Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.05.2009, 00:23   #381
cikcan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

cikcan Şuan cikcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.05.2009 00:23

Tecrübe Puanı: 0 cikcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ASKER

bu soylentilere ınanmayım kımse hıc bı sekılde değişmiyo bende 89/1-B olarak acemiliğim 3 gun once bıttı sıvas guzelde havası cok degısık ben boyle bır hava gormedım 5 dk butun mevsımlerı gorebılıyosun bız hem yandık hemde donduk anlaatılmazz bır havası var.ama acemılık olarak guzel bı yer havantepe yorsada orasıda manzara olarak guzel ne dıyım sivasa gıden arkdaslar allah yardımcınız olsun 3.bölüğe düşersiniz inş

usta birliği kırklareli/merkez
cikcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 10:19   #382
carpatia85
Yeni Yiğido

carpatia85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

carpatia85 Şuan carpatia85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.08.2009 00:38

Tecrübe Puanı: 0 carpatia85 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

erkek arkadasim 8 temmuzda orda oluyor. birde ustabirligi o kisinin kutugune gore degisiyor sanirim mesela kutugu izmir olupta yada o civarlar arkadaslarinizdan olabilir nereye dustugunu soyleyebilirmisiniz?
carpatia85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 11:35   #383
PHaRUcK
Yeni Yiğido

PHaRUcK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

PHaRUcK Şuan PHaRUcK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.05.2009 11:39

Tecrübe Puanı: 0 PHaRUcK isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
carpatia85 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
pharuck
sana bisey sormak istiyorum. simdi biz askeriye gidip listeden baktik nereye gidecegini ve tam olarak yukarda yazdigim yer yaziliydi. biz daha sulusu almadik. suluste listede belirtilmeyen arti birsey mesela komando oldugu gibi bir surprizle karsilasma durumumuz olur mu? yoksa listetede komando olsa yazarmiydi?
Hayır artı bişi oLmayacak içini ferah tut.Ulaştırma oLarak yapacak askerLiğini.Zaten uLaştırma oLup oLmaması sadece dağıtımda önemLi yani orda gidipte ayrı bi eğitim aLmayacak.SAdece komandolar farkLı eğitim aLıyo o kadar ,))

Alıntı:
carpatia85 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
erkek arkadasim 8 temmuzda orda oluyor. birde ustabirligi o kisinin kutugune gore degisiyor sanirim mesela kutugu izmir olupta yada o civarlar arkadaslarinizdan olabilir nereye dustugunu soyleyebilirmisiniz?
Evet ustabirLiği o kişinin kütüğüne ve ikametgahına göre değişiyor ,)) Benim tertibimde İzmir olanlArın coğu İstanbuL ve Tekirdağ tarafLarına düştüLer.Benim kütüğüm batmandaydı bende ÇanakkaLeye geLdim ,))

Benim gidecek herkese tavsiyem eLinizde mesLeğiniz iLe iLgilİ ne beLge warsa yanınızda götürmeniz ,)) 2. haftanızda mesLek secimi yapılıcak orda evrakLArı isteyecekLEr bonservis,dipLoma fotokopisi veya caLıstığınıza dair yazı ne warsa götürün yanınızda dağıtımda cok işe yarıyor ,))

Alıntı:
bdrm Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
olsa yazardı kacında gidiyosun sen ama dısardan gelen söylentilerde acemi birligine gittiginde hersey degisiyomuş ulaştırma olarak gidiyoruz ama orda denizci yada komanda olabilme ihtimalimizde varmış
Biz 12 nisanda giren 23 uLaştırmaydık bizden kimse ayrıLmadı öyLe bişiye denk geLmedim ben..

Konu PHaRUcK tarafından (12.05.2009 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
PHaRUcK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2009, 12:25   #384
carpatia85
Yeni Yiğido

carpatia85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

carpatia85 Şuan carpatia85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.08.2009 00:38

Tecrübe Puanı: 0 carpatia85 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tesekkur ederim pharuck gercekten artik icim rahat. eminim ki rahat bir ortama gidiyor. sizler icinde hayirlisi neyse o olsun. bende zamani geldiginde( nekadar gitmesini istemesemde ayrilmak zor oldugu icin) ogrendiklerimle sizi bilgilendiriririm.
carpatia85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2009, 00:31   #385
emrahusluer1
Yeni Yiğido
NO AVATAR

emrahusluer1 Şuan emrahusluer1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.05.2009 00:31

Tecrübe Puanı: 0 emrahusluer1 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

slm merhaba arkadaşlar, ben de 31 mayıs 2009 da teslim olacağım, sivas merkez dediler, sülüsü yarın alacağım, izmirde ikamet ediyorum 3 yıldır, doğma büyüme ankaralıyım, kütük de Aksaray , varsa benim dewre askere giden eklesin tanışalım arkadaşlar, emrahusluer1@hotmail.com , bir de sorum olcak varsa cevaplayan sewinirim, bizim de forumda yazılanlar gibi acemiliğimiz 28 gün mü olacak, yoksa 75 gün mü ? , şimdiden teşekkürler, herkese hayırlı teskereler...
emrahusluer1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2009, 21:40   #386
cegceg
Yeni Yiğido
NO AVATAR

cegceg Şuan cegceg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2011 00:18

Tecrübe Puanı: 0 cegceg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2008 Şubat ayının 2 sinden beri görmüyorum Sivası. En çok da Tarihi hamamlarını özledim. Sivaslılara Selamlar. Asker arkadaşlara hayırlı teskereler.
cegceg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.2009, 13:44   #387
murat17
Yeni Yiğido
NO AVATAR

murat17 Şuan murat17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.07.2009 19:55

Tecrübe Puanı: 0 murat17 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Temmuzda gidecekj arkadaslar sülüsler nezman verilecek bilgisi olan varmı ?
murat17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.2009, 13:47   #388
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

tam yerine düşmüssün gel kardeşim havası ılıman kışı soğuk insanı ise çok sıcaktır
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2009, 09:56   #389
bdrm
Yeni Yiğido
NO AVATAR

bdrm Şuan bdrm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.07.2009 15:00

Tecrübe Puanı: 0 bdrm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

temmuzun ilk haftası alabilirsin
bdrm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2009, 14:07   #390
n3co
Yeni Yiğido
NO AVATAR

n3co Şuan n3co isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.08.2016 10:34

Tecrübe Puanı: 0 n3co FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şfk 197 ağrıdan sLm ..

sivasda acemi birliği guzel oLur takMayın kafanıza..
n3co isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)