|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
24.05.2011, 09:31 | #31 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti
Bunca acı gerçekler dururken, bunca sorunlar dururken, hala din üzerinden siyaset, milli duygular üzerinden siyaset sözüm ona partilerin en önemli kozları. Ne demişler "Böyle saça böyle tarak" bilinçli,kültürlü toplum ne zaman olacak? Bilimde,teknolojide, sağlıkta,sanatta, sporda ne zaman başarılı olacağız? "Kaz gelecek yerden tavuk esirgememek" Belden aşağı vurmak, "Tencere dibin kara seninki benden kara" Hep üste çıkma çabası, Ucuz siyaset, Bumu politika bumudur siyaset?
24.05.2011, 10:07 | #32 |
Usta Yiğido
aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 634
|
Cevap: Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti
Abi olay sanki biraz koyun gütmek.
Dedim ya herkes hak ettiği şekilde yaşarmış.. Demekki biz bunu hak ediyoruz. Ama unutulmamalıdır ki, geçim sıkıntısı iyiden iyiye baş gösterdiğinde, başbakan Kayseriye daha fazla yardım yapıyor denildiğinde kimse suçu dfa onlarda aramasın. Onlara yetki verenlere (kendilerine) baksın. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|