![]() |
#351 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ağlamak İstiyorum Bugünlerde Sevginin ağır bastığı nefretle karışık Acıyla hasretle karışık ama buram buram aşk kokan duygularımla Ağlamak istiyorum Kalbimde beynimde ve şuurumda biriken Velhasıl bir atom bombasına dönüştüren bu basınç İstiyorum ki; göz yaşlarımla boşalsın Boşalsın ki tomurcuk göz yaşlarımla adını yazıp yanaklarıma Huzura ulaşabileyim Ağlamak istiyorum bu günlerde Taze tomurcukların açmak istediği Hastanın ilaç Düşkünün dua beklediği gibi ağlamak istiyorum bugünlerde Patlasam belki ve belki paramparça olursa bütün birikenler Saçılan parçacıklar anlatacak her şeyi Belki anlamayacaksın Belki anlamak istemeyeceksin Ama ben yine de ağlamak istiyorum bugünlerde Taze tomurcukların açmak istediği Hastanın ilaç Düşkünün dua beklediği gibi ağlamak istiyorum bugünlerde
![]() |
#352 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 02.12.2014 15:25
Tecrübe Puanı: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ağlamakta Güzeldir
Ölüm kurtuluştur, karşılıksız sevene, Sonra olacakları, durup düşünmeyene, Unutmak çok kolaydır, bir kalemde silene, Ağlamak da güzeldir, kıymetini bilene. Bonkör olup nimeti, muhtaçlara dökerken, Bulutlara benzersin, gökyüzünde gezerken, Doğru ile yanlışı, inceleyip seçerken, Ağlamak da güzeldir, kıymetini bilene. Utanmadan gönlünü, gözyaşıyla süsleyen, Garip bir mahkum olup, kurtuluşu özleyen, Doğumu özler gibi, sevdiğini bekleyen, Ağlamak da güzeldir, kıymetini bilene. Hayal bir avuntudur, özleyen yüreklere, Türbe bir buluntudur, beklenen dileklere, Urgan can yoldaşıdır, dönmeyen bileklere, Ağlamak da güzeldir, kıymetini bilene.
![]() |
#353 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1648
![]() ![]() ![]() |
![]() Karanlık,
Gecelere mi mahsussun? Hayır hayır sen Darbeli gönüllere Ümitsiz sevenlere Mahsussun Rengindir tek suçun. Aydınlık; Bir fırsatını bulup Kalbime girmek istersin. Bunca karanlık sokak Bunca karanlık sevgi varken Kalbimden sana ne Sen git oraların makuz talihlerini yen Benim kalbim Karanlık olduğunda şen. Sitemim size değil aslında Durun biraz söyleyeceğim yeter Anlayan için söyleyeceklerim Kurşundan da beter Demek gidiyorsun GİT Şimdi yeni sevgilin Yeni sevgilerle sana kucak açıyor Bende bulamadığını Belki onda bulursun Ama unutmak yalnız sana mahsus değil BİR GÜN SEN DE UNUTULURSUN! sivaBURs |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ACI SELAMI SABAHI KESMİŞSEN EĞER BENİ BIRAKIP GİTMİŞSEN EĞER UMUTLARIMI ÖLDÜRMÜŞSEN VE ÇİÇEKLERİM SOLMUŞSA SANA SÖYLEYECEK SÖZÜM YOK SADECE MARTILARI İZLE SABAH DOĞAN GÜNEŞİ BİR DE ACIYLA KIVRANAN YÜREĞİMİ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() Bu bendeki bir dert ki, anlatamam kimseye
Kulak verip de beni dinler misin kardelen Sardi tüm benligimi, mecalim yok gülmeye Sende benle aglayip, inler misin kardelen Mis gibi sila kokan es, dost mektuplarinda Taze güller yeserir eski anilarinda Hatiralarla dolu gurbet aksamlarinda Hasret denen türküyü söyler misin kardelen Bütün duygulari bir deftere yazmanin Dertlerini duymayan duvara anlatmanin Içinde ne var ise hep içine atmanin Ne demek oldugunu bilir misin kardelen Dostu oldum kaç defa sabahsiz gecelerin Defterimde yeri yok, anlamsiz hecelerin Çözemedim bir türlü bu zor bilmecelerin Cevabini sen bana çözer misin kardelen Ne kadar tattırsa da ayrilik