|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2015 01:53
Tecrübe Puanı: 1040
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üzülme arilik var diye ..........
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sevgim 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
Beni koyup gitme ne olursun
Durdugun yerde dur Kendini martilarla bir tutma Senin kanatlarin yok Düsersin yorulursun Beni koyup gitme ne olursun Bir deniz kiyisinda otur. Gemiler sensiz gitsin birak Herkes gibi yasasana sen Isine gücüne baksana Evlenirsin çocugun olur Beni koyup gitme ne olursun Sonun kötüye varacak Beni koyup gitme ne olursun Elimi tutuyorlar ayagimi Yetisemiyorum ardindan Hevesim olsa param olmuyor Param olsa hevesim |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GüLDEN KARABöCEK
KıRıLSıN ELLERIM Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinde koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi elimle Aşkıma bir yuva kuramıyorum Ecelin peşinden koşar giderim Şimdi ne dertliyim nede bahtiyar Yaşım genç olsada gönlüm ihtiyar Bir aşk için ben bak diyar diyar |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2015 01:53
Tecrübe Puanı: 1040
basimda bir sevda döner........musa eroglu......
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sevgim 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Navigator
Erkek Milleti
Ona güvenipte verme aşkını Ateşlere atar dertsiz başını Sellere döndürür akan yaşını Gülerken ağlatır erkek milleti *** Sanmaki anlar o gönül derdini Hasrete yar eder ümitlerini Pişmanlığa salar seven kalbini Yaşarken öldürür erkek milleti *** Ne halina aldan ne gülüşüne Ne bakışına kan ne sözlerine Ayrılır anlatır seni ellere Dillere düşürür "erkek milleti" *** İster evli olsun isterse bekar O yanlız gönlüne macera arar Gerçekleri gizler yalanla bakar El eli aratır erkek milleti |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Navigator
Ah Şu Kadınlar Şarkı Sözleri
(Kadınlar) Dırdır bırbır yaparız geç yatar kalkamayız Annemizle bir olup kocamıza çatarız Şunu bunu isteriz kaçırmaz her diziyi izleriz Ev içinde çok tembel süslenmekte süperiz Zavallı adamlar işine gider evine gelir hep huzur ister Bizim işimiz komşularda dedikodu yaparak günümüz geçer Hep marlboro içeriz erkeğe çile dert veririz Yemeği hep dışarda yer masrafı düşünmeyiz A'dan z'ye problemiz biz üzeriz üzülmeyiz Biraz kafamız bozulunca annemize çeker gideriz Kuyumcu pahalı mağazalar dolaşıp isteriz lüks arabalar Bankada milyonlar yazlık evler aklını oynatır tüm erkekler (Yunus bülbül) Ah şu kadınların adı yüzde doksanı hep cadı Evde orda şurda burda ne olursa onlar haklı Ah şu kadınların adı yüzde doksanı hep cadı Evde orda şurda burda ne olursa onlar haklı Kimi nazlı kimi kurnaz kimi hiç sözünde durmaz Kimi tembel kimi cambaz ah şu kadınlar kadınlar Sevilince şımarırlar binbir sitem naz yaparlar Olur olmaz A kızarlar ah şu kadınlar kadınlar Sevilince şımarırlak binbir sitem naz yaparlar Olur olmaz A kızarlar ah şu kadınlar kadınlar Bütün dertler kadınlarda boşboğaz dil yarasında Usanmazlar dırdırlardan ah şu kadınlar kadınlar Bütün dertler kadınlarda ızdıraplar hep onlarda Usanmazlar dırdırlardan ah şu kadınlar kadınlar Saçı uzun aklı kısa bayılır dedikoduya Düşman gibi anamıza ah şu kadınlar kadınlar Altın gümüş pırlantalar modern modern arabalar Kürkler şanlar istiyorlar ihtiraslı şu kadınlar Altın gümüş pırlantalar modern modern arabalar Kürkler şanlar istiyorlar ihtiraslı şu kadınlar (Müziksiz) Doğrusunu söyleyecek olursan Vallahi kuran-ı'ma kadınlar cennet gibidir ha E onlar olmasa hiç hayat olurmu olmaz canım Kadınlara ekmek su hava gibi muhtacız Analar bacılar hele hele sevgililer olmasa Yaşam hayat olurmu vallahi yine diyorum olmaz Olmaz be kadınsız erkek olmaz erkeksiz kadın da olmaz |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Navigator
İntizar Ah Senin Küsmelerin Yuva bilmez kuslar gördüm, Bahar bilmez kislar gördüm. Kar altinda kalmi$ bütün a$klar, Yüregim üzgün, acim zamansiz Yar beni anlamaz dinsiz imansiz. 2x Aaah senin küsmelerin boynumu bükmelerin, Habersiz gitmelerin yetmezmi..yetmezmi..yetmezmi.. 2x Yuva bilmez kuslar gördüm, Bahar bilmez kislar gördöm. Kar altinda kalmis bütün a$klar, Yüregim üzgün, acim zamansiz, yar beni anlamaz dinsiz imansiz. 2x aaah senin küsmelerin boynumu bükmelerin habersiz gitmelerin yetmezmi..yetmezmi..yetmezmi.. 2x |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
Son Aktivite: 24.06.2011 08:59
Tecrübe Puanı: 673
![]() ![]() |
*****SUAT SAYIN*****
**YOLLAR UZAK GELEMEDİM** Yollar uzak gelemedim Muradıma eremedim Tutunacak dalım sendin Kıymetini bilemedim Gözlerime bir baktın Yaktın ah beni yaktın Ben sana ne yaptım ki Beni yalnız bıraktın Bana el gözüyle bakma Gurbet ellerde bırakama Yalnızlık canıma yetti Birde sen gönlümü yakama Gözlerime bir baktın Yaktın ah beni yaktın Ben sana ne yaptım ki Beni yalnız bıraktın
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar haticeözlü'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Navigator
Baris manco
Gül Pembe Sen gülünce güller açar gülpembe Bülbüller seni söyler biz dinlerdik gülpembe Sen gelince bahar gelir gülpembe Dereler seni çağlar sevinirdik gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı gülpembe Dudağımda son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı gülpembe Gözlerimde son bir bulut gülpembe Hala hep seni arar seni bekler gülpembe Dudağımda son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır gülpembe |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bindik bir alamete
bindik bir alamete gidiyoz kıyamete bindik bir alamete gidiyoz kıyamete amanin yol dediğin yol gibi ulaşmalı bir yere biz dön baba dönelim geliyoz aynı yere bu döngü kısır döngü başı varda sonu yok dönüyom dönemiyom sonunda bir çıkış yok bindik bir alamete gidiyoz kıyamete bindik bir alamete gidiyoz kıyamete amanin yerel ve genel seçim seçin bakalım seçin ki dön baba dönelim aynı yere gelelim çete çeteye çatmış çete çete içinde battık buruna kadar cafer getir peçete amanin bindik bir alamete gidiyoz kıyamete bindik bir alamete gidiyoz kıyamet nush ile uslanmam ben etmeli beni tekdir tekdirden anlamazsam artık hakkım kötektir eskiden adam gibi oturur meze yerdik şimdi meze yer gibi oturup adam yiyoz gari o zaman siz buna müstehaksınız len! "ve bir köy kahvesi sonbeti"
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar yiğidoturan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 20 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 20 Misafir) | |
|
|