|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? | |||
Sabah | 91 | 4,70% | |
Hürriyet | 72 | 3,72% | |
Milliyet | 44 | 2,27% | |
Zaman | 886 | 45,76% | |
Akşam | 38 | 1,96% | |
Cumhuriyet | 291 | 15,03% | |
Ortadoğu-Yeniçağ | 54 | 2,79% | |
Yenişafak | 78 | 4,03% | |
Fanatik | 59 | 3,05% | |
Fotomaç | 47 | 2,43% | |
Posta | 82 | 4,24% | |
Sözcü | 0 | 0% | |
Diğer | 170 | 8,78% | |
Vakit | 17 | 0,88% | |
Taraf | 7 | 0,36% | |
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
29.05.2008, 16:52 | #321 |
Usta Yiğido
BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 794
|
--->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Bakın arkadaşlar sadece şunu okurum, asla bunu okumam demeyin, bence vaktiniz varsa imkanınız varsa hepsini okuyun. Artın internet çağındayız girin internete okumayı severseniz bütün gazetelere göz atın derim. Elbette kimisini az kimisini çok seversiniz, burası ayrı bir konu ancak sadece şucu bucu olup aklınızı da fikrinizi de zihninizi de kimseye ipotek edip, daraltmayın, ufaltmayın...
Şahsen ben internet üzerinden Hürriyet, Milliyet, Sabah, Akşam gazetelerini düzenli; Vatan gazetesini arada bir; Zaman, Milli Gazete, Yeni Şafak ve Taraf'ı da bulunduğum ortamlarda bol bulunduğu için elden takip ediyorum. Hiç birisini yüzde yüz benimsemediğim gibi hiçbirisine de yüzde yüz karşı değilim. Çünkü burası hepimizin memleketi, herkesin kendi doğrusunu ifade etmeye hakkı var, hepsinin kendince haklı olduğu tarafları var... Gerçi ben genelde ekonomi ağırlıklı takip ediyorum ama neyse... Sonuç: Okuyun efendim, okumaktan zarar gelmez! Yanlız sadece birisine saplanıp kalmak, diğerlerini adam yerine dahi koymamak sizi çaptan düşürebilir, dikkat!
29.05.2008, 17:39 | #322 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 752
|
Fırsat buldukça ayrım yapmaksızın hepsini okumaya çalışırım.
Ama para vermem. (internetten beleş) Özellikle de milletimizin değer yargılarına ve hassasiyetlerine salya sümük saldıranlara ve kartel medyasına, hiç param gitmedi, gitmiyor gitmeyecek...!
29.05.2008, 17:48 | #323 | |
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
|
-->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Alıntı:
Çoktandır saldırmıyor dili şişmiştir diye düşünüyordum beni yine yanıltmadığın için çok teşekkür ederim... Sizler varoldukça daha da büyüyecek o gazete....
29.05.2008, 18:32 | #324 | |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1051
|
Alıntı:
30.05.2008, 10:53 | #325 | |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1043
|
--->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Alıntı:
5 b5l5ş gaste hergün kapımda bdava okuyorum acayip faydalanıyorum, nede olsa parası amerikadan cıadan geliyor , feto amca sadece organize ediyor, dağıtan çocuklar para kazanıyor en çok ona seviniyorum galiba ayda 700 net alıyorlar iyi para sabah iki saat spor niyetine çık dolaş al 700 ü , helal i hoş olsun, bazı işmerkezlerine 50 adet bırakıldığını biliyorum , nereden bu değirmenin suyu , hayırdır bunun sonu nereye varacak bakalım, allah nasip kısmet ederse bir 5 yıl sonrasını hep beraber burada görmek istiyorum
01.06.2008, 03:22 | #326 |
Yiğido
köyüm Şuan
Son Aktivite: 10.07.2011 15:54
Tecrübe Puanı: 622
|
cumhuriyet çünkü cumhuriyet çocuğuyum da ondan eleştiriler biraz dikkatli olması lazım saygılı olalım birbirimize burada fikirlerinizi yazmanızı bile cumhuriyete ve M.KEMAL ATATÜRKE borçluyuz zaman gazetesi her gün apartman girişimize bırakılıyor senelerdir bedava bu değirmenin suyu nereden geliyor acaba o israf olan parayla kaç fakir doyardı acaba hiç düşündünüzmü kimse okumuyor hepsi çöpe bırakın okumayı ciddiye bile almıyoruz CUMHURİYET OKUYORUM CUMHURİYETİ ÇOK SEVİYORUM saygılarımla....
|
01.06.2008, 09:52 | #327 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Elbetteki insan kendi düşüncesi dünya görüşünü savunan benimseyen gazeteleri seçer.
