![]() |
#3561 | |
Yiğido
![]() ![]() TeqTaBaNCa Şuan
![]() Son Aktivite: 21.02.2010 17:47
Tecrübe Puanı: 618
![]() |
![]() Alıntı:
Varsın olmasın sonumuz Menekşemiz kurusun Şu üç günlük Dünya’da Koy namımız yürüsün Çocuklar bile biliyor ’’Ali ayşe’yi seviyor’’ Çocuklar bile söylüyor ’’Ali ayşe’yi seviyor’’ ALİ KINIK-YERE BATSIN BUNUDA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dağ Çiçeği - Vedat Sakman
Seni ıslak bir tepenin üstünde gördüm dağ çiçeği Gülümsüyordun Mor ıssız çilek kokan dağlara yaslanıp Rüzgarlara nazlanıyordun Dağ çiçeği Dağ çiçeği Beni yağmurlara vurdun dağ çiçeği Kara sevdalara tuttun dağ çiçeği Seni yahşi yaylaların uslanmaz kızı dağ çiçeği Ne güzelsin Loş sessiz hüzün kokan akşamlarda durgun Aydınlık günler istersin Dağ çiçeği Dağ çiçeği Beni yağmurlara vurdun dağ çiçeği Kara sevdalara tuttun dağ çiçeği |
![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
Yiğido
![]() |
![]() CEM YILDIZ-SEVDAKARIM BEN
Bilmem neyi söyler içimdeki sesler Belki gazellerde saklı nefesler Öyle sevmişim ki yazmışım çoktan Seni söylemeye şarkılar yetmez Günah mı dediniz günahkarım ben Sevda mı dediniz sevdakarım ben(2x) Bilinmez dillerde yazılmış adın Ben seni okudum kimseler bilmez Bir yangın çıkarsa yaksam zamanı Seninle yanmaya bir ömür yetmez Günah mı dediniz günahkarım ben Sevda mı dediniz sevdakarım ben(2x) (Deli mi dediniz sizi dinlemem)
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() .......Ali Kınık......-......Firari Sevdam.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben seni yasaklarda sevdim.....................Cev det Bağcan
![]() |
#3566 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melankolia Şuan
![]() Son Aktivite: 01.08.2009 13:07
Tecrübe Puanı: 726
![]() |
![]() Katy Perry Hot N cold...................
![]() |
#3567 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() ![]() Osman Öztunç-Usta Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Sebebim ustam koca babam Sana yazıyorum ey gidi ihtiyar Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Köylüydün belki ama onurlu mamur Bilirdin bir çok şeyi bir çok bilenden Sıcaklar altında orak sallayan Güneşten kavrulan teni bilirdin Kendini bilirdin kendini Onaltı yaşındaydım Bir gün türkiye tanıyacak diyordum beni Rençperiydim vahşi ve çılgın saflıkların Gülerdim benden ileri ve geri olanlara Dengesiydim her ikisinin Çocuksu, saf, masum gülerdim Birazda erkekçe Onaltı yaşındaydım Kırıldım belki defalarca bil ki eğilmedim Utanmadım ruhuma çizilen resmin yırtılışından Bir gül dalıydım koparılan Çelik bir kol Her fırsatta kasırgalaşan yellerinde Yerlerinde yeller eser diyebilecek kadar büyümüştüm Kırıldım belki defalarca bil ki eğilmedim. Bu ezan hangi selaya çıkar baba Nefesim acıyor. Sözlerim gözde kaldı artık Kaşlarım sual. Duymasın güzellerin gülü can birazdan gideceğimi Birikmesin gözlerinde intihar yüklü bulutlar Ben de yolculuk telaşı var. Bu ezan hangi selaya çıkar baba. Vurgun yedim baba vurgun Oltu taşı tesbihim , tütün tabakam ve siyah çakmağım şahit Bir de yüreğime çizdiğin resmin vardı yanımda Üç damla kan düştü geceye Üç damla baldıran zehri Vurgun yedim baba vurgun Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba Altından azgın suların geçtiği demir köprüde olacaktım Rakipte olacaktı İkimizin elinde iki 14'lü ve gece Birbirimize sıkarak koşacaktık birbirimize Yıldızlar yağacaktı üzerime Beni sabaha götüren. Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba. Bir gece düşüme giren ihtiyar adam "murad olsun söyleyim oğul" dedi Zafer nerde gizlidir dedim Ömrüne ömür can güzelin yüreğinde Peki güneş nerede saklanır dedim "yavuzun atının ak yelesindeki sırdır oğul" dedi Bir gece düşüme giren ihtiyar adam. Burda insanların yalnız ağzı var Siyah beyaz bir fotoğrafın içindeyim muzdarip Düşüncelerim kurşuna dizildi sabaha karşı Esselatu hayrun minen nevm derken ezanlar Açıldı sonsuza giden yol Burda insanların yalnız ağzı var. Ne açtı yüreğini güzellerin gülü can Ne de beyaz atın yelesindeki sır'a erdim Ve buyur eyledi ötelerden o ihtiyar adam Hoş geldin oğlum osman hoş geldin Ne açtı yüreğini güzellerin gülü can Ne de beyaz atın yelesindeki sır'a erdim Söz ve fon müzik: Osman Öztunç |
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Yiğido
![]() ![]() yesim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.07.2009 19:58
Tecrübe Puanı: 620
![]() |
![]() Hüseyin Yıldırım-kayanın dibi
Kayanın dibinde oy oy mal mı yayılır oy Döşeğin üstünde oy oy nar mı soyulur oyy narmı soyulur oy Bir kez görmeğinen oy oy yar mı sevilir oyy yarmı sevilir oy Gecesi gündüzü oy oy bir olmayınca oy oy bir olmayınca oy Karanfil ekmişim oy oy gül ekmemişim oy oy gül ekmemişim oy Unutmuş dibine oy oy su dökmemişim oy oy Sanki ayrılığı oy oy ben çekmemişim oy oy hiç çekmemişim oy Çekerim ayrılık oy oy seni bir zaman oy seni bir zaman oy Kalenin dibinde oy oy taş bulamadım oy oy Bir yüzük yaptırdım oy oy kaş bulamadım oy kendime münasip oy oy eş bulamadım oy oy
![]() |
#3569 |
Yiğido
![]() |
![]() Gaye aKsu-Sevdan iLe .....................
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() ![]() Mustafa Yıldızdoğan-Bizim Memleket İçimden tanırım ben o elleri Onlar ki zahirde viran olurlar Ardıçlı dağları çamlı belleri Aşanlar Şirin'e hayran olurlar Bizim memleket, bizim memleket Ah canım cananım bizim memleket Dökülür köpüklü sular yarından Baharlar yaratır kışın karından İçenler sihirli pınarlarından Şöyle bir silkinir ceylan olurlar Bizim memleket, bizim memleket Ah canım cananım bizim memleket Başı boş kırlara salar tayını Elinden düşürmez okla yayını Aklına getirmez zafer payını Memleket yolunda kurban olurlar Bizim memleket, bizim memleket Ah canım cananım bizim memleket |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 17 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 17 Misafir) | |
|
|