acisini Unutamazsin yine onun hatirasini Bir kenara birakip acisi, tatlisini Hepsini bir kalemde siler misin kardelen Anlat sende içini, dök disina ne varsa Hiç düsünme kalbimi, birak yansin yanarsa Bu derdi sen benimle paylasir misin, yoksa Bakip bakip halime güler misin kardelen Bilirim ben yerini, sormam sana nerdesin Senin yurdun daglarda, sen hep yükseklerdesin Nasil gelsem yanina, sen hep yükseklerdesin Egilip de elimden tutar misin kardelen Ah gurbet, sen içimde dinmeyen bir sancisin Bazen iyisin amma çogu zaman acisin Ey kardelen! Sen bana neden yabancisin Çaldim iste kapini, açar misin kardelen Senin de gözlerin yasli, aglamissin besbelli Yoksa sen de benim gibi naçar misin kardelen Bu topraktan çikip da daglari delmissin ya Mevsimin gelmeyince açar misin kardelen Derdimi de dinledin, sana agir gelirse Yine toprak altina kaçar misin kardelen Ya ölüm günü gelip de alirlarsa ruhumu Benimle gökyüzüne uçar misin kardelen Alintidir;
![]() |
#356 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() Ağladığımı kimseye söyleme anne
Onlar beni güçlü biliyor Onlar beni en zor günümde bile ayakta biliyor Ben aslında gülerek geçirdiğim her günün akşamı evde ağlarken Onlar benim içimin sızladığını ,yüreğimin yandığını Bilmiyor…. Ağladığı kimseye söyleme anne Onlar beni kral belliyor Onlar benı kızdımmı dünyayı yakacak insan biliyor… Ben aslında onun gözlerine bile bakmaya kıyamazken Onlar benim bir kız uğruna üzüleceğimi tahmin bile Etmiyo… Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar beni ağlamaz biliyor. Onlar beni üzüldüm mü bulunduğum şehri bulutlar kaplar Biliyor.. Ben aslında odama kapanıp sitem duyguysuyla bir köşeye sinerken Onlar benim hiçbir şeyin sarsacağını akıllarının ucundan bile Geçirmiyor… Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar bunu hiç bilmiyor.. Onlar için ben sağlam köprülerden daha sıkı bağlıyımdır hayata Onlar hala benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyor… bilmiyor …bilmiyorlar… hiçbir zaman da bilmeyecekler.. şiiri yorumlayan BEDİRHAN GÖKÇE
![]() |
#357 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seni Tanrı'm överek yaratmış,
Binbir meziyetle donatmış, Bir de akıl vermiş, okutmuş, Niye kullanmazsın bunları? Yardım etmek varken insanlara, Düşeni iter misin çamura? Seni de iterler bir gün oraya... Acır mısın hayvanlara? Korur musun onları? Yoksa teneke bağlayıp ayağına, Salar mısın sokağa? Acısını yüreğinde duymaz mısın? Duymazsan, Sen İNSAN MISIN?...
![]() |
#358 |
Yasaklı
![]() Engin58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Senin Gözlerin Aglamis
Senin gözlerin aglamis Sizin diyarda gülüm Cocuklar aglamazmis Bulutlar kararmaz Dudaklar Catlamazmis Sevelerin gözyaslari akmaz Sevdalilar agit yakmazlarmis Dogrumudur bilmem ama Senin gözlerin aglamis Gözlerin gülüm Gözlerime bakar Yüregimi yakarmis Gözlerinde umutlarin izleri Gözlerinde yüregim varmis Kalbin gözlerinde atar Askim gözlerinde yatarmis Damarlari catlatan Cigliklar atan gözlerin Haykirmak istermis askini Haykiramamis Senin gözlerin aglamis Gözlerin gülüm kapilari calarmis Gül mevsiminde acar Lale gibi kokarmis Resimlere bakip bakip Hep adimi anarmis Atese atmislar Ama yanmamis Cileleri omuzlamis Ama yilmamis Göremeyince gözlerimi Senin gözlerinde aglamis Gözlerin gülüm Beni görebilmek icin Hep arkaya bakarmis Arkanda ne ben Ne gölgeler varmis bu hasreti duyunca Cicekler bile aglarmis Birden kapilar acilmis Sevdalilar yol almis Göremeyince gözlerimi Seninde gözlerin aglamis Gözlerin gülüm Bir cicek gibi Bahcelerde acarmis Ah derimis asiklar Bülbüllerin feryadi Yurekleri daglarmis Yusuf unu göremeyince Züleyha Gizli gizli aglarmis Göremeyince gözlerimi Senin gözlerin aglamis Gözlerin Gülüm Bulutlara bakarmis Göremeyince gözlerimi Gözyaslarin Akarmis Gözbebeklerinde belirmis hüzün Senin gözlerin aglamis Sizin diyarda gülüm Her gözün adi varmis Kimis mavi, kimisi yesil Kimisi ela, kimi de karaymis Senin gözlerinin adi yokmus Yalniz gözlerin varmis Hep umutlarla uzanirmis ellerin Senin Gözlerin aglamis |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Yasaklı
![]() Engin58 Şuan
![]() ENGiN DENiZLERDE
ENGIN DENİZLERDE BİR SU DAMLASI OLMAK YADA UÇSUZ BUCAKSIZ BİR KUM TANESİ OLMAK AMA EN GÜZELİ MİLYONLARCA İNSAN İÇİNDEN BİR SANA VURGUN OLMAK(SENİ ÇOK ÇOK SEVİYORUM KIYMETİMİ BİL BENİM KADAR KİMSE SEVEMEZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Yasaklı
![]() Engin58 Şuan
![]() Engin denizlerin mavisinde buldum seni
Yıldızlara bakınca gördüm seni Sabahın büyüsünde duydum sesini Güneşin doğuşu kadar saf ve temizdi Kuş cıvıltıları kadar neşeliydi Ay kadar parlaktı Su kadar berraktı gül yüzün Bakışlarında buldum yıllar öncesini O masum duyguları ve çocukluğumu Hayatın kirletmediği hayaller kurdum gözlerine bakınca Engin denizler yüce dağlar kadar sevdim seni Yüzünün parlaklığı kalbimin en ücra köşelerini aydınlattı Bir volkan gibi patladı kalbimin sevgi tohumları Bakışlarında filizlendi sesinle büyüdü sevgi çiçekleri Karanlık geceleri aydınlatırdı hayalin En soğuk gecelerde kalbimdeki sevgi ısıtırdı beni Yalnızlığımı unuttururdu paylaştığımız saatlerin hayali Seni öyle sevdim ki sen sevmesen de sevdim Seni öyle sevdim ki sen bırakıp gitsen de sevdim Seni öyle sevdim ki sen gülsen ben ağlasam da sevdim Seni öyle sevdim ki bitti desen de sevdim Seni öyle sevdim ki senin için ağladığımı sevdim Seni öyle sevdim ki sensizliğimi senin için sevdim Sen benim ilkim ve sonum Sen benim yıldızlara bakışım ve ağlayışım Sen benim yalnızlığım ve sessizliğim Sen benim gün ışığım ve ay ışığım Sen benim bir tanemsin!... Sen bilmesen de bir tanem Yıldızlara bakamıyorum artık Yıldızlar seni değil sensizliği vuruyor yüzüme Sen şimdi uzaktasın ay ışığım Sensiz kalbim yalnız kaldı Kalbimdeki sokak lambaları bile söndü Kalbimdeki sevgi çiçekleri kurudu Hayalin bile avutmaz oldu çaresiz yüreğimi Yalnızım artık bir tanem Yoksun sen Satırlar getirmiyor seni Sensiz bir gün yine akşam oldu Gemiler son limandan demir aldı Güneş dağların ardında kaldı Bil ki ardından birileri ağladı Gözyaşlarım sel oldu ardından Sigaramın dumanı gibi uçtun gittin hayallerden Saat yorgun sesiyle geceyi vururken Kalbim sensizliği vuruyor gözyaşlarıma Gün doğacak bir kaç saat sonra Sensiz bir gün doğacak bir tanem Güneşin doğuşu kadar temiz yüzünü göremem artık bir tanem Güneşin batışı gibi veda ettin bir tanem Dağların ardında da olsa Beni aydınlatmasa da gül yüzün O gül yüzün hep gülsün bir tanem Soğuk caddede yürürken düşünürüm seni Yağmurlar yağarken severim hayalini Aylar değil yıllar da geçse seviyorum seni bir tanem!.. Karlar yağsa da toprağın altında hayat vardır; Yıllar geçse de kalbimde sana bir damla sevgi vardır!... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |