![]() |
#3211 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ....Hüseyin Yıldırım - Ellikten yar Ellikten......
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar EyüphanAydın'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3212 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Emel Sayin
Rüzgar Gözlerim kapalı . bu aydınlık niye Kalbim dönüyor dünya gibi yine Bildiğim bilmediğimin içinde Anlamlı ama tarifsiz neden Neden benden ağır bu beden Anladım aslolan İnanmak için görmek değil Görmek için inanmakmış Okyanustaki rüzgar Yüzümde yüzün Bir aşığın nefesiyim bugün Kalbine uzanan bu yolda Ben’sin artık sen vazgeçtim kendimden Tenimde gemiler içimde balıklar Yosunlu kıyımda şarap içen insanlar Ya umutlu yarı mutsuz Kayıp yüzümden düşen maskesi Katılır bana su gibi akmaya Okyanustaki rüzgar Yüzümde yüzün Bir aşığın nefesiyim bugün Kalbine uzanan bu yolda Ben’sin artık sen vazgeçtim kendimden
![]() |
#3213 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sana Yine MUHTACIM Nasıl,nasıl bana nasıl kıydın, gençliğime, İlk aşkıma,tertemiz duygularıma... Nasıl, hesap ver Nasıl, hesap ver Hesaplar neye yarar Bana sen lazımsın! Hasretin akla zarar Beni duymalısın... Şimdi herşey anlamsız Bomboş olacak biliyorum... Son sözüm ben sensiz Bu ömrü istemiyorum! Sana yine muhtacım Sana yine muhtacım Kavrulan o çöllerde Susuz kalır gibi Sana yine muhtacım Sana yine muhtacım Anamın o sımsıcak Kucağı gibi Öyle sevdim seni, seni Delilik bu bende ki......... Gökhan Özen |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3214 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hastanenin Kapısı Hastanenin kapısına kar doldu Gafil düştüm yüreğime dert oldu Anam hastaneye bende yatmazdım Hastanenin köşeleri yurt oldu Açma pencereni girmesin yeller Bugün efkarlıyım bilmesin eller Köyüme varınca veremli derler Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Merdivenden çıktım yanbasa basa Ciğerim kurudu kan kusa kusa Biliyorum anam ömrüm çok kısa Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Cebimde kalmadı artık metelik Sorma anam sorma ciğerim delik Ağzımdan geliyor kan bölük bölük Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Mezarım üstünde yayılan koyun Gelin komşular öldüysem soyun Nazlı yar gelmeden mezara koyun Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme bu türküyü cok seviyorum yaaa her dinledigimde agliyorum Allah kimseye caresiz bir dert vermesin :((((
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sweetgirl'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3215 |
Usta Yiğido
![]() Numan DİL YANSIN Yıktın Evimi Söndü Ocagım Perişan Ettin Yoktur Dermanım Yaktın Sen Beni Sende Yanasın Adına Canêy Diyen Dil Yansın Kararmış Bahtım Aydınlanmıyor O Gitti Dostlar Canım Yanıyor Ölüm Vurmuş Beni Umursamıyor Adına Canêy Diyen Dil Yansın Neydi Seni Benden Alıp Götüren Neyin Ugruna Tükettin O Güzel Günlerimizi Bu Kadar Ucuzmuydu Sevdanın Fiyatı Kaç Kuruşa Sattın Sevdamızı Hepsi Oyunmuş Anlayamadım Sevdan Yalanmış Boşa Aldandım Şeytan Bakışın Ben Sevda Sandım Adına Canêy Diyen Dil Yansın
![]() |
#3216 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÇİGAN GÖZLER
Şarkısız ve sensiz kaldığım nice akşamlar Gözlerin geçer aklımdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müziği güzelliğinde Kirpiklerinde keman bebeklerinde gitar. İç ürperten sesin her gece odama dolar Bir buğu yükselircesine göğe kadehten Nasıl başım döner nasıl mest olurum bilsen Ağlarım saçlarında gün doğuncaya kadar Mutluluk bir ateştir uzaklarda yaktığın Ki binlerce yay çekilircesine derinden En hazin şarkıları dinlerim gözlerinden Büyür gitgide hüznü içimde yalnızlığın Dinlerim o hiç susmak bilmeyen çiganları Ve bir musiki halinde geçen zamanları |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3217 |
Yeni Yiğido
![]() osman1990 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.06.2013 11:58
![]() |
![]() SİVASSPOR MARŞLARI===YİGİDOLAR GELİYOR
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar osman1990'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3218 |
Usta Yiğido
![]() Yildiray - Sivaslim Yesildir yaylalari Sogukdur pinarlari Sivasdan yar sevenin Kapanmaz yaralari Oy Sivaslim Sivaslim Hem cilveli hem nazlim Senin icin ölürüm ben Olsan bile bir zalim Sivasin Pehlivani Dogru söyler Ozani Veyseli Pir sultani Costurur nice cani Oy Sivaslim Sivaslim Hem cilveli hem nazlim Senin icin ölürüm ben Olsan bile bir zalim Sacinin bir teline Vurgunum gözlerine Ben canimi veririrm Senin bir gülüsüne Oy Sivaslim Sivaslim Hem cilveli hem nazlim Senin icin ölürüm ben Olsan bile bir zalim
![]() |
#3219 |
Usta Yiğido
![]() Ebru Yasar Cok iyi gördüm Coktan unutmak gerekiyordu Bu iste bir yanlislik var Eskiden arasira geliyordu Bu iste bir yalnizlik var Elinin sicagi Kösesi bucagi Askin en tuzagi beni buldu Asagi yukari sonumuz bumuydu Her aci döndü bana dogru Tanri istediki bugün karsima ciktin Ne zannetdin sanki sen konusacaktim Biraz üzüldüm sonra gercege döndüm Beni bosver seni cok iyi gördüm Son kez baktim ve arkami döndüm
![]() |
#3220 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 892
![]() |
![]() Müzeyyen Senar - Sarkilar seni söyler Sarkilar seni söyler dillerde nagme adin...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|