Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.09.2009, 13:34   #341
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 21:41

Tecrübe Puanı: 630 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

ahmet kürt hazır Kandildeyken tsk havadan bomba yağdırsa nolurki
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2009, 20:08   #342
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1004 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bilmem kaçyıldır , beni tatmin edemeyen hükümet , bunu elini yüzüne bulaştırır demek neden tepki topluyor. Neden bunca senedir bir enflasyon açılımı yapılamıyor ? Günde 10'larca intihar haberleri neden dikkate alınmıyor. Bence bu ülkenin Neden açılımını ilk sıraya taşıması lazım Neden siz yeteneksizsiniz, konunun dışına biraz çıktığımın farkındayım ama ülkem için iyiden iyiye karamsarlaşıyorum.
Alt 16.09.2009, 20:08   #343
can99
Tecrübeli Yiğido

can99 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

can99 Şuan can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2010 20:01

Tecrübe Puanı: 651 can99 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kürt Açılımı Hükümetin Ekonomik Krizde Kurtuluş Yoluydu. Nezamanki Bir Kriz Yaşasak Üstünü Örtmekte Kullanıcakları Bir Açılım Olucaktır.

Eskiden Yoktu Açılım Dİye Birşey...

akp Hükümetiyle Açılım Kelimesinin Ne Anlama Geldiğini Öğrendik saolsunlar.

yüzüne gözüne bulaştırdıkları bir alevi açılımından sonra yüzüne gözüne daha beter bulaştırıcakları bir kürt açılımıyla karşı karşıyayız.

alevi açılımıyla samimi olmadıklarını görmüştük. kürt açılımında da samimiyetlerine zerre kadar inanmıyorum.

bu ve bunun gibi açılım adı altında kaos yaratıcak şeylere gerek yok... insanlar bunca yıldır kardeşçe yasıyor ve yasamaya devam edicektir.

terör sorununu kürt açılımı adı altında çözmeye çalışmaları karıştırır bu ülkeyi asıl.

terörle müzakere olmazzz. dtp ile ortak hareket edilemezzzz. bu şehitlerimize ihanet olur. ve bu müzakerenin adı da kürt açılımı olursa kürt vatandaşlarımıza haksızlık ve büyük bi yanlış olur...
can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 14:58   #344
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 811 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Haklısınız, adam laf oyunlari ile götürüyor(!) iste iktidari
Alt 17.09.2009, 15:24   #345
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2207 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Militan_Asena58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim kürtlerle bir derdim yok haddini bil anlamadan yorum yapma ! bana kürt milletini savunacaksanda ozel mesajdan ulas .. Atatürk sirf Türküz diye dayatmi$sa bende Türk genci olarak dayatirim dayaticamda
Bende onu anlatmak istiyorum iste aferim anlamissin tabuttadaki seninde canindan biri olabilir . Dunya sana bana kalmaz ama Türkiye Türk milletine kalir
Tabi sende Kürt olabilirdin bende Kürt olabilirdim tabi o tabuttaki zaten bizim canlarımız Türkiye tabi Türk milletine kalacak kimseye kalmaz kimse kimseye türklüğü veya kürtlüğü dayatamaz dayatmayada hakları yok bunu böyle bil ben Türksem bana kimse çıkıpta Kürt olacaksın diyemez....

TÜRKİYE BÜYÜK DEVLETTİR

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 18:54   #346
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1119 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tabi sende Kürt olabilirdin bende Kürt olabilirdim tabi o tabuttaki zaten bizim canlarımız Türkiye tabi Türk milletine kalacak kimseye kalmaz kimse kimseye türklüğü veya kürtlüğü dayatamaz dayatmayada hakları yok bunu böyle bil ben Türksem bana kimse çıkıpta Kürt olacaksın diyemez....

TÜRKİYE BÜYÜK DEVLETTİR
Allah razi olsun senden bacim sende olmasan TÜRKIYENIN buyuk bir Devlet oldugunu bilemicektim
Alt 18.09.2009, 17:58   #347
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1077 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

Azınlık
Satıcı simsarlar verdi el ele
“Bölünmez” ülkeye girdi azınlık..
Her yana dal-budak saldı mesele
Postunu divana serdi azınlık..

Kaboğlu fitneyi doldurdu kaba
Gösterdi olağan dışı bir çaba
Oran baskın çıktı, dedik merhaba
Ortamı sinsice gerdi azınlık..

Yazmadı tarihler böyle hinliği
Şaşırttı şeytanı kurul cinliği
Bu kasap mantığı, bu pişkinliği
“Al kurtul” ödülü, gördü azınlık..

Düşündüm, kimlerle yarıştı aklım
Nihayet öfkemle barıştı aklım
Okudum raporu, karıştı aklım
Saydım beş kişinin dördü azınlık..

Avrupa yurdumu bölmek istiyor
En az beş parçada görmek istiyor
Tez günde mezara gömmek istiyor
Amacı, gayesi, derdi azınlık..

Doymadılar yiyip içtikleriyle
Onulmaz yaralar açtıklarıyla
Devşirme güruhtan seçtikleriyle
Jokerleri öne sürdü azınlık..

Haçlı Avrupa’sı düğmeye bastı
Yerli uşakları fikrini kustu
Gözcüler uyudu, sözcüler sustu
Yuların ipini kırdı azınlık..

Papaz kilisede tezgâhı kurmuş
Anahtar satarak milyarlar vurmuş
Diyalog esnafı selâma durmuş
Muradı maksada erdi azınlık..

Kayboldu hamamın tarağı, tası
Bitmedi irtica paranoyası
“Ekümenlik Patrik” oyunun as’ı
Hatayı, Mardin’i sardı azınlık..

AB yollarına düşer gideriz
Gelme deseler de koşar gideriz
Bir garip âlemde yaşar gideriz
Bekliyor kapıda ferdî azınlık..

Kimliğin Türk, dinin İslâm, orda kal
Yazılan raporu oku, ibret al
Ey sahibi devlet, söyle, bu ne hâl? !
Diyorlar ki “Türk’ü-Kürdü azınlık”

11 Kasım 2004/Vakit
Abdurrahim Karakoç
Alt 18.09.2009, 20:44   #348
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4556 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bizde Türk açılımı istiyoruz arkadaş...
-Güneydoğuda herif 30 çocuk sahibi olacak...Çalışmayıp yan gelip yatacak...Benim maaşımdan veya küçük esnaftan %30 vergi alacaksın...
SSK primim bir emekli maaşı kadar olacak...Ben bu herifin kürt bebelerine bakacağım...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
-Ben bir çocuğa bakmak için deli gibi çalışacağım...Kürt yan gelip yatacak...30 tane palesi için devlet ona çocuk yardımı yapacak...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
-Ben Bu kadar SSK primi ödeyeceğim...Hastanelerden zar zor faydalanacağım...Kürt bir yeşil kartla 30 tane palesine baktıracak...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
-Ben sesimi yükseltsem...Eylem yapsam...Düşüncemi ifade etsem...İşçi memur yürüyüş yapıp hak arasa polisten cop ve gaz yiyeceğim...Kürt çıkıp bayrak yakacak...Bölünme isteyecek...Etrafı yakıp yıkacak...Daha fazla demokrasi ve özgürlük isteyecek...Polis efendi bırak saldırmayı bu itler karşısında copunu saklayıp, kuyruğunu kıstıracak...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!
-Elektrik, su ve d.gaz borcunu geciktirsen hemen kesilen ve bir dünya faiz faiz ödeyen...Devlet arazisine bir gecede çöküp oraya ev yapmayan... Zar zor borç harç ev alıp birde bunun takır takır vergisini ödeyen biz...Elektriğe, suya , gaza para vermeyip bedava arazide ev kurup oturan kürt...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!

AYRIMCILIK YAPILIYOR DİYORSUNUZ...EN KRAL AYRIMCILIK VE ASİMİLASYON BU ÜLKEDE BİZLERE YANİ TÜRKLERE YAPILIYOR...İTİLİP KAKILAN...DÜŞÜNCESİNİ İFADE EDEMEYEN...EDERSE HAİN İLAN EDİLEN...İŞSİZLİK VE KRİZLE BOĞUŞAN...HER BORCUNU DEVLETE TIKIR TIKIR ÖDEYEN...VATANININ TEHLİKEDE OLDUĞUNU HİSSEDİP EYLEME GEÇERSE TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ DAMGASI YİYEN... SİSTEMİ ELEŞTİRDİĞİNDE ŞEREFSİZLİK VE NAMUSSUZLUK PAYESİ YİYEN...TÜRKLÜĞÜ SAVUNDUĞUNDA FAŞİST DAMGASI YİYEN SİZMİSİNİZ YOKSA BİZ TÜRKLER Mİ...ANLAMADIM BU İŞİ...BİZ Mİ BASKI GÖRÜYORUZ... SİZ Mİ...!!! SONRADA BAŞBAKAN ÇIKIYOR AÇILIM İSTİYOR...EVET İSTİYORUZ ...AMA TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
Alt 18.09.2009, 22:40   #349
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1364 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

şöyle bir durum var..

kürtleri kazanamakla devlet ne kaybedecek, Kürtleri kaybetmekle devlet ne kazanacak..

olan yine bize olacak...bu sorunun çözülmesi lazım ..isterse çözmesinler yıllarca bu şekilde gitsin...Kürt e bişey olmaz ama olan bizim ülkemize oluyor
Alt 19.09.2009, 01:23   #350
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 21:41

Tecrübe Puanı: 630 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Bizde Türk açılımı istiyoruz arkadaş...
-Güneydoğuda herif 30 çocuk sahibi olacak...Çalışmayıp yan gelip yatacak...Benim maaşımdan veya küçük esnaftan %30 vergi alacaksın...
SSK primim bir emekli maaşı kadar olacak...Ben bu herifin kürt bebelerine bakacağım...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
-Ben bir çocuğa bakmak için deli gibi çalışacağım...Kürt yan gelip yatacak...30 tane palesi için devlet ona çocuk yardımı yapacak...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
-Ben Bu kadar SSK primi ödeyeceğim...Hastanelerden zar zor faydalanacağım...Kürt bir yeşil kartla 30 tane palesine baktıracak...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
-Ben sesimi yükseltsem...Eylem yapsam...Düşüncemi ifade etsem...İşçi memur yürüyüş yapıp hak arasa polisten cop ve gaz yiyeceğim...Kürt çıkıp bayrak yakacak...Bölünme isteyecek...Etrafı yakıp yıkacak...Daha fazla demokrasi ve özgürlük isteyecek...Polis efendi bırak saldırmayı bu itler karşısında copunu saklayıp, kuyruğunu kıstıracak...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!
-Elektrik, su ve d.gaz borcunu geciktirsen hemen kesilen ve bir dünya faiz faiz ödeyen...Devlet arazisine bir gecede çöküp oraya ev yapmayan... Zar zor borç harç ev alıp birde bunun takır takır vergisini ödeyen biz...Elektriğe, suya , gaza para vermeyip bedava arazide ev kurup oturan kürt...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!

AYRIMCILIK YAPILIYOR DİYORSUNUZ...EN KRAL AYRIMCILIK VE ASİMİLASYON BU ÜLKEDE BİZLERE YANİ TÜRKLERE YAPILIYOR...İTİLİP KAKILAN...DÜŞÜNCESİNİ İFADE EDEMEYEN...EDERSE HAİN İLAN EDİLEN...İŞSİZLİK VE KRİZLE BOĞUŞAN...HER BORCUNU DEVLETE TIKIR TIKIR ÖDEYEN...VATANININ TEHLİKEDE OLDUĞUNU HİSSEDİP EYLEME GEÇERSE TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ DAMGASI YİYEN... SİSTEMİ ELEŞTİRDİĞİNDE ŞEREFSİZLİK VE NAMUSSUZLUK PAYESİ YİYEN...TÜRKLÜĞÜ SAVUNDUĞUNDA FAŞİST DAMGASI YİYEN SİZMİSİNİZ YOKSA BİZ TÜRKLER Mİ...ANLAMADIM BU İŞİ...BİZ Mİ BASKI GÖRÜYORUZ... SİZ Mİ...!!! SONRADA BAŞBAKAN ÇIKIYOR AÇILIM İSTİYOR...EVET İSTİYORUZ ...AMA TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!

+
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir)