Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? - Sayfa 38 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Sabah 91 4,70%
Hürriyet 72 3,72%
Milliyet 44 2,27%
Zaman 886 45,76%
Akşam 38 1,96%
Cumhuriyet 291 15,03%
Ortadoğu-Yeniçağ 54 2,79%
Yenişafak 78 4,03%
Fanatik 59 3,05%
Fotomaç 47 2,43%
Posta 82 4,24%
Sözcü 0 0%
Diğer 170 8,78%
Vakit 17 0,88%
Taraf 7 0,36%
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.06.2008, 14:43   #371
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1026 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KAPTAN MERA ETME SEN BEN HANGİSİNE HANGİ GÖZLE BAKACAĞIMI BİLİRİM
vatanı bölen satan ayıran kardeşi kardeşe düşma edeni iyi biliriz dost, sıkma canını günde 50 kuruş verip gasteyi alıyoruz bağımsız aklımızla okuyoruz, eleştiriyoruz, ruhumuzu bilincimizide alırken kuruşla dağıtmıyoruz , kimsenin avukatlığını goy goyculuğunu yapmayız bunu iyi anladığını sanıyorum, bizim burada yaptğımız eleştirel aklı ön plana çıkarmak, varolan tartışılan konu ne ise her açıdan bakılmasını sağlamak gereken sonucu herkes kendince ve ortak akılca aılsın istemek yoksa şeyhe şıha din baronlarına, kürt baronlarına, çalıklamacalara, sabahçılamalara , zamanı terse akıtmacılara , aydn dğana milyarlarına milyar katmak için yalakalık yapmıyoruz
ABİ SEN HANGİSİNE HANGİ GÖZLE BAKACAĞINI İYİ BİLİRSEN MİLLETE İYİ BİLİR MERAK ETME SEN.... OYLARDAN BELLİ ZATEN.. SANIRIM FAZLA SÖZE GEREK YOK..
Alt 24.06.2008, 14:44   #372
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1046 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ABİ DEMEYİN ALLAH AŞKINA SAYIN DEYİN ABİLİK KUTSAL Bİ MAKAM ...MERAK ETMEYİN TUTUŞMUSUNUZ YAZ SICAĞIYLA DA CUMHURİYET ASIL SAHİPLERİNE DEVİR TESLİM TÖRENİNİ YASIYOR..BU KAVGA GÜRÜLTÜ ONUN YANSIMALARIDIR BASKA SEBEBİNİ GÖREMİYORUM..AMA KORKMAYIN BİZ 75 MİLYONA EŞİT DAVRANACAĞIZ EVET YIKCAĞIZ SİZİN ANLADIĞINIZ MANADA İNÖNÜNÜN LAİKLİĞİ ATATÜRKÇÜLÜĞÜ YERİNE ATATÜRK ÜN LAİKLİĞİNİ ONUN ATATÜRKÇÜLÜK ANLAYISINI GETİRECEĞİZ İNÖNÜNÜN KÖKÜNÜ ZİHNİYETİNİ KAZIYACAĞIZ SİZDE ISRAR EDERSENİZ BİZİM ÇEKDİĞİMİZ ACILARI ÇEKECEKSİNİZ NAPALIM BİZ BEDELELR ÖDEYERK DEVRALACAĞIZ ÇOKDA BEKLEDİK SİZDE ÖDER ÇOOOOOKK BEKLERSİNİZ...AMA SUNADA İNANIN BU TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE İKİNCİ İKTİDAR ÖLÜM DEMEKDİR ..2. İKTİDARINIZ OLMAYACAK SİZİN EMİN OLUN..YA BİRLİKDE KARDESCE YASAMAYI GERİCİ HAKLISNIZ ATALARIMIZ GERİCİYMİŞ BAĞNAZMIŞ AMA ŞİMDİ YANNILIOSUNUZ BİZİ ONLAR İÇİN YARGILAMA DÜŞÜNCESİYLE YAKLAŞMAKDA GERİCE DEVAM EDİOSNUZ KİMSEYİ GERİCİ GÖRMEMEYİ ALGILAYACAKSINIZ YADA SİZİNDE BİZİMDE BEKLEDİĞİ LAİK DEMOKRATİK ATATÜRKÜN HEDEFLEDİĞİ MEDENİYETİNİN IŞIĞI ALTINDA YANACAKSINIZ..HAKİKİ MANADA DEMOKRAT İLERİCİ MANADA İNANÇLI ATATÜKÇÜ AYDIN GENÇLERLE BASARACAĞIZ BİZ BUNU İNŞ SİZLERDE GÖRÜRSÜNÜZ GÖZLERİNİZ YASARIR VAY BE NE GERİYMİŞİZ DERSİNİZ BELKİ....

pardon ne yapacaksınız ne yapacaksınız anlamadımmmm
kanlı kansız mevzuusumu yine hocaefendiden kalma , rüyanda görürsün ancak
Alt 24.06.2008, 14:51   #373
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1046 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Kaptan-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ABİ SEN HANGİSİNE HANGİ GÖZLE BAKACAĞINI İYİ BİLİRSEN MİLLETE İYİ BİLİR MERAK ETME SEN.... OYLARDAN BELLİ ZATEN.. SANIRIM FAZLA SÖZE GEREK YOK..
dost nasihatı yanlış ata misli oynama pişman olacaksın
2 sene sonra yüce divanlık hepsi başta abdulmelik fırat kürt baronu
Alt 24.06.2008, 14:53   #374
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1026 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
dost nasihatı yanlış ata misli oynama pişman olacaksın
2 sene sonra yüce divanlık hepsi başta abdulmelik fırat kürt baronu
2 sene sonrada burdayız abi o zamanda görüşürüz....
Alt 24.06.2008, 15:09   #375
abircan
Usta Yiğido

berat bugün nöbetci hazırcevap sensin galiba
kahin olmaya ne gerek var 71 -72 cuntasında cocuktum, 80 de 13 yaşında delikanlıydım, nereden nereye geldiğimizi çok şükür okuyorum takip ediyorum, senin boyun kadar hukuk kitabını okudum sınavını verdim hemde 12 eylül sonrası türk islam sentezci bir yapıdan oluşan hocalardan bile geçtim, hemde dünya görüşümden ödün vermeden , kişiliğimle yapımla , dimdik onurla mezun oldum, köy derneğinden tut kültür derneklerinde bulundum yöneticilikler yaptım, ama ne legal ne illegal herhangi bir siyasi partiye bırak üyeliği selam bile vermedim, kimseye diyet borcum yok, herkesten hesap sorarım, başka zeminlerdede kendini solcu sayanlarla en az seninle uğraştığım kadar uğraştığımı bilmeni isterim,
biraz objektif baktığımı değerlendirdiğimi ve öngörülerime güvenirim 41 yaşında tecrübesiyle iddia ile yazıyorum , sosyolojik thlil yapmak kolay değildir ama edindiğimiz tecrübe, eğitim ve toplum içindeki değerlendirmeleriizin ses getirmesi bu öngörülerin doğru bulmasıyla çevremde sayılan sevilen sözü dinlenen bir kardeşinizim bu yüzden rahat yazıp konuşuyorum, 2 sene sonra görüşürüz sevgili kaptan, sevgili berat kardeşim, allta ne yazıyor zaman kısa dünya herkese yeter diyor 3 yıldır yazar orada boşuna demedik 3 yıl su gibi geçti , bir 3 yıldaha geçer , inşallah ömür olur yazışırız tartışırız yine , ampül gidecek güneş gelecek yazıyorum şimdi not al bu güneş benim güneşim değil seninilrin sahte suni güneş partisi olacak heralde. akp devri kapandı kabullenelim lütfen
Alt 24.06.2008, 15:27   #376
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 736 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİZE O AKLI ALLAHIN BİR LUTUF OLARAK VERDİĞİNİ BİLSEYDİNİZ ANLARDINIZ ANLAMAK İÇİN GAYRET LAZIM GAYRET TEK TARAFLI OKUOSUNUZ SAYIN BİRCAN ÇİFT TARALI OKURSAN BELKİ ANLARSIN SENİN BU PRAVAKATÖRLÜĞÜNDE AZİZ NESİNDEN KALMA SANIRIM
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2008, 15:47   #377
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 736 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KARSINDAKİLERİ İTHAM METODUYLA BÜYÜMÜŞÜNZ BELLİ KENDİ ENGİN GÖRÜŞLERİNİ GAZETENİN VARSA DOĞRULARINI PAYLAŞMAK YERİNE İSPATLAYAMAYACAĞIN TAMAMEN KOMPLO HAYAL ÜRÜNÜ KARALAMALARLA NEREYE VARACAKSINIZ BİLEMİORUM .seviyesizce elşdirğin gazete izzettin doğan dedenin açıklamalarını,,,mum söndü olaylarını değerlendirdi bi okusaydın keşke tavır duruş ve uslubu hatta cem evleri hakkında düüncelri görseydin be sayın büyüğüm hep dolduruşlarla konusuyoruz .siyasal islam bitti saiyasal alevilik oda bitsin ya artık inanç değr işleri olarak kalsın .GÜNEŞ BATARKEN ÖCÜLERİN GÖLGESİ BÜYÜK OLURMUŞ.HER ZİFİRİ KARANLIĞIN ARKASI AYDINLIĞA AÇILIRMIŞ..HA SÖZLERİM TEHDİT İÇERİKLİ FİLAN DEĞİL NE HADDİME BİZ LAİK SOSYAL VATANINA MİLLETİNE BAĞLI ATATÜRKÜN AYDIN VE CUMHURİYETİN DONANIMLI NESLİYİZ. NE MUTLU TÜRKÜM SİVASLIYIM MÜSLÜMANIM..bu kelimeleri sizden aldık diye kızıosunuz ama napalım BİZ BU İŞE YÜREKDEN İNANIYORUZ ..statükoyu sevmiyoruz...KÜRT TÜRK kardesdir ayrım yapan ayrım yapılacak hale düşer. bakın bircan bey bu memlkette laiksen dinsizsin aleviisende laiklerle hemen hemen aynı kefeye konursun müslümansan gericisin türksen faşistsin kürtsen bölücüsün ...napalım yani hepimiz ermenici mi olalım .biz artık yeter dioruz ya eleşdiri olur muhabbet olur dialog olur zemini de olur ancak empat ive sempati olmazsa hiç biri sahde gülücüklerden öteye seçim için kullanılmakdan öteye gidemez ...
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2008, 16:07   #378
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 809 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BEN OLSM SİZİN YERİNİZDE YUKARIDAKİ İKİ YAZIYI ÖZENLE OKUR GEREKEN DERSİ ALIR, SORULACAK HESAPLARI SORARDIM İLGİLİ YAYIN KURULUŞLARINDAN

başkalarının düşüncesi ancak kendini bağlar. Ayrıca rakiplerinin(zaman gazetesi) başarılarını bir gazetenin hemde hürriyet gibi ismine yakışmayan bir gazetenin yazarının savunmasını beklemiyorum...

Ayrıca herhangi bir altyapısı olmayan sadece kompodan ve palavradan öte atmış olduğunuz tüm palavralarıda hayretle takip ediyorum. Demekki bu kadar okur yanlış düşünüyor ve siz hep doğrusunuz aynı chp gibi...

Lütfen yaptığınız yorumları gerçekliğini kanıtlayarak yapınız. Saygılarımla.
Alt 24.06.2008, 16:16   #379
yiğidodoğan
Yiğido

yiğidodoğan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidodoğan Şuan yiğidodoğan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2008 16:36

Tecrübe Puanı: 618 yiğidodoğan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben fotamac gazetesi alıyorum cünkü sporla acayip derece ilgileniyorum yalan haberler oluyor ama yinede iyibir gazete...
yiğidodoğan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2008, 17:04   #380
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1294 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

cumhuriyet,akşam vatan sabah milliyet hürriyet gibi aynı zihniyetin ürünü gazeteler tamamen çirkeflik üzerine kurulmuş...spor gazeteleri zaten yalandan geçilmiyor...zamanın ve diğer dini gazetelerinse suçsuz olduğu asla söylenemez..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)