11.11.2008, 17:52 | #361 |
Yasaklı
Engin58 Şuan
Son Aktivite: 09.01.2010 12:34
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
ÖNÜMDE MARMARA KOCAMAN DENİZ
BU SAHILDE GÜNLERDİR BEKLERİZ NE ÇİLEM BİTER NE YAR GELİR AYRILAMAM GEL BEKLETME SENSİZ BAKARAK ENGİNLERE DALARIM HAYALİNE BUGÜNDE AKŞAM OLDU GELMEDİN YİNE KUŞLAR MARTILAR DÖNDÜ EVİNE BEN HASRET KALDIMYİNE SEVGİLİME KADERİM KUCAKLAŞMAKSA BU DENİZLE RUHUNU BIRAK GELSİN BEDENİNİ GİZLE BEDENİM İSYANKAR SANA RUHUMU GÖZLE GELDE GELEYİM BİR KÜÇÜCÜK SÖZLE. ÇAĞIRIYOR BENİ DENİZ KOLLARINA ATILACAM YAKAMOZDAKİ YOLLARINA RUHUM SERBEST KALACAK ÇIPINA ÇIRPINA İŞTE O ZAMAN KAVUŞACAKTIR AŞKINA. BU CAN BEDELMİŞ İKİ KANAT ALDIM ERDİM MURADIMA İŞTE KANATLANDİM BİTTİ ÇİLEM BİTTİ AYRILIK DERDİM AŞKIM BAK ARTIK GÖZLERİME BEN GELDİM |
11.11.2008, 18:04 | #362 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
|
Özlem 02
Gelsen Yeniden doğacağım Dokunsan Serpilip gelişeceğim Baksan Mutluluktan uçacağım Yar Beni bir öpsen Yemin olsun ölümsüzleşeceğim |
11.11.2008, 18:07 | #363 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Doğum Günü Hediyesi
...Kim derdi ki gün gelip te ellerin elleri ellerinde terleyecek ve kim derdi ki yaşananlar acımasızca tarihin zalim diliminde silinecek? Gözler ilk kez sensiz ağlıyor İlk kez sözler sustuğunda Dudaklar dudaklarda Yalnız kalıyor Oysa doğum günümdü Mayısın son günü Beni sevdiğini söylediğinde Durdu zaman yürüdüğü yolda Şahitlik yaptı sevgiye,yüzüme güldüğünde Şimdi çok uzaklardasın Tarih yine aynı Yine birşeyler karalıyorum beyaz sayfalara Tek ilham gözlerin yok odamda Bu sana sayısız bir şiirim Bilinmeyenler içinde değil asla İlk te son da aynı olacak Hepsinde sen olacak Ve ilk kez kendi doğum günümde Bir başkasına hediye veriyorum Belki bana verdiğin eşsiz hediyenin ışığını Sana yansıtıyorum... Doğum günü kutlu olsun sevginin Kim yaşıyorsa sonuna kadar Unutulmayanların,için için ka |
11.11.2008, 18:15 | #364 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Sev Sevebildiğin Kadar
Geldim işte! Bak yanıbaşındayım Tenindeki teri Yüzündeki kederi Silmeye geldim. Geldim işte! Bak başucundayım Al senindir ellerim Tut! Tutabildiğin kadar Al senindir gözlerim Bak! Bakabildiğin kadar Tüm benliğimle sana geldim! Sev! Sevebildiğin kadar! |
11.11.2008, 18:50 | #365 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Acı
Yaşamak uğruna ölmek bu olsa gerek Sevmek uğruna acı çekmek bu olsa gerek Hayat uğruna savaşmak bu olsa gerek Peki ya senin uğruna Üzülmek niye? |
11.11.2008, 19:56 | #366 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Kadınsan
Kadınsan kadın gibi olacak, Adam gibi adamı seveceksin... Yürüyünce güller açacak önünde, Ağlayınca inciler dökülecek. Güneş seninle doğup seninle batacak. Vermeyi de almayı da Bileceksin doyuncak... Sert olacaksın yerinde, Yerinde yumuşacık... Söz dinleyip susmayı da Bileceksin usulcacık... İşveyi, nazı, cilveyi de Gülüp eğlenip raksetmeyi de. Oyun bileceksin kadınsan... Süründürüp yalvartmayı, Tutsak edip bağlamayı, Kaçmayı, kovalamayı, Av olup avlamayı, Gözlerinden niyetini, İstemez görünüp istemeyi Bileceksin kadınsan... Akıllı olacaksın kadınsan. Leb demeden leblebiyi, Nerden gelinip nereye gidildiğini. Rüzgarın nerden estiğini bilecek Çevirip yelkenleri Çekmeyeceksin boşa kürekleri... Anlatınca dinlemeyi, Konuşunca dinletmeyi, Sorulunca söylemeyi Bileceksin kadınsan... Doğurgan olacaksın kadınsan. Çatır çatır sancılı olsa da analık, Adam edip adamı, Birlikte büyüteceksin Onu da kendini de... Gıkın çıkmayacak nankörlüğe Bağrına taş basıp Elin öpüldüğünde Öğüneceksin kadınsan... Sefil etmeyeceksin kocanı, evladını, Aşını, ekmeğini kotaracak Gözünü budaktan sakınmayacak Sözünü kimseden esirgemeyeceksin... Yoku yaratmayı, Tozu kiri paklamayı, Lafı sözü aklamayı, Kusurları saklamayı, Karanlığı dağıtmayı Bileceksin kadınsan... Kırılgan olmayacaksın kadınsan. Ağlatanı ağlatacak, Kapılarını kapatacaksın... Diz çöküp yalvaranı da Affedip okşayacaksın... Basan olursa damarına, Çattın mı hele kaşlarını, Ateşle oynayacak Bir koyup bin almayı Bileceksin kadınsan... Sabırlı olacaksın kadınsan. Ateşin suyun keyfini beklemeyi, İlmek ilmek üretmeyi, Bazen önde olup bazen çekilmeyi Düğümleri çözmeyi bileceksin... Derin tasasız uykuları özleyecek, Açlığa yokluğa katlanacak, Alnının terini biriktirecek, Kan tükürüp kızılcık şerbeti içtim Diyeceksin kadınsan. Ağlamayı öğreneceksin, Çareler tükendiğinde. Yırtınıp dizlerini döverek, Başını taşlara vurarak Burnunu çekip için için de... Elin kolun bağlandığında Tuz bassalar yarana Sessiz çığlıklar atmayı da Bağırmayı, isyanı da Öğreneceksin kadınsan... Yılmayacaksın kadınsan. Zalimse kocan, Nankörse bir de evladın Ardından gideceksin yazgının... Yıkılsa da evin ocağın Kesseler akmayacak kanın. Taş taş üstüne koyup yeniden Sarıp yaralarını Başlayacaksın en baştan... Dayanacaksın kadınsan. Ateşlerde yanmaya Rüzgarlarda savrulmaya, Köpek olup yalvarmaya, Dolmaya boşalmaya... Sözün ağırına, Sevginin arsızına... Kurtlar kemirse de içini, Kudursan da ihtirastan Dayanacaksın ihanete, yalana... Alışacaksın kadınsan. Bahara kışa, Gündüze geceye, Çevrime döngüye, Erimeye çürümeye... Gidip te dönmeyene, Kadir kıymet bilmeyene Alışacaksın... Ateşin sıcak, Suyun soğuk, Taşın sert, Bıçağın keskin olduğuna Alışacaksın... Aşkın yalan, Sevginin gerçek, Sevmenin alışmak olduğuna... Kollarında olanınsa yanında olmadığına Alışacaksın kadınsan... Kadınsan kadın gibi olacak, Adam gibi adamı seveceksin |
11.11.2008, 19:58 | #367 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Bana Kendini Anlat
Aklımdan çıkmıyorsun Sensiz bomboş bu hayat Susma öyle ne olur Bana kendini anlat Hasretim gülyüzüne Susamışım sevgine Başkasından bana ne Bana kendini anlat Boşver esen rüzgara Boşver yağan yağmura Hadi gel kollarıma Bana kendini anlat Geceleri üşür müsün Hemen örtünür müsün Beni düşünür müsün Bana kendini anlat Ah benim nar çiçeğim Canım ipek böceğim Meraktan öleceğim Bana kendini anlat Aşkımızdan kime ne Sevdamızdan kime ne Başkasından bana ne Bana kendini anlat Ahmet Selçuk İlkan |
11.11.2008, 22:19 | #368 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı;
Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz. 2 yaşınızdayken size yürümeyi oğretti; Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz. 3 yaşınızdayken size özenle yemekler hazırladı; Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz. 4 yaşınızdayken elinize rengârenk kalemler tutuşturdu; Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz. 5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi; Gördüğünüz ilk çamur birikintisine atlayarak teşekkür ettiniz. 6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü; Sokaklarda "gitmiycem" diye ağlayarak teşekkür ettiniz. 7 yaşınızdayken size bir top hediye etti; Komşunun camını kırarak teşekkür ettiniz. 9 yaşınızdayken size piano öğretmeni buldu; Notaları bir gün bile çalışmayarak teşekkür ettiniz. 10 yaşınızdayken doğumgünü partilerinden, dans derslerine kadar her yere sizi arabayla götürdü; Arabadan firlayıp giderken arkanıza bile bakmayarak teşekkür ettiniz. 11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü; "Sen bizimle oturma" diyerek teşekkür ettiniz. 12 yaşınızdayken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi; O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz. 15 yaşınızdayken sizi yurtdışında yaz kampına gönderdi; Tek satır mektup yazmayarak teşekkür ettiniz. 17 yaşınızdayken erkek arkadaşınızla partiye gitmenize izin verdi; Bir telefon bile etmeden sabaha karşı eve dönerek teşekkür ettiniz. 19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı, sizi arabayla kampüse götürdü ve eşyalarınızı taşıdı; Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampüs kapısında vedalaşarak teşekkür ettiniz. 21 yaşınızdayken iş hayatı ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi; "Ben senin gibi olmayacağım"diyerek teşekkür ettiniz. 22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı; Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz. 24 yaşınızdayken uzun süredir çıktığınız çocukla tanışmak istedi; "Zamanını ben bilirim" diye tersleyerek teşekkür ettiniz. 25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı, sizin için hem mutlu oldu hem çok duygulandı; Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz. 30 yaşınızdayken bebek bakımı hakkında size akıl vermek istedi; "Artık bu ilkel yöntemleri bırak" diyerek teşekkür ettiniz. 40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrabanızın doğumgününü hatırlattı; "Anne işim başimdan aşkın" diyerek teşekkür ettiniz. 50 yaşınızdayken o, çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiginizde mutlu oldu; Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz Derken bir gün... O, öldü... O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa, o anda kalbinize bir yıldırım gibi düştü... EĞER HÂLÂ SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK SEVİN...
11.11.2008, 23:47 | #369 |
Usta Yiğido
yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 811
|
SEN BENİM
sen benim denizim, ormanım akarsuyum sen benim doğamsın sen benim kelebeğim ceylanım, martım sen benim yaşamımsın sen benim yıldızım, güneşim, gökyüzüm sen benim umudumsun sen benim kırmızım, yeşilim, mavim sen benim hayat rengimsin sen benim aşım, ekmeğim, suyum sen benim hayat nedenimsin sen benim kanım, yüreğim akciğerim sen benim bedenimsin senki benim düşüncem, hissettiğim, gördüğüm sen benim beynimsin senki benim hayatımda yaşam kadar gerçek senki benim hayatımda düş kadar hayalsin ama senki benim sevdam ve yaşama sevincimsin
12.11.2008, 10:14 | #370 |
Usta Yiğido
özdemir Şuan
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25
Tecrübe Puanı: 727
|
--->: BiR DeMeT SiiR
Günaydın
Günaydın, günaydın,günaydın yine günaydın Günaydın, günaydın dedikçe gün olsun aydın Tebessüm eden yüzler her an yüze güldükçe Bahtımın ortasına tahtı hep sen kuraydın Günaydın ın bol olsun, merhaba de bahara Bahar mutluluk versin, şans getirsin bahtına Yol ve yordam bilenler aşığa yoldaş olur Sen de bana yoldaş ol, aşığım ol dünyada Herşey gönlünce olsun, bütün ömrün boyunca Zevk vermez ki insana, hayat zevke doyunca Vazgeçmez mi aşıklar, lüzumsuz bir çok şeyden Gönül gerçek dostunu arayıpta bulunca Ne kadar güzel şeymiş, güne gün le başlamak Kalbinde neler varsa dostlar ile paylaşmak Gökteki kuşlar bile aşk şarkısı söylüyor Ne kadar doğru sözmüş baharda aşık olmak Karşı mor tepelerden güneş ufka doğarken Keskin ışık huzmesi, karanlığı boğarken İçim dışım sevinçle dolup-dolup taşacak İşte gerçek mutluluk, çocuk gibi koşarken Bulutlara günaydın, günaydın ağaçlara Günaydın taşlı tarla, günaydın arılara Selam olsun gönülden, günaydın diyenlere Kundaktaki bebeğe, yetmişlik ihtiyara…
|