|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KUL Mustafa - SEN AYRI TRENDE BEN AYRI GARDA
''Sen ayrı trende ben ayrı garda Yollar aşkımıza gölge düşürdü Hasret geldi geçti bu sonbaharda Yıllar aşkımıza gölge düşürdü.. GÜNLERİ, AYLARI,YILLARI SAYDIM BİR TEK SENİ SEVDİM SON KARARDAYDIM SEN LEYLA BEN MECNUN OLMAZ OLAYDIM YILLAR AŞKIMIZA GÖLGE DÜŞÜRDÜ.. Hakkım helal olsun sende helal et Ferhat kerem aslı şirin rivayet Biraz çekemezler birazda gurbet Eller aşkımıza gölge düşürdü.. .. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mustafa Yıldızdoğan
Hasret Şu dumanlı doruklarda Boz şahinler uçmaz gayrı Gözelerden ağu çıkar Alperenler içmez gayrı Obam yurdum talan oldu Destanlarım yalan oldu Yollar birer yılan oldu Kervanlarım geçmez gayrı Hani mavi denizlerim Üç kıtada nal izlerim Kör mü oldu bu gözlerim Çaşıtları seçmez gayrı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kıraç - YIKIK
___________________________ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler
Bir aleme indim yalnız Yerde toprak gökte yıldız Bir yan susuz bir yan deniz İki el, bir baş verdiler Bir çift göz ağlar da güler Dört bir yanda benim gibiler Doğru söz içinmiş diller İşte kalbin sev dediler Bana yalan söylediler Kaderden bahsetmediler Varsın böyle geçsin ömrüm Neşeyle dolsun bari her günüm Hani benim sevdiklerim Hani gönül verdiklerim Hasret gider ben giderim
|
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
Son Aktivite: 08.04.2012 19:32
Tecrübe Puanı: 705
![]() |
kafamı dinliyorummm
![]()
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Mustafa Yıldızdoğan Sevmeyen Bilmez Sevda ne demektir? Gonul sehrini Bir tatli bakisa satmayan bilmez Yalniz gecelerin zalim kahrini Hayale sarilip yatmayan bilmez Diyemem kac sene sayamam kac ay Unutmak mi? unut demesi kolay Bagrimdaki sanci nasil bir olay Yari ele gelin gitmeyen bilmez |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Yiğido
![]() dildarım Şuan
Son Aktivite: 19.01.2009 03:00
![]() |
gezsemde düntanın dört bucagını
vallahi gözüme yine boş gelir gönül arzu eder dost kucagını sızlar eski yaram gözden yaş gelir (yudum) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Yiğido
![]() dildarım Şuan
Son Aktivite: 19.01.2009 03:00
![]() |
baglandı yollarım galdım çaresiz
gayrı dünya bana aralandı gel gel derildi defderim arsız amansız oy üst üstde dizildi sıralandı gel gel gülüm gel gelcanım gel gel hayıın geel |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
NE DERSİN.....Fedi TAYFUR Bağladım gönlümü bir vefasıza Onunda sinesi yandı mı dersin Bir Mecnun misali bir Leyla gibi Oda böylesine binde biri kadar Sevdi mi dersin ne dersin Götürsün feryadımı rüzgarın sesi Sönmüyor içimde hasret ateşi Bir kötüye düşüp solunca benzin O zaman halimden anlar mı dersin Ömrümü uğrunda feda ederken Kimi gerçek bazen de hayal eylerken Beni sevip bana ümit vermişken Başkasına gönlünü verdimi dersin Anlatmam bir daha dinlemez isen Haklıyı haksızı söylemez isen Sevip sevilmeyi bilemez isen Senin yaşadığına hayat mı dersin Aşkı sevilmeyi bilemez isen Böyle yaşamaya sen hayat mı dersin Ne dersin |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2335
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hüseyin Turan / Söyleyemedim.......
soyleyemedim Düslerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben siirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummali gizler büyüttüm Söyleyemedim Sarkilar yazdim sana okuyamadim Hep yanimdaydin oysa dokunamadim Sana ben hayaller düsler büyüttüm Sana ben gözümde yaslar büyüttüm Sana ben hummali asklar büyüttüm Söyleyemedim
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|