açıldığına dair belgelerin Yüksek Seçim Kurulu'na verilmesi gerektiği de belirtildi. YSK, ayrıca bu beldelerde belediye başkanlığı ve belediye meclis üyelikleri için sadece bu belediyelerle sınırlı olarak adaylıklarını koyacak kamu görevlileri, TSK mensupları ve kamu görevlilerinden emeklilik suretiyle aday olacakların adaylıklarını en geç 31 Aralık 2008 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar bildirmeleri gerektiğine karar verdi. Yüksek Seçim Kurulu'nun sonuçlanan toplantısında yapılan Anayasa Mahkemesi'nin 5747 sayılı Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde İlçe Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'un geçici birinci maddesinin birinci fıkrasını bazı koşulları taşıyan belediyeler açısından iptali ile bu yasaya dayanılarak çıkarılan İçişleri Bakanlığı genelgesinin Danıştay 8. Dairesi tarafından dava açılan bir belediye yönünden iptal edilmesi kararları görüşüldü. Konuya ilişkin kararın ise önümüzdeki günlerdeki Resmi Gazete'de yayımlanması bekleniyor
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2008, 11:50   #3087
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

İşte gördüğünüz gibi sevgili Adıslılar Yukarıdaki Yüksek Seçim Kurulunun Yazısını iyice okuduysanız Bizim beldemiz de mahkemenin vermiş olduğu Emsal karar yazısına göre bir mahkeme açacak ve seçime girecek bu çok basitleştirilmiş köyde en cahil birinin bile yapabileceği bir olay...!!!
Bunun bu mevsimde Seçmen yazımıyla Orhanla veya Merderle hiçbir şekilde bir ilişkisi yok kimse bundan kendine pay çıkartmasın Bu işi bu noktaya getirenler bugün övünmek için sebep arıyorlar ama artık kimse inanmıyor.

.......Orhan ÖZDEMİRİN in ilk yazısını okuyunca şaşırdım ya sanki lozanda başarı sağlamış veya büyük bir savaşı kazan mış Komutan gibi kardeşim yapın ama kimseye çamur atmadan yapın.Sadece YSK nın almış olduğu karara milleti kandırıpta kendinize pay çıkartarak İnsanların adını umuma açık bir sitede liste yaparak teşhir etmeyin bu gibi şeyler ayıptır.Yazılan yazılar kadar iğnelenen insan listesikadar birde Gümüşdere Belediyesinin Hizmet dökümünü yapında okuyalım gururlanalım ya işte buna gelince cevap yok sıkıyor ozaman.
Alt 26.12.2008, 12:05   #3088
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Sevgili arkadaşım Eniştem Orhan Özdemir isimleri listeleyerek sitede yayınlayacağına bana PM den mesaj da çekebilir Bekir arkadaşım sıkıntı var gel burda seni yazalım diye o zaman ben gerçektende çok mutlu olurdum.Burda şu an o kadar kar varki ben işe gidip gelemiyorum Orhanım beni yarın sivasta dikilitaşda bekliyor.Ya bu nasıl iş anlamadım bilmiyorum kendisi hiç böyle bir fedakarlık yapmış mı hayatında.Buna ancak gülünür
Alt 26.12.2008, 12:34   #3089
resulbudak66
Yiğido

resulbudak66 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

resulbudak66 Şuan resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.09.2013 18:38

Tecrübe Puanı: 654 resulbudak66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

değerli kardeşim onu ben akşaam yazdım sanaa teşekkür ediyorum senin kadar yazacak çok laf bulmadım dilimin döndüğü kadaar yazdım o isimlerin için de bemn de vaarım yani kansızların için de yoksa yazmazdım sayın orhan özdemir de benim telefonum var evimi biliyor cumartesi görüştük sana evrak verecem doldur nufusa ver dedi ben de tamam dedim bana bi tellefonda söylemesi yeeterliydi nerdesin sana evrak verecem dese tamam dı ve bunu yerine orda isim lerimizi yayınlayarak kansızlar faalan laflarıynan siyaset yaapmanın hiç bi anlamı ve faydası yok senin de belirttiğingibi ön plana çıkaacam diye isim yayınlamak hele hele bi de koskoca merderin başkanısın sen hiçyakıştıramadı kardeş ne yalan söyleyim şim di senin evrakını da istemiyorum ban de evrak var eğer gününü geçirmedim se pazartesi kandim yapacam o işi hiç değilse ondan sonrada modurlayarak götürdüm demezsin bizi kendi isteğimizinen gitmiş oluruz kusura bakmayın arkadaşlar kafanızı ağrıttım adem hocam sanada selamlar diyosun ki halen didişiyomusunuz diyosu neyapalım bizim işimizde böyle bir site yapmışlar ağzı olan konuşuyo selamlar saygılar
resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2008, 12:46   #3090
resulbudak66
Yiğido

resulbudak66 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

resulbudak66 Şuan resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.09.2013 18:38

Tecrübe Puanı: 654 resulbudak66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sanki yle bi ortam yaratmışlarki hiç kim senin sucu yokmuş sadece o zamanda işe girenlerin suç onların isimlerini yazmışlar sanki biz o belediyenin ekmeğini yedikde başkaları yemedi ya oköy de o belediyeden faydalanmayan varmı acaba herkez bi şekilde faydalanmıştır yani n o zaman bütün nufusu sivasta olanların isimlerini yayınlayaydınız niye bi kaç kişi onu anlamadım sonra onları yazan ların emi si dayısı sülalesi sivasta onları da bari yazayıdınız tamam şimdi burda bunları yazıyosunuzda sayın bekir pınarbaşı nın dediği gibi ayrıca teşekkür ettim ona bu belediyeyi bu pozisyona düşürmeyeydinizde şim di suçlu aramak zorun da kalmazdını hem siz burdan çağrı yapıyosunuz kana ihtiyaç var diye o köyden bu siteye giran okuyan kaç kişi var sizden bizden başka ki bu siteden yazıyosunuz çok ayıp arkadaşlar kusura bakmayın
ne diyelim öyle olsun
resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)