Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları Sivas' taki Şirketler, Sivasli Şirketler, Sivasli Firmalar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.07.2008, 08:50   #341
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

doganay Şuan doganay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 01:52

Tecrübe Puanı: 632 doganay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR

Alıntı:
alix_özdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Doğanay, yaptığınız çalışmalara ve göstermiş olduğunuz azime hayranım. Bu tip çalışmaları bir ara ben de yaptım. İnşallah beklediğiniz desteği alırsınız. Bu konuda en büyük destekçilerinizden biri olacağım. Elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Milyonlarca hemşehrimiz var. Bu gerçekten büyük bir potansiyel. Bunu değerlendirmeliyiz. Üstteki üyelerin birşeyiyle uğraşmaktan ziyade bu gibi önemli projelerle uğraşmak daha faydalı bence. Umarım istediğimiz verimi alırız. Büyük bir hareket başlatıp, taban olarak, tavana gereken desteği vermeliyiz. Hadi bismillah. Saygı ve dualarımla...
Şükürler olsun bir arkadaş daha bulduk yanımıza... Sayın alix özdemir, desteginiz için teşekkür ederim. Hep beraber güzel şeyler olacak.

Saygılarımla
Alt 19.07.2008, 11:26   #342
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
Sayın Doğanay, yaptığınız çalışmalara ve göstermiş olduğunuz azime hayranım. Bu tip çalışmaları bir ara ben de yaptım. İnşallah beklediğiniz desteği alırsınız. Bu konuda en büyük destekçilerinizden biri olacağım. Elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Milyonlarca hemşehrimiz var. Bu gerçekten büyük bir potansiyel. Bunu değerlendirmeliyiz. Üstteki üyelerin birşeyiyle uğraşmaktan ziyade bu gibi önemli projelerle uğraşmak daha faydalı bence. Umarım istediğimiz verimi alırız. Büyük bir hareket başlatıp, taban olarak, tavana gereken desteği vermeliyiz. Hadi bismillah. Saygı ve dualarımla...
Sayın özdemir, öncelikle ilginize teşekkrü ederim. Geçmişte bu tip çalışmalar yaptıgınızı söylediniz. acaba ne gibi problemler yaşadınız? Ama her ne yaşadıysanız inanın o problemler aşmak çok önemli, aşıldı mı çalışmak gerçekten çok büyük zevk veriyor. Ben bunu ögrendim.

Sivas'ın dılında bulunan Sivas'lı yatırımcıların öncelikle Sivas'a geri dönmeleri çok çok önemli. Ben bu yıl başında Sivas'ta bir iş adamı ile tanıştıgımda kendilerine bu konuyu sormuştum. Bana dediği kelime 'Sivas'a dönmek onlar için henüz erken' ben de ' zamanı nedir? sivas'ın makus talihi beklemek midir? Brilieri beklemeden başlamalı' İnanın bu sözüme cevabı alamadım. Sohbetin sonuna dogru haklılıgım ortaya çıkmıştı. Ama ben bir şeyler yapmak istiyorum. elimden geldiğince de buna devam ettireceğim. Benimle ve bizimle beraber olmak isteyen dostları fikirleriyle burada görmek istiyorum.

Saygılarımla
Alt 19.07.2008, 11:29   #343
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Standart --->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR

Sivasın iş adamlarının ve yatırımcılarının burayı dikkatlice takip ettiğini düşünüyorum. Herne kadar katılımcı olmasalarda burayı gözlem altında bulundurduklarını düşünüyorum. O yatırımcı dostları burada katılımcı olmaya davet ediyorum.

o yatırımcı dostlara yakında güzel sürprizlerim olacak. Onlara yatırım kolaylıkları hakkında bilgiler verip, kolaylıklar göstermeye çalışacagım.

Ne yapıyorsak Sivas için yapalım.

Saygılarımla
Alt 19.07.2008, 11:31   #344
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
SİVAS OSB NİN ACİL OLARAK BAŞTA RESTORANT OLMAK ÜZERE DİĞER SOSYAL TESİSLERE İHTİYACI VAR. İTFAİYE BİNASINA VE GÜZEL BİR ÇEVRE GÖRÜNÜMÜNE İHTİYACI VAR.
Sayın demir, Sivas OSB nin acilenalt yapı hizmetlerinin tamamlanması gerekiyor. Yollar çukur içinde yolların asfaltlanması ve çevre düzenlemelerinin tamamlanması gerekiyor.

OSB nin yönetim kadrosunun bu konuda nasıl bir planı var merak ediyorum.

Saygılarımla
Alt 19.07.2008, 11:38   #345
alix_özdemir
Yiğido

alix_özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alix_özdemir Şuan alix_özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2011 02:07

Tecrübe Puanı: 699 alix_özdemir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR

Sayın Doğanay, yaşadığım sıkıntı sanırım sizinde yaşadığınız türden sıkıntılar. Destek bulamama sorunu ve insanların "O iş olmaz, o iş çok uzun sürer, biz beceremeyiz" türünden kendine güven eksikliğinden kaynaklanan sorunlar. Ben, diğer il ve ülkelerde gördüğüm projeleri öneriyorum, ben uzaydan proje önermiyorum. Yapanlar nasıl yapıyor onu düşünen yok. Örneğin yine bu sitede "Belediyemiz ne gibi projeler yapabilir?" diye bir başlık açtım. Varolsun üç arkadaş dışında proje öneren olmadı. Halbuki herkesin bir fikri ve hayata geçmesini istediği bir projesi vardır. Bu projeleri toplayıp belediyeye ulaştırmayı umuyordum. Belediye bu gibi işleri önemsiyor ve ilgileniyor. Çünkü Önerdiğim birçok konuyu gündemlerine aldılar ve bir kaçını hayata geçirdiler. Ancak dediğim gibi bu başlık üç mesajı geçmedi. Belediyemiz bölümünden isterseniz bakabilirsiniz. İnşallah burada aynı sıkıntıyı yaşamayız. Saygı ve dualarımla...
Alt 19.07.2008, 12:13   #346
alix_özdemir
Yiğido

Evet bence de OSB'ye bir peyzaj düzenlemesi lazım. Çalışmaların yanında Vizyonda çok önemli. OSB kendi içinde bir kampüs gibi olmalı ve bunun yapımında tabiki şirketlerimizinde duyarllılığı lazım. Berat Bey'in söylediği gibi herkes kendi şirketinin önünü düzeltirse sorun hallolur. Saygılarımla...
Alt 19.07.2008, 12:16   #347
alix_özdemir
Yiğido

Ayrıca dün ilimize gelen bakan Güler, Sivas'ı Ordu Limanı'na bağlayacak olan yolun yapım aşamasında olduğunu söyledi. Yol bittikten sonra Sivas'tan denize 1,5 saatte varılabileceğini hatırlattı. Bu da Sivas'ın limanlara ulaşımının kolaylaşması için önemli bir adım. Çünkü yatırıma davet edilen şirketler hep bu sıkıntıya değinmişlerdi. Bu sorun da ortadan kalkınca umrım bir yenisini öne sürmezler. Saygılarımla...
Alt 19.07.2008, 12:19   #348
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
Ayrıca dün ilimize gelen bakan Güler, Sivas'ı Ordu Limanı'na bağlayacak olan yolun yapım aşamasında olduğunu söyledi. Yol bittikten sonra Sivas'tan denize 1,5 saatte varılabileceğini hatırlattı. Bu da Sivas'ın limanlara ulaşımının kolaylaşması için önemli bir adım. Çünkü yatırıma davet edilen şirketler hep bu sıkıntıya değinmişlerdi. Bu sorun da ortadan kalkınca umrım bir yenisini öne sürmezler. Saygılarımla...
Sayın özedemir, bu söylediğiniz çok güzel bir proje dilerim. o yol en kısa zamanda tamamlanır. Çünkü imalatın sevkiyatı önemli, sevkiyat ne kadar kısa zaman ve az navlun ile olursa o kadar avanjlı olur.

Saygılarımla
Alt 19.07.2008, 18:51   #349
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 785 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sivas'ta son yıllarda sayıları hızla artan ve özellikle istihdama ve ihracat rakamlarına ciddi katkılarda bulunan madencilik şirketlerinden birisi daha: MTS Madencilik.

Firma sahipleri Sivaslı mıdır, değil midir bilmiyorum ancak firmanın merkezi Sivas'ta ve bir çok farklı alanda yatırımları var. Sivasımıza yatırım yaptıkları için teşekkür ederiz.

Magnezyum, Bakır, Altın, Mermer, Krom, Talk, Traverten ve Alçı yatırımlarını Sivas'ta yapan bu firma hakkında detaylı bilgiyi web sitesinden edinebilirsiniz:

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 19.07.2008, 18:53   #350
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 785 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivas'ta son yıllarda sayıları hızla artan ve özellikle istihdama ve ihracat rakamlarına ciddi katkılarda bulunan madencilik şirketlerinden birisi daha: MTS Madencilik.

Firma sahipleri Sivaslı mıdır, değil midir bilmiyorum ancak firmanın merkezi Sivas'ta ve bir çok farklı alanda yatırımları var. Sivasımıza yatırım yaptıkları için teşekkür ederiz.

Magnezyum, Bakır, Altın, Mermer, Krom, Talk, Traverten ve Alçı yatırımlarını Sivas'ta yapan bu firma hakkında detaylı bilgiyi web sitesinden edinebilirsiniz:

Yine aynı grubun bünyesindeki diğer bir madencilik şirketi: Armen Madencilik

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)