![]() |
#3771 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2012 18:32
Tecrübe Puanı: 677
![]() |
![]() bu sabah güneş doğmuyor...... gün geceden kurtulmuyor...... funda arar
![]() |
#3772 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allı turnam
Alli Turnam ne gezersin havada Allı turnam ne gezersin havada Kanadın kırıldı kolum Gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar hey Ay gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar hey Eğer bizi sual eden olursa Eğer bizi sual eden olursa Şeker söyle kaymak söyle bal söyle Gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar hey Şeker söyle kaymak söyle bal söyle Gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar hey Ay gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar hey Ay gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar hey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce
Güzel yüzün yanakların ıslanır Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır Sen ağlama Bir damla gözyaşın yeter Sen üzülme gülüm Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır Sen ağlama Bir damla gözyaşın yeter Sen üzülme gülüm Gamzende güllerin biter Yollarıma taş koysalar döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim badem
![]() |
#3774 |
Navigator
![]() Engin Nursani Mutlumusun? Sana bağlı aşk ipimi çözdüm işte mutlumusun Verdin çile gam yükünü ezdim işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvanda tatlımısın mutlumusun... Seyret gece mehtabını dinle aşkın hitabını Kalleşliğin kitabını yazdın işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvanda tatlımısın mutlumusun... Sevmem sevda pazarını sevda sözü yazarını Nurşaninin mezarını kazdın işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvanda tatlımısın mutlumusun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Navigator
![]() Esra Özmen
Sev Yeter güldürmedin hep ağlattın derdi bana sen tattırdın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın isyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter koşturdun hep yıllar boyu peşinden gün be gün ağlattın hiç güldürmedin şu yaralı kalbimi............. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes
Biliyorum birgün bi gemi gelecek Bu yanliz limana ama o gelene dek Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes Sensiz kalacak bu sehir sensiz kalacak bu liman sensiz batacak bu günes Taki o gelene kadar gökden yildiz toplayacagim Senin o salkim salkim saclarina Isil isil bir tac yapmak icin Taki o gelene kadar gökden yildiz toplayacagim Senin o salkim salkim saclarina Taki o gelene kadar gökden yildiz toplayacagim Senin o salkim salkim saclarina Isil isil bir tac yapmak icin badem
![]() |
#3777 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() su anda bir yandan haberlerin tekrarini dinliyorum................
![]() |
#3778 |
Yiğido
![]() ![]() selocan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.05.2009 03:00
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() dün gece çok aradım aradım bulamadım yerın dibine giresice cöpcüler askımı supurmusler nasıl sarkı
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Bir yanımı sardı müfreze kolu Bir yanımı sardı varici oğlu Beşyüz atlıyla kestiler yolu Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz Yıl bin üçyüz kırk bir mevsime uydu Sebep oldu şeytan bir cana kıydı Katil defterine adımı yazdı Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz Sen ağlama anam dertlerin çoktur Çektiğin çilenin hesabı yoktur Yiğitlik yolunda üstüme yoktur Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz
![]() |
#3780 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
![]() Özcan Denizi - Gecmiyor günler
off ya ne sarkiydi bu kac yil olmustur dinlemeyeli müthis müthis...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|