![]() |
#351 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SENI BÖYLE SEVDIM Seni ikimizde seviyoruz anlasilan, Birbirimize inat, kiyasiya Hiçbir rakip birbirine bu kadar yakin olmadi Seni seviyor olmam ama onu sevmiyor olamamam bu isin kötü yani Seni ikimizde seviyoruz, Ben ikinizi de seviyorum. Onun beni sevip sevmedigi bilmiyorum. O beyaz atli prens, Bense bu masali anlatan. Ya sen, Beyaz atli prensin öptügü uyuyan güzel mi, Yoksa bu masali anlatan kisinin dizlerinde uyuyan güzel mi? Beyaz atli prensin öptügü uyuyan güzelsen uyan Çünkü masal böyle devam ediyor. Eger masali anlatan kisinin dizlerinde uyuyan güzelsen Ister uyan, ister uyanma, Çünkü o seni her halinle seviyor. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#352 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() aşk ile kalkarsan yerinden, bir peri kızı gibi çıkar karşına yaşam, en güzelinden.
sevdiğine derken en ağır bedduandır. eh ben sana ne diyeyim? sana nasıl kıyayım. ne dersen de sana aşk dilerim. canını mı okşadı bir insan evladı? ona da iyi dilektir. sen beni bahtiyar ettin. ben de sana aşk dilerim. aşk olsun. yaşayacaksan öfkenin peşine takılıp, kendi gölgende karanlıkta kalıp, beş kuruş etmez şeyler için can alıp yaşamanın ne manası kaldı be kuzum? yaşayacaksan aşk için yaşa. hem öyle yaşa ki yaşadığının adı, aşk olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Navigator
![]() ISTE SENI BUNUN ICIN SEVDIM
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Çünkü kendi yaşam yolculuğun için Ne varsa gönlünce değerli olan Gökkuşağı gibi saydam ve yalın Yüreğini yüreğinle bana yansıttın. Çünkü yolu senin yoluna karşıt Nice ayrı dünyaların insanlarını Anladın yıllardır sevecenlikle Hepsine de dost elini uzattın Çünkü umutları da hüzünleri de Ne güzeldi seninle başbaşa yudumlamak Yaramaz çocuklar gibi kıvancımı da Acılarımı da sevgiyle paylaştın Çünkü seviyorsun sen öz varlığını Tüm ruhunla önemsiyorsun kendini Her uzatışında sevgiyle ellerini Kalplerimizin sıcaklığına alıştın Çünkü doğal akışında yaşamın Barış adına dirlik düzenlik içinde Özenle, sevginle, yüce gönlünce Yeni dünyalar yaratmaya çalıştın Çünkü sen insanca onurunla varsın Gözyaşımı sildin saf duygularınla Sevda türküleri gibi rengarenk Açtın bana, benliğime karıştın İşte ben bütün bunlar için sevdim seni
![]() |
#354 |
Moderator
![]() avcı vurdu, yaralıyım
giyindim kuşandım, karalıyım sen de çek git, sen çek git istersen ben doğuştan, buralıyım karıştı aklım, gittin diye sen; ah, çözmek gerek yeniden silindi yüzün, ne gelir elden; ah, çizmek gerek yeniden eskitir adamı yıllar birden; formatlamak gerek yeniden bu hayat beni yordu dersen; aşkla yıkan o zaman, yenilen aşk olsun da, düş olsun ister sonunda yaş olsun günler, gecelerde yaşananları kim unuttuysa taş olsun aşk olsun güzelim, aşk olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SEVGI YOLDUR Sevgi Yol'dur, Engel Olunamayan. Sevgi Barış'tır, Barikat Kurulamayan. Sevgi Özgür'lüktür, Sınır Tanımayan. Sevgi Yürek'tir, Pas Tutmayan. Sevgi Yarın'dır, Pazarlığı Olmayan. Sevgi Onur'dur, Emek'le Yoğrulan. Sevgi, İçten Bir Merhaba'dır. Yanıt'sız Kalmayan. Sevgi Emek'tir.Yürekler de, Filiz'lenen Aşk'ın Umuda Yolculuğu. Sevgi Derya'dır.Seven Kalplerde. Sevgili Kürek Mahkumu.
![]() |
#356 |
Moderator
![]() aşk olsun aşk olsun
bil ki aşklar gelir geçer yeter ki muhabbet olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#358 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4532
![]() |
![]() DÜŞ
Elimde anahtarlarım Giriyorum evin bahçesine Tam kapıya doğru uzanıyorum Göz hizamda bir dal Tazecik Binlerce kez özür dileyerek Kırıyorum, nazikçe Anahtarı çeviriyorum yuvasında Karanlık apartmanın dar Ve ince ve havasız Merdivenlerinden tek tek çıkıyorum En üst kata çıkmak bu yaştan sonra zor geliyor Birden Ev telefonumun sesi geliyor kulağıma İkişer ikişer çıkıyorum merdivenleri bu kez Gücüm yettiğince Buraya kadar bu ses nasıl gelir, diye Düşünüyorum aynı zamanda Bir, İki, Üç, dört ve beş Tam, geldim, diyorum ki Çatı katının kapsının önünde buluyorum kendimi Bir kat fazla çıktığımı fark ediyorum sonunda O an kız kardeşlerimin sesi geliyor Ve annemin Yemeklerinin kokusu Biliyorum Herkes o kapının ardında Açsam aralarına çekiverecekler Güzel bir tabak da bana uzatacaklar, Önceden hazırlanmış bile Ama Giremem Bir kat fazla çıktım çünkü Ve şu an susmuş olsa da Çalan bir telefon var Bakarsın yine çalar Ve o zaman yetişirim belki Yatağa süzülüyorsun Ansızın Bakmama gerek yok, Biliyorum ki Sensin Gözüm kapalı Sarıl, diyorum Sadece Vücudunun tüm ayrıntılarını Hissediyorum Yanımdasın yine Göğsün buz gibi Titrek Kokun, nefesin Hep aynı Bırak Ağzım tazelensin Konuşmuyorsun Olsun Bu benim düşüm Geldiğin gibi Bir gün Konuşursun da Gerçekmiş gibi Her şey Volkan Yıldırım
![]() |
#359 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seni seviyorum, Cünkü, Bu soguk günde icimi isitan bir esinti gibisin. Hafiften esiyorsun, Iliklerimi isleyerek. Sonra da kaybolup gidiyorsun, Daha nereden geldigini anlayamadan Seni seviyorum, Cünkü, Sensiz bir yasami artik düsünemiyorum. Sensiz bu kuru dünyada yasamaktansa, Ölümün soguk nefesini öpmeyi Bir daha hic seni görmemektense Hayata arkami dönmeyi tercih ederim. Seni seviyorum, Cünkü, Ne zaman bir ask siiri duysam, Misralardan sen akiyorsun. Ne zaman eski bir sarki gelse kulagima, Gitar telleri arasindan suzulen notalar, Seni getiriyor bana Seni seviyorum, Cünkü, Ölene kadar Yok olana kadar Seninle olsam, Bu herhalde bir ceza gibi gelir, Daha cok senle olamadigim icin. Seni seviyorum, Cünkü, Senin güluüsemen günesin dogusu gib, Insana herseyi unutturuyor, Sadece seyredip tadina varma hissi uyandiriyor. Seni seviyorum, Cünkü, Bu kadar nedenden sonra bile Seni ne kadar sevdigimi anlatamadim.............. Alinti
![]() |
#360 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 17:33
Tecrübe Puanı: 685
![]() |
![]() ne güzel şiirler paylaşılmış herkesin yüreğine sağlık
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |