|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
Son Aktivite: 28.11.2015 17:33
Tecrübe Puanı: 714
![]() |
ne güzel şiirler paylaşılmış herkesin yüreğine sağlık
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2010 00:10
Tecrübe Puanı: 1295
![]() |
Denizlerim vardı tükenmeyecek sandığım,
Özlenen umutlarım, sahile vuran hasretlerim Bir de köşede bekleyen ölüm, üçünü ayıramadım. Ceplerimde bir kaç resmin cüzdan arasında durur, Birde avuçlarımda şiirlerin kaldı senden geriye, Diyorum ki; Işığım olsan, güneşin yerine, Bir kez çıksan karşıma, görünsen bana diyorum Aşkın yüreğimde yaşayacak, Sevmelerin yitik olduğunu bile bile Belki de son kez, konuşuyorum Gözyaşlarımı derelere bıraktım,bitiyorum.. Sahillerindeyim, kumlarınla savur cihana, Çokça hüzün kaldı senden geriye. Bırakılmış kuşlar gibi ağladım yüreğime, Artık yaşayamam sensizlik zor, Adını bağıramam Serap diye, Bir ben kaldım zemheri ayazında yüreksiz. Ben mutsuz sen umutsuz biliyorum.. Yüreğimi kapıda bıraktım, al senin olsun, Ne senden öncesi aklımda, ne senden sonrası, Duramam vakit geldi artık Serabım, Ecelin koynuna girdim, ölüyorum. Mevlana mı alır seni yanına, melekler mi, Bensiz Ankara sokakları mı? Bilemem. Bu aşk bedensel değil, buralarda kalamam, Gelirsen bir gün ruhunla, yanıma, Seni bekleyen bir filizlenmiş fidan bulacaksın. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Başka Seviyorum Seni....
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bambaşka seviyorum seni, Şairin şiiri, Hasretin yüreği özlediği gibi, Bir başka seviyorum seni, Çiçeklerin fotosentezi, Dağların rüzgar'ı beklediği gibi, Bambaşka bekliyorum seni, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Uykunun yatağı, Sabahın uyanmayı öğrettiği, Kitabın okunmayı, Kalemin yazmayı bildiği gibi, Bir başka seviyorum seni, Bambaşka yaşıyorum bilemezsin, Yüreğimi benden çalan, Delicesine kapıldığım yüreğini..... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
SEVGİ DUVARI
Sen miydin o, yalnızlığım mıydı yoksa Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir küfür Salonlar, piyasalar, sanat sevicileri Derdim günüm insan arasına çıkarmaktı seni Yakanda bir amonyak çiçeği Yalnızlığım benim sidikli kontesim Ne kadar rezil olursak o kadar iyi. Kumkapı meyhanelerine dadandık Önümüzde Altınbaş, Altın Zincir, Fasulye Pilakisi Arkamızda görevliler, ekipler, Hızır Paşalar Sabahları açıklarda bulurlardı leşimi Öyle sıcaktıki çöpçülerin elleri Çöpçülerin ellerinde okşardım seni Yalnızlığım benim, süpürge saçlım Ne kadar kötü kokarsak o kadar iyi. Baktım gökte bir kırmızı bir uçak Bol çelik, bol yıldız, bol insan Bir gece Sevgi Duvarını aştık Düştüğüm yer öyle açık öyle seçik ki Başucumda bi sen varsın bi de evren Saymıyorum ölüp, ölüp dirildiklerimi Yalnızlığım benim çoğul türkülerim Ne kadar yalansız yaşarsak o kadar iyi CAN YÜCEL |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5500
SENİ SEVİYORUM DEMEK İSTERDİM
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seni seviyorum demek isterdim Ölesiye bir duyguyla, Taparcasına dil dökmek Ve saçlarım ağarmadan söylemek isterdim Seni sarmak isterdim sonsuzlak, Delicesine sevmek Bir sarhoş gibi adını sayıklamak, Ve bağırarak kollarında ölmek isterdim Gülüm... Ahmet kutsi tecer
|
|
|
#6 |
|
Moderator
kavgam
son kavgam dın benim yaşamaı bilmekten çok korktum ızdırap etim bu sensizliğe karanlıklar çöktü üzerime seni bekliyorum son nehirde orası bizim yanlızlık şehrimiz işte kış geldi gene sen gittin kar yağıyor üzerime donmuş bir vaziyete ayaklarım donmuş hisedemiyorum kendimi kolarım tutmuyor avuçlarım yanıyor. akşam oldu gene ben yinede yanlızım sevgilim seni bekliyorum şelalede bekliyorum ki ne çare gelen yok giden yok bi haber bile veren yok ;; üşüyorum ne olursunuz bana yardım ediniz - görüyorum ki ırmaklar bile sana darılmış şevkat in sahib i ne olsun sen de benim son kavgamsın |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seten65 Şuan
Son Aktivite: 06.03.2012 13:09
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
Başı dik ,
onur duyduğun ve kendini bir değil iki hissettiğin bir aşk olsun... Kimseden ve kimseciklerden korkmadan sadece ve sadece mutluluk ve huzur için yaşadığın bir aşk olsun... Eğer bunları ertelersen sana AŞK OLSUN.... YÜREGİNE SAĞLIK KARDEŞİM
|
|
|
#8 |
|
Moderator
küçülür müsün?
Gururumu kırıp kapansam dizine, Yüz sürebilsem ayağının izine, Kulak ver,seviyorum diyen sesime Yanıma gelip seviyorum desen, Küçülür müsün be |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
gönül kuşu eski yuvadan uçtu
giden gelsin bizimle dost iline katarlar bağlandı kafile göçtü giden gelsin bizimle dost iline bir garibim adım sanım anılmaz yüreğimde yaram vardır onulmaz aşk deryası cuş eyledi yenilmez giden gelsin bizimle aşk iline derviş himmet 17.yy |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
YALNIZLIK YASAK
Yüklemiş kanadına uzak kırların Ve gecelerin kar ürpertilerini Taşıyıp gelmiş buraya dek Hala uğulduyor ürkek göğsünde Dağ başlarının çelik fırtınaları Çocuk bakışlarında yorgunluk değil Bir hasretin direnci var daha çok Ama üşüyor yalnızlıktan. üşüyor Tek düşmüşlüğün acınası utancından Boynu eğik bekliyor şafağı şimdi Bir yalnızlık mıdır bunca çoğaltan Acıyı ve biberli yanılgıyı Ve bir yalnızlığı kabullenmek midir İnceden ve usuldan başlatan Yürekten burgaçlanan sancıyı Sessizce çekilmiş dostların arasından Bir yanlışı sürdürmenin ortasından kendince Ayrımına bile varılmamış o yangın günlerinde Ama üşüyor şimdi Kar fırtınasına tutulmuş gibi üşüyor yalnız kuş Şimdi biliyor artık yalnız kuş Biliyor ki artık gecikmiştir Yolcular varmıştır varacağı yere Anlıyor ki şimdi yalnız kuş Yalnızlık, yanlışlığın ilk adımıdır. AHMET TELLİ |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|