![]() |
#3961 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2012 18:32
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
![]() kafamı dinliyorummm
![]()
![]() |
#3962 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Mustafa Yıldızdoğan Sevmeyen Bilmez Sevda ne demektir? Gonul sehrini Bir tatli bakisa satmayan bilmez Yalniz gecelerin zalim kahrini Hayale sarilip yatmayan bilmez Diyemem kac sene sayamam kac ay Unutmak mi? unut demesi kolay Bagrimdaki sanci nasil bir olay Yari ele gelin gitmeyen bilmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#3963 |
Yeni Yiğido
![]() dildarım Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2009 02:00
![]() |
![]() gezsemde düntanın dört bucagını
vallahi gözüme yine boş gelir gönül arzu eder dost kucagını sızlar eski yaram gözden yaş gelir (yudum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Yeni Yiğido
![]() dildarım Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2009 02:00
![]() |
![]() baglandı yollarım galdım çaresiz
gayrı dünya bana aralandı gel gel derildi defderim arsız amansız oy üst üstde dizildi sıralandı gel gel gülüm gel gelcanım gel gel hayıın geel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
NE DERSİN.....Fedi TAYFUR Bağladım gönlümü bir vefasıza Onunda sinesi yandı mı dersin Bir Mecnun misali bir Leyla gibi Oda böylesine binde biri kadar Sevdi mi dersin ne dersin Götürsün feryadımı rüzgarın sesi Sönmüyor içimde hasret ateşi Bir kötüye düşüp solunca benzin O zaman halimden anlar mı dersin Ömrümü uğrunda feda ederken Kimi gerçek bazen de hayal eylerken Beni sevip bana ümit vermişken Başkasına gönlünü verdimi dersin Anlatmam bir daha dinlemez isen Haklıyı haksızı söylemez isen Sevip sevilmeyi bilemez isen Senin yaşadığına hayat mı dersin Aşkı sevilmeyi bilemez isen Böyle yaşamaya sen hayat mı dersin Ne dersin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3966 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hüseyin Turan / Söyleyemedim.......
soyleyemedim Düslerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben siirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummali gizler büyüttüm Söyleyemedim Sarkilar yazdim sana okuyamadim Hep yanimdaydin oysa dokunamadim Sana ben hayaller düsler büyüttüm Sana ben gözümde yaslar büyüttüm Sana ben hummali asklar büyüttüm Söyleyemedim
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
Ya Sen Gel - Mustafa Yıldızdoğan Fırtına kopuyor içimde bilsen Yağmurum sen olsan Gözümden insen Ey benim yoldaşım, gönül yüreğim Uykusuz gecemin ihlamı bir sen Ya sen gel yanıma, ya da ben varayım Derdine derman yaranı sarayım Ey benim güneşim, ışığım, yıldızım Seninle olayım sende kalayım Çaresiz kalmışım bağlı bileğim Kahretsin sen yoksun, nasıl güleyim Ey benim hevesim, arzum, dileğim Yaşamak seninle, öl de öleyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() hosgeldin yar yüregime
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
Yananı Gör - Mustafa Yıldızdoğan Yananı gör yananı gör Gör halimi yananı gör Ateş ne ki su söndürür Gir içime yananı gör Yana dursun yana dursun Söylen ona yana dursun Belki bir gün uğrar yolum Yönü yoldan yana dursun O da yansın o da yansın Ben yanmışken o da yansın Güvendiğim tüm dağlardan Ben çekildim o dayansın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() MUSTAFA YILDIZDOGAN
yanarım aşkına can yar yanarım aşkına can bana sen naz eglesende bunazı sen bana ay kız bu kadar azeylesende bu kadar eylesende balam görmüşüm sevmişem isterim edim ne çare görmüşem sevmişem isterem edim ne çare görmüşem sevmişem isterem seni edim ne çere görmüşem sevmişem isterem seni edim ne çare evlerinin önü kaya evlerinin önü kaya kayadan akar bakarlar aya kayadan bakarlar aya sensiz geçen günlerim yar gelmez hiç bir zaman gelmez hiçbirzaman balam görmüşem sevmişem isterems eni edim ne çare görmüşem sevmişem isterem edim ne çare görmüşem sevmişem isterem seni edim ne çere görmüşem sevmişem isterem senim ne çare |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 15 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 15 Misafir) | |
|
|