|
![]() |
#1 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Yar Ben Sana Eş Olam
Yoluna Yoldaş Olam Geçtiğin Köşelerden dikili bir taş olam Al Beni Götür Beni Dizine Yatır Beni Ne Zalım Ayrılıktır Hergün Ağlatır Beni Dizimde Dermanımsın Gözümde Fermanımsın Sensiz Burda Duramam Al Beni Götür Beni Dizine Yatır Beni Ne Zalım Ayrılıktır Hergün Ağlatır Beni [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() Bir gönüle aşk girince
Ateşte yanmışa benzer Bir de hasretlik olunca Yanmış tutuşmuşa benzer Yağmura karışır yaşın Dünyaya sığmaz bir başın Sevdalıdır hayal düşün içmeden sarhoşa benzer Bedenimin canı canan Damarımın kanı iman Fedai´m dört yanımınan Kışa tutulmuşa benzer [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() Dag basinda boran karda yar seninle basim darda güldürmedi
Felek yardan yalan oldu benim ömrüm adina türküler yazdim Sevdan ile candan bezdim Ya gurbet elde gezdim.yalan oldu benim ömrüm oyoyoy benim Ömrüm oy naçan ömrüm oy garib ömrüm veran oldu bnim ömrüm Neler çektim neler gördüm derd üstüne derdler ördüm dagla Keder çektim durdum yalan oldu benim ömrüm.sanmaki seni Unuttum Daglarda güller kuruttum gurbet eli mesken tuttum Yalan oldu benim ömrüm.oyoy benim ömrüm oy naçan ömrün oy Garib ömrüm veran oldu ömrüm [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ali Özel
Arguvanlim Bazen hatırlayıp sorsan ne olur Bir selamın derdime derman olur Sevdiğimdin benim ilk göz ağrımdın Ne yaptıysam yine unutulmuyor Ölüm olsaydı Ayrılık olmasaydı Arguvanlım Olmasaydı Malatyalım Olmasaydı yar yar x2 Beydağının Başı koran Karmıdır Benim gibi yare yanan varmıdır Aldılar o yari benden ettiler Hasretlik bu canıma kar mıdır Ölüm olsaydı Ayrılık olmasaydı Arguvanlım Olmasaydı Malatyalım Olmasaydı yar yar x2 Ölüm olsaydı Ayrılık olmasaydı buke buke Olmasaydı vayvuk vayvuk Olmasaydı yar yar x2 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Navigator
![]() Fatih Kısaparmak
Kilim Sevdiğine sözü olan bir kilim dokur Kilimin dilinden ancak anlayan okur Sırlarımı verdim sana sevgimi verdim Şu gönlümü kilim yaptım yoluna serdim Ayıptır günahtır diye kilit vurdular dilime Aşkı dokudum kilime anlıyor musun Yetinmedim türkü yaptım gayrı bu canımdan bıktım Hani senin olacaktım dinliyor musun Kilim kalbin aynasıdır gönlün sesidir Her nakışı bir duygunun ifadesidir Kilim sevgiliye çağrı aşka davettir Kimi renkler şikayettir kimi hasrettir Ben şu gönül tezgahında kilim dokudum Erenlerin dergahında aşkı okudum Töremizde kilim demek ilim demektir Kilim sevdadır özlemdir derttir istektir........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Navigator
![]() Fatih Kısaparmak
Üzüm Karası Gözlerin Hiç kimse senin kadar sevilmedi Aklımı firara vemişim zaten Bir siiri kıskandıran gözlerinle Yak beni Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa O gözlerin saklımda Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ah ogüzelerin saklımda O gidiş ayrılıktan daha bir zordu Bu gizli sessiz veda inan cok koydu Kimbilir kaç yıl gecti Kaç sene oldu Unuttamadım afedemedim Seni nasıl sevmeşim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmeşim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Üzüm karası gözlerin hasreti yanıyor Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor O güzel gözlerin hasreti ta suramda yanıyor Sen benim ilk göz ağrım ilk yanılısım Sen benim aldanısım aşkta yanlısım Çekip gittiğin günden beri yanmısım Unutamadım affedemedim Seni nasıl sevmesim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmesim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Buzları üsüten bozkira yazdım Ve denizden yeni cıkmıs rüzgarlarla geldim Kurudalları bastıkca kırılan eylül Üzüm karası bir hasrette soyunmusken dökülmüsken Kursunlara dizilirken susus denizler Kapattım penceresini ömrümün Çektim perdesini Hazırım Yak beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Öldürür beni.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() Dostum Dostum
Bin cefalar etsen almam üstüme Gayet şirin geldi dillerin dostum Varıp yad ellere meyil verirsen Gış ola bağlana yolların dostum dostum İlahi anmaya yardan ayıran Bahçede bülbüller ötüyor uyar Kula gölge ise Allah’a uyan Senden ayrılalı gülmedim dostum dostum Pir sultan abdal’ım gülüm dermişler Bu şirin canıma nasıl kıymışlar İsterisem dünya malın vermişler Sensiz dünya malı neylerim dostum dostum....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 891
![]() |
![]() Aynur Dogan - bir gönüle aşk girince
bir gönüle aşk girince ateşte yanmışa benzer bir de hasretlik olunca yanmış tutuşmuşa benzer yağmura karışır yaşın dünyaya sığmaz bir başın sevdalıdır hayal düşün içmeden sarhoşa benzer bedenimin canı canan damarımın kanı iman fedai'm dört yanımınan kışa tutulmuşa benzer
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Aynur Dogan - Edalı gelin
dağ başına vardım gülleri çoktur güzeller geliyor sevdiğim yoktur edalı gelin, şalvarlı gelin öldürdün beni şu derenin alıcından burcundan bana baksan ölür müydün acından? edalı gelin, şalvarlı gelin öldürdün beni yüksek elvanlarımı bülbüller öter bülbülün figanı bağrımı deler ne biçim yürekmiş kurban olduğum deper ha teper teper ah deper yolumuz gurbete düştü halımız beter
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Aynur Dogan - Yummayın kirpiklerini
bir sonsuz rüyaya açılmış gözler yummayın yummayın kirpiklerini kim ondan daha çok hayatı özler çağırır çağırır sevdiklerini gelmiyor gelmiyor o yüzler niçin kaybolmuş koynunda kollarda niçin bilmiyor boyunun ölçüsün niçin başının ucuna geldiklerini bilmem ki adını onun kim saklar şimdiden uyutmuş onu kucaklar besbelli üşütür soğuk topraklar soymayın soymayın giydiklerini
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|