Ancak bu yeterli değildir,farklı gazete de okuma taraftarıyım.Bir gazete bir olayı kendine göre diğeri de kendine göre yazıyor,ben o gazeteyi elime bile almam demek yalnış. Burada hakemlik okuyucuya kalıyor. Burada görüş ifade etmek dışında , gazete suçlamalarına dönüşmüş.Senin gazeten yok benim gazetem kavgası. Neyse inşallah zamanla doğru yolu bulcaz.
02.06.2008, 13:20 | #328 |
Yeni Yiğido
tatlıpınar_58 Şuan
Son Aktivite: 22.06.2008 23:16
Tecrübe Puanı: 0
|
hiçbiri okunmaya değmez hepsi bir kesimin uşağı olmuş ne emrediyolarsa onları yazıyolar türkiyenin gerçeği bu bide biz cumhiriyet gazetesi okumuyoz diye cumhuriyetçi değilmiyiz allah aşkına bırakın bu işleri her türk milliyetçidir,laiktir,sosyaldi r ben su gazeteyi okuyorum ben şuyum dememek lazım.
|
02.06.2008, 13:23 | #329 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4531
|
-->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Benim düşüncem insanlar farklı gazeteleride okumalı tek yanlı bilgilenmemeliyiz
02.06.2008, 13:42 | #330 |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1043
|
gol bana mı sana mı berat kardeşim bunu zamanla öğreneceğiz ama bunu malaesef senin zaman'ın yazamayacak , çünkü sahipleri vatan hainliği ve amerikan uşaklığından yargılanıyor olacaklar,
bir öneri aşağıdaki yazıyı 2 dakka sabredip okuman, bunu yazan bu ülkenin en saygın kişilerinden biri :; Uyandırın, korkmayın heryerde konuşun konuyu siz açın takside taksiciye konuşun apartmanda kapıcıya konuşun sakallı gazete bayinize konuşun eve gelen gündelikçiye konuşun. Anlatın eğer Fethullah dindarsa peygamber gibi ise neden Amerika'da yaşıyor ? neden Mekke'de Kabe yakınlarında bir malikanede değil de Amerika 'da FBI çiftliğinde. Söyleyin bu zat değilmiy di 25 yıl o cami senin bu cami benim salya sümük ağlayarak FAİZ haram diyen ? sorun kapıcınıza peki BANK ASYA nedir ? Önce alıştırmanız gerekir. Görüntüye. Seslere. Hareketlere. Sessizliğe. Çevrenizde olup bitenlere. Yavaş yavaş alıştırırsınız. Alışırlar. Türbana. Çarşafa, peçeye. Taşyapı 'ya. Oğulların gemilerinin olmasına. Çocukların televizyon kurmasına. Yakınların yolsuzluklarına. Sevgililere alınan evlere. Çokeşliliğe. Erkeklerin, kadınların ayrı ayrı oturmasına. Ramazanda öğle yemeği verilmemesine. Beyaz takkeyle gezenlere. Hem de öyle alışırsınız ki size çok doğal gelmeye başlar. Bizde böyle deyip geçmeye başlarsınız. 'Galiba demokrasi bu da biz mi anlamıyoruz?' diye kuşkulanırsınız. Sonra da uyuşursunuz. Yavaş yavaş uyuşursunuz. İçinizden bile tepki duymaz olursunuz. 'En az üç çocuk yapın' derler, dinler geçersiniz. 'Bizi azaltmaya çalışıyorlar' derler, gülme duygunuz bile kaybolmuştur. 'Batı'nın ahlaksızlığını aldık' derler, öyle dinler durursunuz. Uyuşturmuşlardır sizi. Bir yandan Çanakkale zaferini kutlarsını z. Öte yandan Çanakkale savaşını yıllar sonra kaybettiğinizi bile fark etmezsiniz. Başbakanınız planlarını Amerika'ya açıklar. Siz burdan dinlersiniz. Amerika Ankara'yı işgal etmektedir. Siz İngilizce öğrenmeye çalışırken durumu göremezsiniz. *** Alışırsınız ve uyuşursunuz. Geçmişe dalıp gitmişken, geleceği kaybetmekte olduğunuzu fark edemezsiniz. Plan da bunun için yapılmıştır. Önce alıştırma. Sonra uyuşturma. Yüzünüze demokrasi derler, arkanızdan gülerler. Yüzünüze çokkültürlülük derler, arkanızdan bölerler. Yüzünüze değişim derler, arkanızdan soyarlar. Yüzünüze gelişim derler, arkanızdan bakarlar. Alışırsınız. Uyuşursunuz. Tehlikenin farkında mısınız? Önce Alıştırma - Sonra Uyuşturma... ERDAL ATABEK
|