09.12.2008, 11:10 | #3171 |
Usta Yiğido
Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1057
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Cemal Özcan Yeserdimi bizim köyün daglari Yeserdimi söyle köyün daglari Köyüm bana hasret bende köyüme Giydimi ola nazli yarim karalar Köyüm bana hasret bende köyüme oyyyy oyyyy Köyüme oyy oyyy Köyüme oyyy Koyunlar melesir kuzular kosar Onun sevdasi ile gönüller cosar Yurdunu terkeden tez elden sasar Köyüm bana hasret bende köyüme oyyyy oyyyy Köyüme oyy oyyy Köyüme oyyy Beni muhtac ettin simdi ellere Düsürdün beni yar dilden dillere Deli etdin Cemali saldin gurbete Köyüm bana hasret bende köyüme oyyyy oyyyy Köyüme oyy oyyy Köyüme oyyy
09.12.2008, 11:19 | #3172 |
Usta Yiğido
Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1057
|
Cemal Özcan Yeserdimi bizim köyün daglari Yeserdimi söyle köyün daglari Köyüm bana hasret bende köyüme Giydimi ola nazli yarim karalar Köyüm bana hasret bende köyüme oyyyy oyyyy Köyüme oyy oyyy Köyüme oyyy offff offf ne türkü beee :(((((((( SIVASIMMMMM SENI COKKK ÖZLEDIMMMMM
09.12.2008, 11:21 | #3173 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
|
Asr-ı Gurbet Harap Etmiş (Gel Hele) - Ali Kızıltuğ
Asr-ı gurbet harap etmiş köyümü Bülbül gitmiş baykuş konmuş gel hele Ben ağayım ben paşayım diyenler Kapıları kitlemişler gel hele Bir ev burda bir ev karşıda kalmış Hele sorun bizim komşular n'olmuş Kırk senelik ağaç kurumuş kalmış Bizim köye benzemiyor gel hele Birisine sordum bura neresi Issız kalmış dertli çağlar deresi Dedi kardeş işte Mursal burası Koçyiğitler küstü gitti gel hele Gel çoban gel ki dertleşek beri Dağlarda meleşen kuzular hani Tanıdın mı ben Ali'yim Ali Hangi Ali'sin tanımıyım gel hele Saz elimde şu elleri gezerdim Dertli idim bazı destan yazardım Sen Ali'ysen niye saçın ağarttın Kızıltuğ'a benzemiyor gel hele |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
09.12.2008, 11:29 | #3174 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Allah askina
Bir yarali ceylanim düsmüsüm ocagina bas ucumda ecel gibi durma ALLAH askina...... Ben yillarca agladim kurda kusa dert yandim ask, ask diye cagladim sorma ALLAH askina offffffffffffffffffffff. offffffffffffffffff. Gözümden akan yasa yanimdaki sirdasa bagrimdaki bu tasa Bakma ALLAH askina Ben yillarca agladim kurda kusa dert yandim ask, ask diye cagladim sorma ALLAH askina offffffffffffffffffffff. offffffffffffffffff. Esengül. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
09.12.2008, 11:34 | #3175 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Gayrı dayanamam ben bu hasrete
Ya beni de götür ya sen de gitme Ateş-i aşkınla yakma çıramı Ya beni de götür ya sen de gitme Sen gidersen kendim berdar ederim Bülbül gül dalına konmaz niderim Elif Kaddim büker kemed ederim Ya beni de götür ya sen de gitme Yar sineme vurdun kızgın dağları Viran koydun mor sümbüllü bağları Hüsey'n'im geçiyor gençlik çağları Ya beni de götür ya sen de gitme |
09.12.2008, 11:50 | #3176 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Öldürür sevdan
Delisin deli Böyle ayrılık olur mu? Delisin deli Can bedenden hiç kovulur mu? Yaz baharın güz olunca Gönlüne hüzün dolunca Sende bensiz el ocağında anlayacaksın. Yaz baharın güz olunca Günlerin hesap sorunca Sende bensiz el ocağında ağlayacaksın Hatıralar sayfa sayfa Kalbimde sen parça parça Bu gidişle en sonunda Yaşatmaz beni öldürür sevdan. Gökhan Özen |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
09.12.2008, 12:18 | #3177 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Sarardım ben sarardım
Senin için sarardım Baş yastıkta göz yolda Her geçene sorardım Al dağlar yeşil dağlar Gurbette yarim ağlar Açtı m'ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi şu yerlerin suyu toprağı Kayalardan kayarım Bulamadım ayarım Ben bu dertten ölürsem Kaderime sayarım Al dağlar yeşil dağlar Gurbette yarim ağlar Açtı m'ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi şu yerlerin suyu toprağı Armut dalda dal yerde Bülbül ötmez her yerde Bizi felek ayırdı Herbirimiz bir yerde Al dağlar yeşil dağlar Gurbette yarim ağlar Açtı m'ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi şu yerlerin suyu toprağı Kaynak: Muzaffer Sarisözen Yöre: Sivas |
09.12.2008, 12:37 | #3178 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Mustafa Yıldızdoğan
Paylaşamam bakışlarında bir şeyler gizli Sanki canımda can parçan gibi Kıskanıyorum baktıgın yeri O gözler yalnız bana bakmalı Paylaşamam paylaşamam Seni asla paylaşamam Sensizlige alışırım Ama seni paylaşamam Gönül dagıma girmeyin sakın Vurun öldürün bir kurşun sıkın Herneyim varsa Alın ve yakın yeter ki Onu bana bırakın Paylaşamam paylaşamam Seni asla paylaşamam Sensizlige alışırım Ama seni paylaşamam |
09.12.2008, 14:00 | #3179 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Harika Avci Alisirim.............. ısmet değilmiş mutluluk, Unutmaya çalışırım, Bir sevenim olur elbet, Sevmesede alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım, Hep aynı kalsa acılar, İnsan oğlu nasıl yaşar, Bir gün küllenir anılar, Yanmayada alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım. :( :( |
Konuyu Toplam 12 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 12 Misafir) | |
|
|