Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.03.2008, 23:08   #1
yusufsahin58
Tecrübeli Yiğido

yusufsahin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yusufsahin58 Şuan yusufsahin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.06.2012 16:00

Tecrübe Puanı: 689 yusufsahin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

ILHAN KARDES CIRINLI HUSNU SARIKAYA VAR ONU GORURSEN SLM MI SOYLE SANA ZAHMET HUSNU AMCAYI COK SEVERIM

BEN

yusufsahin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 10:29   #2
iozgur
Yiğido

iozgur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iozgur Şuan iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.07.2013 09:37

Tecrübe Puanı: 759 iozgur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilhan iyiyiz şükür biraz özleyelim aramayınca merak ettin tabi bu ay nasip olursa ararım.
iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 10:40   #3
iozgur
Yiğido

iozgur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iozgur Şuan iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.07.2013 09:37

Tecrübe Puanı: 759 iozgur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hakancığım bizim uşaklar tanışmışlar aynı koğuşta yatıyorlarmış.Daha önce tanışmışlar ama sivaslı olarak aynı köylü olduklarını bilmiyorlar tabi.Biz müdahil olduktan sonra çıktı meydana .İşte bir derneğimiz olsaydı böyle olurmuydu.Adamlar yan yana yatıyorlar birbirlerini tanımıyorlar.MEVZUYU BİLMEYEN ARKADAŞLAR BENİM KARDEŞİM MUSTAFA ÖZGÜR'LE HAKAN'IN KARDEŞİ CEM UZDEMİR AYNI YERDE ASKERLİK YAPIYORLAR HATTA AYNI KOĞUŞTA YATIYORLAR AMA BİR BİRLERİNDEN HABERLERİ YOK BU NEYİN EKSİKLİĞİ ANLADINIZ SANIRIM....
iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 12:45   #4
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2008 00:10

Tecrübe Puanı: 666 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkeze selamlar hayırlı günler ilhan abim tekrar hoşgeldin sayın abicim kendini özletme arasıra gir birşeyler yaz boş kalmasın umursamaz derler bak sonra sana başta da ben derim he elimizden geldigi kadar bakıcaz allahın izniyle herkeze selamlar ilhan abi allaha emanet ol.
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 12:54   #5
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2008 00:10

Tecrübe Puanı: 666 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selam ibrahim abi evet abi bende konuştum biraderle merhabalımız vardı akraba oldugumuzu bilmiyordum sen söyledikten sonra tanıştık akraba oldugumuzu anladık dedi birader ama bu bizim suçumuz degilki diye birbirleriyle şakalaşmışlar başımızda onca büyük var o kadarda kalabalıgız öyle yok yoksul insanda yok aramızda herkezin hali vakti yerinde allaha şükürler olsun ama gel görki bi dernegimiz bile yok diye söyledi bana aşşa yukarı üç aydır beraberler yanyana yatıyorlar tanımıyolar birbirini üç sene de geçse tanıyamazlardı ya gene ibrahim abiyle ben girdim araya da öyle tanıştılar valla allah sonumuzu hayır etsin inşallah AMİN
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 17:04   #6
erolkaya
Yiğido

erolkaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erolkaya Şuan erolkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.12.2008 21:15

Tecrübe Puanı: 653 erolkaya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilhan kardesim nasıl sın cevap yazdıgın icin cok tsk ederim evet o eski gunleri nasıl unuturuz ya telvizyon antelinin yuzunden azmı cektik kocaman dirgi cevire cevire ne cekerdik bir mac izliyecegiz diye yapmadık sey kalmazdı cok cekti ama simti nanki o gunler cok özluyorum bu arda annen nasıl elerinden benim yerime öp gecen kardesim herkese selam söyle
erolkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 17:15   #7
erolkaya
Yiğido

erolkaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erolkaya Şuan erolkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.12.2008 21:15

Tecrübe Puanı: 653 erolkaya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mrb metin hangi saat lerde giryorsun diye yazmısın inanki kardes bir saat vermem nezaman bos olursa inter net kayey gidip bir seyler yazmak istiyorum genelde saat 3 de olyor ozaman kadar imalatı isi ancak bityor sivasa gelince evet sivasta cok buyuk durgunluk var bizim kulandıgımız yaglar filan cok zam geldi 6 ay önce 32 ye aldıgımız aycicek yagları simdi 70 ytl oldu sivas gecen sayımla bu sayım arsında 167bin göc vermis milet vekili sayımız 6 dan 5 dustu buda sivasın ne hale geldigini gösteryor
sivas buyuk bir köy olma yolundabutun genel mudurlukler gidyor subeler kalyor gidenlerin yanısaına tabiki calısan sayısıda dusyor devlet mazleme ofsini kompile kapandı dikim evi kapanyor kar yolarında suan 660 kisi calısyor mudurluk gidcekmis orsıda 200 kisi ye dusyor böyle örnek vercegim cok kurulus var sivasta türkiye genelinde toprak buyuklugunde lider bir ilin geldigi acı durum selcuklulara baskentlik yapmıs türkiye cumhuryetinin temeli atılmıs bir yer bursı amam malsef sahip cıkan yok secdigimiz vekilerde sivası unutyorlar secilen kadar demediklerin koymuyorlar amam ankarya gidince hepsi arkasına bakmıyor artık sivaslınında uyanması lazım bakın bir tokat bile bizi gecdi
erolkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 23:22   #8
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 19:45

Tecrübe Puanı: 670 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Erol merhaba.Bu durgunluk genel bi durgunluk biz Türkiye genelinde farklı,farklı firmalara ve sektörlere mal veriyoruz adı konmamış kimsenin söyleyemedigi,bi kriz var bu buralarda böyle hissediliyorsa sanayisi olmayan sivasta daha derin ve daha yıkıcı olması muhtemel!Birde mevcut kamu kuruluşlarının tasfiyesi bu durumu dahada vahim bi duruma getiriyor özelleştirecek bi şeyde kalmadı bakalım daha neyi satacaklar,neleri kapatacaklaramcımız siyaset degil tabiki ama malesef tercihler dogru olmadıgı sürece bu sıkıntılar katlanarak devam edecekBizler bi çok ekonomik krizler gördük am bu sanki çok daha derin eskiden krizler sektörel olurdu ne biliyim tekstil darbogazda,otomativ durgun denirdi şimdi global bi kriz var.Allah herkesin yardımcısı olsun!
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 23:44   #9
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 19:45

Tecrübe Puanı: 670 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu resmi özellikle koydum çanakkale şehitligi her TÜRK ve MÜSLÜMAN 'ın görmesi ve ziyaret etmesi gerekir:Bu ülkenin ne zor şartlarda ve ahvalda kazanıldıgının en güzel görseliÇANAKKALE ŞEHİTLİGİ 18 mart'ta yıldönümü inşallah gitmişinizdir!Herkese selamlar,saygılar.
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2008, 09:05   #10
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4560 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

Alıntı:
EMİRGİL Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu resmi özellikle koydum çanakkale şehitligi her TÜRK ve MÜSLÜMAN 'ın görmesi ve ziyaret etmesi gerekir:Bu ülkenin ne zor şartlarda ve ahvalda kazanıldıgının en güzel görseliÇANAKKALE ŞEHİTLİGİ 18 mart'ta yıldönümü inşallah gitmişinizdir!Herkese selamlar,saygılar.
Eklemiş olduğunuz bu resim çok anlamı bende bu canakkale şehitliğini bir kac kez ziyaret ettim 18 Mart yaklaşıyor herkesin görmesini tavsiye ederim paylaşımınız için teşekkürler

Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir)