![]() |
#351 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Devlet Artık Köylünün İneğinede mi icra koyuyor.?..................... ...................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 687
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yamtar abi abdussvs abi daha bizim köye gelmiyorsunuz hayırdır bi saygısızlığımızımı gördünüz.affola.
tüm kurtlapaya selamlar.
![]() |
#354 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 687
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Yeni Yiğido
![]() tayfun5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.05.2008 10:02
Tecrübe Puanı: 632
![]() |
![]() bütün hemşerilerime selamlar. uzun zamandır giremiyordum onun için herkesten özür dilerim. gönül daha aktif olmak ister ama fırsatımız olmadığı için bu kadar giriş yapabiliyorum.
![]() |
#356 |
Yeni Yiğido
![]() tayfun5834 Şuan
![]() |
![]() Tabi her zamanki gibi başka hiçbir Kurtlapalının katılım yapmadığı sayfamıza yine ABDUSSVS sahip çıkıyor. Abi sağolasın pek fırsatımız olmasada senin yanındayım bu sayfalarda.
![]() |
#357 |
Yeni Yiğido
![]() tayfun5834 Şuan
![]() |
![]() SİVAS'TA YOKSUL ÇOCUKLAR Sivas'ta Ulu Camii avlusunda çocuklar Yalvaran gözlerle etrafa baka baka Açıyorlar küçük esmer avuçlarını: -Emmilerim sadaka! Emmilerim sadaka! Hükümet konağının yanında biri Bir kemik kalmış bir deri... 'Boya cila yimbeş,boya cila yimbeş' diye ağlıyor Ve daha fırça bile tutamıyor elleri. Garipler Pazarı'nda körpe çocuklar Yorgunluktan güzelim yüzleri al al... Öldüren bir çığlık dudaklarında: -Boş hamal!boş hamal!boş hamal! Nane satan su satan yetim çocuklar Şarkı söyleyemediler güneşe aya... Biliyorum ne masal dinlemeye doydular Ne oyun oynamaya... Bezirci'de,Yüceyurt'ta Altıntabak'ta... Çocuklar var incecik yüzleri nurdan Ama toz toprak içinde elleri ayakları Oyuncakları çamurdan... Ve günahkar çocuklar,suçlu çocuklar Mahkeme salonunda bakarım dizi dizi Bu suç bizim suçumuz,bu günah bizim Affedin bizi. Gökteki yıldızlar kadar sayısız Ah yurdumun kimsesiz ve yoksul çocukları Anladım farkınız yok koparılmış başaktan! Alın bu gözleri benden,alın bu yüreği artık Utanıyorum yaşamaktan. Yavuz Bülent BAKİLER |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Yeni Yiğido
![]() tayfun5834 Şuan
![]() |
![]() ÜSKÜDAR TÜRKÜSÜ .İstanbul'da Üsküdar'lı bir kız var Bir tramvay durağında evleri Sarı kanaryalar, ak kanaryalar Öter balkonunda geceleri... Bulutsuz rüzgârlar gibi her sabah Bir masal âleminden çıkıp gelirdi. Ne adını düşünürdüm bir deniz kıyısında Ne adımı bilirdi. Bir gün bulutlar geldi habersiz Sonra incecikten yağdı üstüme Büyüdü içimde zamanla yeri. İki mısra gibi aldı gönlümü Bir gül yaprağından güzel elleri Bendim artık gölge gölge sokaklardaki Öylesine mahzun, kaygılı, ürkek. Bendim her mevsim boyu sımsıcak Sevdalar içinde vuran tek yürek Bir gün baktım penceresi perdesiz Yok odalarda çın çın şarkı söyleyen sesi. Yok balkonda artık ak kanaryanın, Sarı kanaryanın kafesi. Benden sorun Üsküdar'ın şimdi her gece Sokakları kaç adım. Bir gece yarısı düştüm yollara Her köşe başında ağladım. Yavuz Bülent BAKİLER |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Yeni Yiğido
![]() tayfun5834 Şuan
![]() |
![]() SIVAS YOLLARINDA Sıvas yollarında geceleri Katar katar kağnılar gider Tekerleri meşeden. Ağız dil vermeyen köylüler Odun mu, tuz mu, hasta mı götürürler? Ağır ağır kağnılar gider Sıvas yollarında geceleri. Ne, yıldızlar kaynaşır gökyüzünde, Ne, sevdayla dolar taşar gönüller, Bir rüzgâr eser ki bıçak gibi El ayak şişer. Sıvas yollarında geceleri Ağır ağır kağnılar gider. Kamyonlar gelir geçer, kamyonlar gider Toz duman içinde, Şavkı vurur yollara, Arabalar dağılır şoförler söver, Sıvas yollarında geceleri Katar katar kağnılar gider. Cahit KÜLEBİ -------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Yeni Yiğido
![]() tayfun5834 Şuan
![]() |
![]() SİVASLIYIM Tarihte var, nam alanlar, Karakucaktan dolanlar, Sözümde yoktur yalanlar, Her an derim; “Sivaslıyım.” Dalarında elvan çiçek, Güzelleri çoktur gökçek, Tatlı suyu var içecek, Her an derim; “Sivaslıyım.” Dedik “Haktır Cumhuriyet.” Kurulsun, bir yeni devlet, Refah yüzü, görsün millet, Her an derim; “Sivaslıyım.” Meydandadır işte eser, Sularımız ab-ı kevser, Var ise, benzerin göster, Her an derim; “Sivaslıyım.” VEYSEL CEHDİ KURT |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|