![]() |
#331 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1648
![]() ![]() ![]() |
![]() SANA
Seninle hiçbir şeyi doyasıya yaşayamadık Olsun dediklerimizi erteledik hep Eylülü yaşadık yaz mevsimlerinde Yenemedik hasreti Ama Aşkımız hiçbir zaman mum alevi olmadı Söndüremedi rüzgarlar Aksine hep yükseltti Şu an yüreğimde yangın var Bir yokluğunu daha yaşıyorum Hayalimde seninle olmak için Yüreğimden yüreğine açılan Yollarda yürüyorum Yılı tükettim hasretinle Bu sensiz ilk yılbaşım Mevsim ağlıyor benimle Dışarıda yağmur var İçeride gözyaşım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seni Aradı Gözlerim
Seni aradı gözlerim Sormak istedi yüreğim Yoldan geçen herkese Hatta ağaçlara, kuşlara gördünüz mü? Diye Dudaklarım titredi Gözlerimde yaşlar donup kaldı öylece Ağlamak istesede nafile Ağlıyamadım her nedense Soramadım seni kimselere Boğazıma düğümlenmişti sanki hatıraların Yüreğime hançerlenmişti yarım kalan sevdan Ah sen yoksun gülyüzlüm Her şey ne kadar boş ve anlamsız Sanki bedenimde candın Şimdi canımdan gelip o canı aldın Sonbahar yaprakları gibi beni savurdun LANET OLSUN... Sana değil acımasız kaderimize Şimdi vurgun yemiş gemi misali Yenik düştüm dalgalara Yalpa vuruyorum yıkılmış sevdamıza Hiçbir şeyin anlamı kalmadı sen olmayınca Ne çayın nede çorbanın misali Ne menekşenin moru, nede gökyüzünün mavisi Nede toz pembe hayallerimizin anlamı Artık papatya fallarınında anlamı yok Yarım kalan sevdamızda Yinede seni arıyor gözlerim Sensiz sokakların aralığında, Meğer seni ne çok sevmişim Sokaklarda yürümek bile zor geliyor artık, Bir dost yanına oturup demli çayı Yudum, yudum içerken bile Hep seni anlatsın sende konuşsun istiyorum Biliyormusun? Kaç geceler adını sayıkladım O gecelerle dost oldum,yıldızlarla sırdaş Kör karanlıkta göz yaşlarımla yıkadım hayallerini LANET OLSUN... Yinede sana kızamıyorum Kıyamıyorum beddualar etmeye Oysa SEN Mahkum ettin yüreğimi Demir parmaklıklar arasına Prangalar vurdun duygularıma Yargısız infaza uğrattın beni Tek kurşunla öldürdün ölmeyen sevgimi Hadi GİT GİT artık yolun açık olsun Biliyorum bir gün geri döneceksin AMA GERİ DÖNDÜĞÜNDE BEN O BEN OLMAYACAĞIM!!!
![]() |
#333 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kadın
Kadın iş Kadın aş Kadın eş Kadın baş Kadın nar Kadın yâr Kadın ar Kadın var kadın bilecek Kadın sevecek Kadın gülecek |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() .............................. ......SANA.................... ..............
Fırtınalı bir hayatın ortasında birleştik. Sen, kendine yakın bulduğun insanların sana yaptığı hatalardan şikayet ediyordun, bense uzun yıllar acısını çektiğim bir aşkın yaralarını sarmaya çalışıyordum. İyi birer dosttuk, her şeyi paylaşır olmuştuk. Bu yakınlaşmamızın kısa bir sürede olmasına rağmen zamanım öyle tatlı, öyle güzel geçiyordu ki ben içimdeki kıpırdanmalardan habersizdim. Sanki rüyadaydım, gözlerimi açtığımda dostluğun yerini aşk almıştı. Kendimi tutamamıştım işte. Duygularıma hakim olamamıştım. Sen benim aşkım, bense senin dostundum artık. Sana aşık olduğumdan habersizdin. İçimdeki volkan öyle taşmıştı ki patlamak için sabırsızlanıyordu. Sonunda o gün gelip çatmıştı. Bütün duygularımı bütün hislerimi açıklamıştım ben sana. Sense bana sadece şaşkın bir ifadeyle bunların yalan ve şakadan ibaret olması için yalvarmıştın. Bende sana bunların ne şaka ne de yalan olduğunu üstüne basa basa vurgulamıştım. İçim rahatlamıştı. Çünkü bir insana seni seviyorum demek kolay bir iş değildi. Yürek isterdi. Ben bu işi becerememiştim ama sonucuna da katlanmak elimde değildi. Çünkü asıl olan benim için bugündü ve ben bugün sana söylemem gereken şeyleri yarına bırakmamıştım. Yarın böyle bir fırsatın elime geçeceğini düşünerek bütün her şeyi açıklamıştım.O günün üstünden çok zaman geçti. Şimdi ben senden benim olmanı değil bana biraz hak vermeni istiyorum. Bana duyduğun nefreti duygularımın üstünden çekmen için yalvarıyorum. Bana ne kadar kızsan ne kadar nefret etsen de ben seni yine de seviyorum. Duydun değil mi? Seni seviyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Ne sen ne ben...
SIMDI GERI DÖNÜSÜ OLMAYAN BIR YOLDAYIM ICIM HEP SENDEN YANA OLSADA ICIM HEP KAN AGLASADA BIR TARAFIM ASLA DER GIBI BÖLER BENI IKIYE AN GELIR HAYKIRMAK ISTERIM SENI DELI GİBİ SEVDİĞIMİ HALA UNUTAMADIGIMI AN GELIR YAPTIKLARIN GEÇER GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN FILM SERIDI GIBI SU AN NE YAPTIGINI BILMEM, DUYMAM, GÖRMEM SORARIM KENDIME BEN ONA BIR SEYLER YAZARKEN ACABA GELIR MIYIM AKLINA O DA BENIM GIBI ÇARELER ARAR MI HER TELEFON ÇALISINDA ICI ACIR MI BENZETIR MI BASKALARINI BANA BENIM ONU BENZETTIGIM GIBI ARTIK GERI DÖNÜS YOK BILIRIM EKSIKLIGINI HISSETSEMDE ÖZLEMEYI SAYENDE ÇOK IYI BILSEMDE UNUTMAK YERINE ISTEMEDEN, ÇARESIZCE KABULLENSEMDE BILIRIM ARTIK ÇOK GEÇ NE SEN DÖNEBILIRSIN GERI NE DE BEN GEL DIYEBILIRIM SANA......... .........seni seviyorum tek diyebildigim |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Hayat...
hayatın yedi rengi vardır en sevdiğim yeşil, mavi ve beyazdır yeşil huzurdur, mavi alabildiğince özgürlük ve beyaz saflıktır üçüde aşkın en güzel dönemidir beyaz başıdır sevdanın tuhumun toprağa düşmesi gibi mavi ise aşkın tumurcuklanmış halidir ve yeşil bir fidandır körpe büyümeye serbest bırakılmış suyu ise iki aşığın sevdasıdır. Gün 3 vakittir sabah öğlen ve akşam sabah uyanmaktır gözünü açmaktır dünyaya öğlen koşturup durmaktır hayatı akşam ise sığınılacak bir limandır kaçarsın kapatırsın gözlerini ve hafiften bir ölüme dalarsın uyanacağını bilirsin işte aşkta böyle bir şeydir bir bakarsın gözünü karşında seveceğin insan vermiştir sana cevap ve koşturursun ardı sıra bıkmadan, usanmadan bazen darılırsın ona barışacağını bilirsin nasıl ki akşam uykuya dalarken sabah uyanacağını bilmek gibi..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Bekliyorum...
Kurumaya yüz tutmuş solgun çiçek gibiyim, Gelip bir damla suyum olmanı bekliyorum. Hasretinle kavruldum şu yaralı gönlüme, Gelişinle bir hayat vermeni bekliyorum. Kapkara bir gecenin kimbilir neresinde, Saatin kaçındayım,vuslat arefesinde? Ruhum karardı gülüm,dünya viranesinde, Ufuktan güneş gibi doğmanı bekliyorum. İşte bak sensizliğe dayanmıyor yüreğim, Senin yokluğun varken söyle nasıl güleyim? İçimde yaşıyorsun seni nasıl sileyim, Gelip gönlüme derman olmanı bekliyorum. Sımsıcak bir çorbayı hayal eden aç gibi, Bekliyorum gelmeni,hastaya ilaç gibi, Yalnızım yapayalnız,çölde tek ağaç gibi, Yağmur olup üstüme yağmanı bekliyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() CANIMSIN
SENN........ ölümüne susadığımsın susuzluktan kuruyan dudaklarımsın belki anım belkide yarınımsın can dediğim tek canımsın uğruna biteceğim varlığım beni hayata bağlayan anlamımsın belki yalansın belki gerçeksin her halükarda benimsin bende değilsin ama yüreğimdesin yandıkça yanan tek alevimsin küllenmeye yüz tutmuş tek ateşimsin sanki varsın ama sankide yoksun yinede hep benim sol yanımdasın bırakamam dediğim vazgeçilmezim değişemem dediğim bir yazımsın belki oyunsun belki hayatsın ne olursan ol ama sen bende cansın kalbimi kırsan bile benim dünyamsın anlaşamasak bile benim anladığımsın yalansanda gerçeksende doğruysanda yanlışsanda unutsanda unutmasanda ....................sen benim alın yazımsın..........Kisaca CANIMSIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1648
![]() ![]() ![]() |
![]() ÖZLEM
Özledim Bu kelimeyi çocuk yaştan beri Kaç kez ve kimlere dediğimin hesabı yok Çok çektim ayrılıktan Kimselerin görmediği yerlerde Çok gözyaşı döktüm Ama güzelim hiçbirinin hasret acısı Seninki kadar yakmadı beni Alışkanlığım oldu Ayrılıklarda şiir yazmak sana Olduğunda dilime alamadığım duygularımı Olmadığında kaleme alıyorum Ve birtanem ben biliyorum, Allah’da biliyor ki Seni seviyorum sivaBURs |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() CANIMSIN
SENN........ ölümüne susadığımsın susuzluktan kuruyan dudaklarımsın belki anım belkide yarınımsın can dediğim tek canımsın uğruna biteceğim varlığım beni hayata bağlayan anlamımsın belki yalansın belki gerçeksin her halükarda benimsin bende değilsin ama yüreğimdesin yandıkça yanan tek alevimsin küllenmeye yüz tutmuş tek ateşimsin sanki varsın ama sankide yoksun yinede hep benim sol yanımdasın bırakamam dediğim vazgeçilmezim değişemem dediğim bir yazımsın belki oyunsun belki hayatsın ne olursan ol ama sen bende cansın kalbimi kırsan bile benim dünyamsın anlaşamasak bile benim anladığımsın yalansanda gerçeksende doğruysanda yanlışsanda unutsanda unutmasanda ....................sen benim alın yazımsın.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |