|
|
#3281 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 913
![]() |
Zuhal Olcay - Güller ve dudaklar
Ben dudaklarini, sen ise gülleri severdin, güller ve dudaklar simdi ne kadar aci ve gizli, eski bir aski anlatir, güller ve dudaklar simdi...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3282 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Yavuz Bingöl - El gibi Ne bir ses ne de haber gelmiyor artık senden Öylece kala kaldım da deli hasretinle ben Bir yabancı selamı ile hüzünlere daldım Kendi ellerimle ben beni kederlere saldım Sonunda bir oyuncak kara sevda aldım senden Yani değişmedim hala öyle biraz çocuk kaldım Yok öyle el gibi durma gül biraz Sana gülmeler yaraşır Yok öyle güz gibi soğuk olma Güz ayrılık taşır
|
|
|
|
#3283 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nartanem
Ilk isiklarinda Gecenin coskusuyla Tane tane bin umut doldu Kalbim sevindi Ay benim içimde Yanima sen gelince Taze taze gür sevinç tasti C@NN yüreklendi Ah neydi o gözler Ah neydi o özlemler Ne olur bir tanem Yüzüme gülsen Ne olur nar tanem Beni bir uçursan Ne olur bir tanem Elimi tutsan Ne olur nar tanem Of Serseri ruhumda Açilan penceremdin Ayri gayri kalmaz diye Costum heveslendim Her gece uykumda Belki de çok rüyada Yerde gökte hep ismini Söyler sayiklardim Nartanem-sahsenem |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3284 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ferdi Tayfur
Bu Şehrin Geceleri Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de alıp gitti Bu şehrin geceleri Bir başka şarkıdır Bu şehrin geceleri Bana senin anlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de alıp gitti Bu şehrin geceleri |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3285 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Kıskanırım Seni Ben
Saçın yüzüne değse Telini kıskanırım Birine söz söylesen Dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Öleceğim derdimden Sakın takma göğsüne Gülünü kıskanırım Seni saran kemerden Belini kıskanırım Deli ediyor beni Gezinir her yerini Okşadıkça her yerini Elini kıskanırım |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3286 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ihlamurlar altinda Kar tanesi gibi nazlı Kuş kanadı gibi kırık Yar tenine haram değdi Zamansız bu ayrılık Yar tenine haram değdi Zamansız bu ayrılık Kalbimi gömdüm toprağa Ihlamurlar kan ağladı Nasıl bir vedadır bu yar Gözyaşın gözümden damladı Nasıl bir vedadır bu yar Gözyaşın gözümden damladı Dillerim lâl dokunmayın Aşkı bende,sokulmayın Başımı bana eğdirdi Bu yarayı kanatmayın Başımı yere eğdirdi Bu yarayı kanatmayın El yastığı yaban gelmez mi İçin benim kadar üzülmez mi Her dünya da ahım peşinde Aşkın bana hesap vermez mi Her dünya da ahım peşinde Aşkın bana hesap vermez mi |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3287 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Sevemedim Karagözlüm
Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cefa ediyorlar Bilmem nedendir Benim korkum senden değil Kaderimdendir Herkes bana deli diye Gülüp geçiyor Senin aşkın beni kara gözlüm Deli ediyor Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca |
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Yaşar - şarkı halinde kal sen de her şey gibi yanımda iken sen misin, sen mi oluyorsun gözlerimde diken? git, git benden uzak, uzak bir yere git; ne olur içimde her zaman bir ümit... her uzak şey gibi öyle yalnız hayal, yalnız rayiha ve renk, şarkı, şarkı halinde kal...
|
|
|
|
#3289 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
AFFETMEM
Ben istemedim aramiz seninle böyle olsun Ben istemedim ASKimiz böyle bitsin Anlayamadik birbirimizi, katlanamdik birbirimize Bilmedik kiymetimizi,bilmedik, bilmedik, bilmedik Bitmeden baslayan o kavgalar Saygisiz bakisip konusmalar Bir yanda asiri gururumuz Sebep oldu, sebep oldu Burada ASKimiz sona eriyor Iyi kötü günler burada bitiyor Seni ömür boyu unutmayacagim Herzaman seni hatirlayacagim Mecburenmi böyle sona erecekti Mecburenmi böyle bu ASK bitecekti Seni seviyorum, nefret ediyorum Affetmem affetmem asla seni Oysa hersey ne güzel baslamisti seninle Anlar var unutamam belki senelerce Beraber o ilk gecemiz, sanki bir rüya gibiydi Bitmesini istemedim bir ömür boyu boyu Zamanla alistik herseye, bu büyük sevgimize bile Hersey bukadar basit yalan yalan hersey yalaaaan |
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2015 01:53
Tecrübe Puanı: 1040
yar gelecek yar geleck carsambya yar gelcek........
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sevgim 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 23 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 23 Misafir) | |
|
|