|
|
#31 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
Son Aktivite: 29.04.2010 15:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
Bırakında İnsanlar 3 günlük dünyada istedikleri ibi yaşasınlar...
nefes almak bile yasak oldu...
|
|
|
|
#32 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Benim anlamadığım şey neden başörtülü insanlardan bu kadar çok korkuluyor?
|
|
|
|
#33 |
|
Usta Yiğido
![]() |
haklısın...başörtü takan kişi laik olmuyormu yada başörtü takılan yerde laiksizlikmi olunuyor yada laiklik nedir
![]() Kafam karıştı en iyisi insanlar istediğini yapsın
|
|
|
|
#34 |
|
Yeni Yiğido
![]() AzizMurat58 Şuan
Son Aktivite: 23.10.2014 13:16
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
Müsadenizle konuyla alakalı bende bi kaç şey söylemek isdiyorum. Ülkemiz islam ülkesi veya Laik bi ülke kim nasıl kabul etmek isdiyorsa öyle kabul etsin. Her ikisindede Özgürlük esasdır, yani bırakın isdeyen isdediği gibi giyinsin. Muhafazakar insanar, vay efendim şu insan dekolte giyinmiş felan insan mini giyinmiş filanca yarı çıplak çalışıyormuş, bunlar fitne yaratıyor bunları bu şekilde çalıştırmayalım okutmayalım gezmelerine müsade etmeyelim diyorlarmı ki, bazı güya laik ve cumhuriyetci geçinen insanlar baş örtüsüyle yaşamak isdeyen insanlarımıza karşı çıkıyor hakaret edip özgürce yaşam haklarına müsade etmiyorlar. Hiç kimsenin bir başkasının kişisel yaşam ve düşncesine müdehale etme hakkına sahip değil. Sevmeyen isdemeyen kendi içinde sevmesin isdemesin. Bu ülkede Cumhuriyette bizim hiç kimse boşuna bölmeye parçalamaya çalışmasın. Ayrıca islamda esas olan tesettürdür ( yani örtünme) isdeyen istediği gibi örtünür ve örtünürkende hangi modeli kullanmış hangi kıyafeti kullanmış, o yine o örtünen kişinin zevk ve fikrine kalmış bişey. Başları örtülüler isdeyen türbanla örtsün isdeyen farklı birşeyle. Bırakın artık insanların kişisel özgürlüklerine dil uzatmayı... |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Bu insanları koyun gibi görmekten ne zaman vazgecekler anlamadım...
bırakın ya nefes alalım...
|
|
|
|
#36 | |
|
Yeni Yiğido
![]() Gercek Prenses Şuan
Son Aktivite: 04.02.2008 18:32
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
Alıntı:
türbanla girmek isteyen yarin cübbeyle girecekmis. bugün etekle giriyorlar gün gectikcede eteklerini kisalastiriyorlar yarin birgünde bikini ilemi girecekler sence. nasil bir zihniyet nasil bir akil sendeki anlamadim. ayriyetden bir müslüman ülkesinde yasiyorsunuz avrupa ülkelerinde bile basörtüsüne toleransli bakilirken siz müslüman ülkesinde yasadiginiz halde toleransli olamiyorsunuz bide yok laiklik yok bilmem biseyden bahsediyorsunz. sizin laiklik anlayisiniz bumu? Dogrusu sizde ANLAYIS denen birsey yokki laiklik anlayisi olsun!!!!!
|
|
|
|
#37 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 803
![]() ![]() ![]() |
ÜNİVERSİTELER DAHA DEMOKRATİK VE ÖZGÜRLÜKÇÜ OLMALI .. DÜŞENCE ÖZGÜRLÜĞÜ VE İNSAN HAKLARI KORUNMALI BENCE..
ARTIK KİMSE KİMSEDEN KORKMAMALI ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAMAMALI.. VAR SAYALIM Kİ SİYASİ BİR SİMGE ZATEN BU ÜLKEDE ÖĞRENCİLERİN SİYASET YAPMASI YASAKMI ? |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 923
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Yasaklı
serhatcan Şuan
Son Aktivite: 21.03.2012 16:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
)))) BİRİNİ DİLİNİ KOPARIYORSUN BİRİNİN BİLMEM NERESİNİ ))) YAWW BEN DİYORUM SATEN SİVASLILAR NE ZAMAN BİRBİRLERİNE SAYGI GÖSTERECEKLER,BİRBİRLERİNİ SEVECEKLER,BİRBİRLERİNİN DÜŞÜNCESİNE SAYGIYLA YAKLAŞIP KARŞI FİKRİ VARSA KAFA KOPARMADAN DİL KESMEDEN SÖYLEYECEKLER. YOK YOK BENDEN OLMAYAN BENİM GİBİ DÜŞÜNMEYEN ÖLSÜN,YANSIN YAKILSIN. . SİVASLILAR NE ZAMAN ADAM OLACAK.SİVASIN GEÇMİŞTE KAYBETTİKLERİNİ GÖRMEYECEK KADAR KÖR OLMUŞLARRR.UYANIN UYANIN UYANINN. SİZİ SİZE KIRDIRANLARA KARŞI UYANIN. BİDE İŞİN ACI TARAFI NE BİLİYORMUSUNUZ. SİZİ SİZE KIRDIRANLARDA YİNE SİVASLI ( SENDE ONLARIN YARDAKCISISIN ) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|