![]() |
#3101 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şu an bende Cinayet işlemenin yolları...(Cinayet senaryıları) dinliyorum her halde lazım olacak ileriki günlerde.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3102 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bende maci dinliyoum ama bu aralar fazla etkenlik yok
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Sabah - Ferdi Tayfur
Ask denılen kelımeyı sarkılarda duyardım Sen cıkınca karsıma kendımde senı buldum Öncelerı mutluydum ben senden umutluydum Kedersız bır dünyam vardı sımdı dertlere boguldu Bır yazı var kaderımde karadan daha kara Gel son defa göreyım belkı cıkmam sabaha Günes belkı dogacak belkıde dogmayacak Bılıyorum bu son sabah senı benden koparacak Ne yapsakta olmuyor kavusmamız ımkansız Yuvasız kuslar gıbı bende kaldım yuvasuz Insanım hakkım degılmı senı cok sevıyorum Askın cehennemıne düsmüsüm yanıyorum Bır yazı var kaderımde karadan daha kara Gel son defa göreyım belkı cıkmam sabaha Günes belkı dogacak belkıde dogmayacak Bılıyorum bu son sabah senı benden koparacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3104 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Özcan Türe yar yar Sen baharim sen yazimsin Karda kisda koyma beni El gibi sirtini dönüp Yüreginden atma beni Yar yar beni bana birakma yar yar Beni ele birakma yar yar Sebebim olursan yar yar Beni yalniz birakma yar yar
![]() |
#3105 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Adnan Şenses - Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş
Neden Saçların Beyazlamış Neden saçların beyazlamış arkadaş Sana da benim gibi çektiren mi var Görüyorum ki her gün meyhanedesin Yaşamaya küstürüp içtiren mi var Görüyorum ki her gün meyhanelerdesin Yaşamaya küstürüp içtiren mi var Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert ben ona mutluluk verdim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Katlanmayı bilmeyen aşkı çekemez Aşka mahkum edilen garip gülemez Ben de yanmışım vallah senin gibi arkadaş Dünyanın derdi bitmez böyle arkadaş Ben de yanmışım senin gibi arkadaş Dünyanın kahrı bitmez bilmez arkadaş Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert ben ona mutluluk verdim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Of be arkadan seçmek zor sanat Katlanmayı bilmeyen aşkı çekemez Aşka mahkum edilen garip gülemez Ben de yanmışım senin gibi arkadaş Dünyanın derdi bitmez, böyle bitmez arkadaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#3106 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ......Hakan Altun - Benide Alıp git........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3107 |
Usta Yiğido
![]() Ebru Yasar - YALAN Sanki bir gün döneceksin yalan Duracak bu kalbim artik inan Ne hatasi suç bul bariz olan Uzadikca gecelerde haram Isteseydin basarirdik Deneseydik en azindan Bundan böyle onurumdur yaram Nasil koptun sen bu melekten Sayilmazsin sen erkekten Kaçma simdi bu gerçekten Her sözün hep yalan yalan Yalan yalan……. Sanki bir gün döneceksin yalan Yalan yalan yalan….. Duracak bu kalbim artik inan Ne hatasi suç bul bariz olan Uzadikca gecelerde haram Isteseydin basarirdik Deneseydik en azindan Bundan böyle onurumdur yaram Nasil koptun sen bu melekten Sayilmazsin sen erkekten Kaçma simdi bu gerçekten Her sözün hep yalan yalan Yalan yalan……. Yalan yalan……. Sanki bir gün döneceksin
![]() |
#3108 |
Usta Yiğido
![]() Hastanenin Kapısı Hastanenin kapısına kar doldu Gafil düştüm yüreğime dert oldu Anam hastaneye bende yatmazdım Hastanenin köşeleri yurt oldu Açma pencereni girmesin yeller Bugün efkarlıyım bilmesin eller Köyüme varınca veremli derler Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Merdivenden çıktım yanbasa basa Ciğerim kurudu kan kusu kusu Biliyorum anam ömrüm çok kısa Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Cebimde kalmadı artık metelik Sorma anam sorma ciğerim delik Ağzımdan geliyor kan bölük bölük Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Mezarım üstünde yayılan koyun Gelin komşular öldüysem soyun Nazlı yar gelmeden mezara koyun Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme
![]() |
#3109 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Yeliz......Bu ne dünya kardeşim böyle
bu ne dünya kardeşim, seven sevene bu ne dünya kardeşim böyle. bir garip buruk içim, bilmem ki niye belkide sevdiğim yok diye. bu ne dünya kardeşim, gülen gülene bu ne dünya kardeşim böyle. bende hep onlar gibi, gülsem mi öyle yüreğim kan ağlasa bile. ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay. ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay. bu ne dünya kardeşim, gezen gezene bu ne dünya kardeşim böyle. bir kez olsun çıkıp gitsem, dolaşsam o yerlerde o rüya dolu ülkelerde. bu ne dünya kardeşim, üzen üzene bu ne dünya kardeşim böyle. kimseyi incitmeden, kırmadan tek bir kalbi yaşamak elbet en güzeli. ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay. ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay. bu ne dünya kardeşim, giden gidene bu ne dünya kardeşim böyle. gün gelip selam verince, gökteki meleklere artık dönüşün yoktur yere. bu ne dünya kardeşim, göçen göçene bu ne dünya kardeşim böyle. gün gelip selam verince, gökteki meleklere artik dönüşün yoktur yere. ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay. ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 |
Usta Yiğido
![]() Numan DİL YANSIN Yıktın Evimi Söndü Ocagım Perişan Ettin Yoktur Dermanım Yaktın Sen Beni Sende Yanasın Adına Canêy Diyen Dil Yansın Kararmış Bahtım Aydınlanmıyor O Gitti Dostlar Canım Yanıyor Ölüm Vurmuş Beni Umursamıyor Adına Canêy Diyen Dil Yansın Neydi Seni Benden Alıp Götüren Neyin Ugruna Tükettin O Güzel Günlerimizi Bu Kadar Ucuzmuydu Sevdanın Fiyatı Kaç Kuruşa Sattın Sevdamızı Hepsi Oyunmuş Anlayamadım Sevdan Yalanmış Boşa Aldandım Şeytan Bakışın Ben Sevda Sandım Adına Canêy Diyen Dil Yansın
![]() |
Konuyu Toplam 20 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 20 Misafir) | |
|
|