![]() |
#3721 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 883
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hani o bırakıp giderken seni
Bu öksüz tavrını takmayacaktın Alnına koyarken veda buseni Yüzüme bu türlü bakmayacaktın Gelse de en acı sözler dilime Uçacak sanırdım birkaç kelime Bir alev halinde düştün elime Hani ey gözyaşım akmayacaktın. Söz: Seyfi Orhan İNTİZAR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SEN NERDESİN? BEN NERDEYİM?
Ne garip bir aşka düştük! Sen nerdesin? ben nerdeyim? Sevdik ama ayrı düştük, Sen nerdesin? ben nerdeyim? Her anımız masal oldu, Tüm umutlar bak kayboldu, Kavuşmak da hayal oldu, Sen nerdesin? ben nerdeyim? Hani nerde sıcak yuva? Hani nerde mutlu dünya? Çekip gittin! oldu mu ya? Sen nerdesin? ben nerdeyim? Ferdi Tayfur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tunay Bozyiğit ....................Yüzün Okunmuyor
.
![]() |
#3724 |
Navigator
![]() Daglarina darginim aşkına varmı çare gönlümde bunca yare sızlıyor senin uğruna dağlarına dargınım yollarına yorgunum gözlerine sürgünüm yar sensizlik bana zulüm kalbimde açan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm... geceler boyu sürgün şu kalbim sana vurgun kanıyor senin uğruna dağlarına dargınım yollarına yorgunum gözlerine sürgünüm yar sensizlik bana zulüm kalbimde açan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm... feryat eden bülbüller sazım yarayı teller inliyor senin uğruna dağlarına dargınım yollarına yorgunum gözlerine sürgünüm yar sensizlik bana zulüm kalbimde açan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Navigator
![]() BANA YÜCELERDEN SEYREDEN DİLBER
Bana yücelerden seyreden dilber Siyah kirpiklerin okmu cananım İnsaf et yüzünü yüzüme dönder Izdırabın sonu yok mu cananım Gönül sevdi benim günahım nedir Yandım hasretine bunca senedir Mecnunum derdinden derdim fenadır Izdırabın sonu yokmu cananım Bu dünya misaldir çatısız hana Ebedi kalmadı şaha sultana Deryanın içinde bir damla bana Bu da Mahzuniye çokmu cananım........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur Can Birakmadin Seni senden bile fazla sevmiştim Ne yazık aşkım anlayamadın Gençliğimi çaldın sen şu ömrümün Uğrunda ölecek can bırakmadın Bir rüzgar misali savurup durdun Bütün ümidimi yerlere vurdun Bana tutunacağım dal bırakmadın Adın dudağımda isyanım şimdi Hayalin karşımda düşmanım şimdi Seni sevdiğime pişmanım şimdi Bir daha sevecek his bırakmadın Benim gecelerim artık uykusuz Yüreğim sayende oldu duygusuz Neye yarasam ki pişman olmuşuz Geriye dönecek yol bırakmadın Kime güvenirim bundan böyle ben Sevip aldanmayı öğrendim senden Bir acı intizar çıkar dilimden Diyecek başka bir söz bırakmadın Bırakmadın bende can bırakmadın Bir daha sevecek hal bırakmadın Bana tutacağım dal bırakmadın................ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Navigator
![]() Kubat
Gönül ne ararsin, gam yükü mü uslan artik gönül sevda nedir, ayrilik ne çözemedin gönül bir liman bu, biraz yavasla dur dinlen ah gönül hep orda burda, sagda solda dolanir avare gönül sevme dedim dinlemedin gam yüküyle geçti ömür gönül gönül, deli gönül bu kaçinci tövbe gönül ne ararsin, gam yükü mü uslan artik gönül sevda nedir, ayrilik ne çözemedin gönül bir liman bu, biraz yavasla dur dinlen ah gönül hep orda burda, sagda solda dolanir avare gönül sevme dedim dinlemedin gam yüküyle geçti ömür gönül gönül, deli gönül bu kaçinci tövbe gönül..................... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Navigator
![]() Cengiz Kurtoglu Vurgun Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki düpedüz vurgun sayılır Yalan mı söyledin göz göre göre Ne zaman dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime göre Aldığım her nefes birgün sayılır Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken içimi dağlayan çile Manavgat denilen çağlayan bile Benim gözyaşımdan durgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gül kana kana Seninle cehennem ödüldür bana Sensiz cennet bile sürgün sayılır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1104
![]() |
![]() Muraz Boz - Ben Aslinda.............
![]() |
#3730 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1104
![]() |
![]() Selim Gülgören - Istanbul Bana Dar..
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|