![]() |
#301 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() tatlis Şuan
![]() Son Aktivite: 29.09.2009 11:29
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() Kardelen
Boynunu bükme sen Kardelen, Aldırma rüzgar deli essin Bırak düşsün iki yaprağın yere, Sen içini ferah tut, O gelin başını yere eğme Eksiltme o çelikten iradeni, Onca kara kafa tutan O incecik belini eğme Sen haykırmadın mı dünyaya Nasıl ayakta durulacağını, Sen öğretmedin mi bize gururu, Sen göstermedin mi bize azmi, Varsın çalışsınlar seni ezmeye, Sen başını dik tut, Bir papatya gibi gülümse hep Üstüne birikmiş kara, Ağaçları deviren rüzgara inat, Sen hep yüreğini beyaz tut Kardelen, Boynunu bükme sen Kardelen |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() tatlis Şuan
![]() Son Aktivite: 29.09.2009 11:29
![]() ![]() ![]() |
![]() O Peri Sen misin?
Acaba cennet dedikleri yer, Kuşların uçarken avlanmadığı, Ağaçların yeşilinin kurumadığı, Çiçeklerin solmadığı, Karşımda hayalinin değilde, Bizzat senin olduğun bir yer mi? Acaba cehennem dedikleri yer, Sensizliğin ta kendisi mi? Ve ateşleri, Senin hasretinden mi? Kimsenin görmediği, Meleklerin meleği, Rüyaların tek dileği, Herkesin peşinden koştuğu, Yoksa birtanem, O Peri Sen misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eser deli gönül yolarcasına
Şu günün kadrini yel ne bilecek Bülbül zar etsede ölürcesine Toprak ne bilecek yel ne bilecek
![]() |
#304 |
Moderator
![]() HATIRALAR AĞLATIR
Farketmeyiz yaşarken Zaman bize öğretir Mevsim kışa dönerken Hatıralar ağlatır Bir açılmış bir solmuş Çiçeklerdir kaybolmuş Acısı kalbe dolmuş Hatıralar ağlatır Kuşlardır kanat açan Dönülmez ufuka göçen Baharla, yazla geçen Hatıralar ağlatır Ve elde kalır bir hiç Ne yandan bakılsa güç Bilinmez kimdedir suç Hatıralar ağlatır
![]() |
#305 |
Moderator
![]() "Çorak bir topraksa yüreğin,
çatlamışsa susuzluktan, sevgisizliktir bu unutma, sevgiler ki hayatın cıvıldayan kuşlarıdır, hiç mi hiç şakımazlar orada" HÜZÜNÜN İSYAN OLUR Deli kuş nedir bilirmisin? Türküler kadar sevdalanmak, duyabilmek yüreğincde, bir depremin uğultusunu Suya düşen bir karanfilse yüreğin, bırak ırmağın türküsüne gülüm, vursun seni o taştan bu taşa, o çağlayandan bu çağlayana sürüklesin Kavgadan uzak kalmışsan, sevdadan da uzak kalmışın demektir, devirmez yüreğinin mağması, çatlamaz sabrın karataşı unutma, yak sevdanın çırasını türkülerle, barajı yıkan bir ırmak gibi katıl hayata, hüzünün isyana dönüşsün artık, bitsin bezginliğin ölümcül suskunluğu, evde kalmış bir cinsellik değildir çünkü dünya
![]() |
#306 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1047
![]() ![]() ![]() |
![]() Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak..
![]() |
#307 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 645
![]() ![]() |
![]() ACI
SELAMI SABAHI KESMİŞSEN EĞER BENİ BIRAKIP GİTMİŞSEN EĞER UMUTLARIMI ÖLDÜRMÜŞSEN VE ÇİÇEKLERİM SOLMUŞSA SANA SÖYLEYECEK SÖZÜM YOK SADECE MARTILARI İZLE SABAH DOĞAN GÜNEŞİ BİR DE ACIYLA KIVRANAN YÜREĞİMİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Moderator
![]() SIRILSIKLAM
Yoksun, gözlerimde deli dolu yağmurlar, odamda yalnızlık kokusu, ellerimde çaresizlik, yüreğim sırılsıklam,iliklerine kadar, ah bir bilsen, sana nasıl ihtiyacım var.
![]() |
#309 |
Moderator
![]() YOLLAR
Yürüyorum yollarda hesap sorarak, ama yol değil gidişin üzer beni, herşey değişiyor ama, eskimiyor acılar, yaşayan bilir ancak, nasıl acıdır akşamlar.
![]() |
#310 |
Yasaklı
![]() Engin58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() GÖZLERİN
Beynime kazıdım bakışlarını Yüreğime yazdım duygularımı Yarınlarıma bağladım umutlarımı Gözlerin gözlerin kara gözlerin Beni deryalara saldı gözlerin Gözlerinle yüreğimi dağladın Kipriğinle ok gibi sapladın Ciğerimi ateşlere salladın Gözlerin gözlerin kara gözlerin Leyla edip çöllere saldı gözlerin Bir bakışla çukuruna düştüğüm Bir kor olup yüreğimi yaktığın Bir oyana bir bu yana savurdun Gözlerin gözlerin herşeyimi benden alan gözlerin Rüyalarımı izinsiz çalan gözlerin |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |