Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.02.2008, 23:40   #31
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: TÜRBAN KARŞITI İLK SES

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yetmez güzel arkadaşım. Ben Öğretmenim. Bana bunu öğretemezsin. Kullandığın terim tamamen Arapça. O kadar araplaşmışsın ki hangi dili kullandığını bile bilmiyorsun. Böyle söylediğim için de kusura bakma. Dost acı söylermiş.
Ne tesadüf bende öğretmenim hemde Türkçe öğretmeniyim ancak sizlerin bilmediği bir şey var Türkçe'de Arapça ve Farsça'dan gelen terkipler bozulmadan aynen kullanılır... Ayrıca konu burda Türkçe- Arapça değil... Ben böyle kullanırım sen farklı kullanırsın... Herkes benim gibi yada senin gibi düşünmek konuşma zorunda değildir...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 05.02.2008, 23:40   #32
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58

Tecrübe Puanı: 757 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: -->: TÜRBAN KARŞITI İLK SES

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
haasa aciklara kimse dinsiz diyemez
veya kimse diyemezki kapali bi kadin aciktan daha dindardir diye
öyle bisey olamaz
imaanin kimde oldugunu allahtan baska kimse bilemez
Hakan Kardeşim sevindim öyle düşündüğüne. Bizler okumadan herşeye yorum getiriyoruz. Daha sonra bilmeden çok yanlış yorumlar yapıyoruz. Yukarıdaki yazıları üzüldüğüm için yazdım. Okumamız hem de çok okumamız lazım. İnternet dünyayı elimizin altına getiriyor. Hoşçakal. Seni üzdüm ise özür dilerim.
Alt 05.02.2008, 23:43   #33
FurkaN
Editör

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: TÜRBAN KARŞITI İLK SES

Alıntı:
Asrı Saadet ne demek Allahaşkına. Bunun Türkçesi yok mu? Yoksa sen kullanmak mı istemiyorsun.
İnanki Türkçe konusunda senden kat be kat daha fazla hassasım ve "ASRI SAADET" kelimeside o hassasiyetimin bir ürünüdür...
Dilin süsü söz!"

Alt 05.02.2008, 23:44   #34
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 22:16

Tecrübe Puanı: 736 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: -->: TÜRBAN KARŞITI İLK SES

Alıntı:
Hakan Kardeşim sevindim öyle düşündüğüne. Bizler okumadan herşeye yorum getiriyoruz. Daha sonra bilmeden çok yanlış yorumlar yapıyoruz. Yukarıdaki yazıları üzüldüğüm için yazdım. Okumamız hem de çok okumamız lazım. İnternet dünyayı elimizin altına getiriyor. Hoşçakal. Seni üzdüm ise özür dilerim.
benim demek istedigim aciklara sunulan imkanlar türbanli oldumu önü kesiliyor

bunun anlami ne sen cahil kal
benim anladigim böyle
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 05.02.2008, 23:45   #35
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58

Tecrübe Puanı: 757 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: -->: --->: TÜRBAN KARŞITI İLK SES

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Ne tesadüf bende öğretmenim hemde Türkçe öğretmeniyim ancak sizlerin bilmediği bir şey var Türkçe'de Arapça ve Farsça'dan gelen terkipler bozulmadan aynen kullanılır... Ayrıca konu burda Türkçe- Arapça değil... Ben böyle kullanırım sen farklı kullanırsın... Herkes benim gibi yada senin gibi düşünmek konuşma zorunda değildir...
Sitemizde bir meslektaşımla yazışmaktan mutluluk duyuyorum. Yalnız sevgili hocam merak ettiğim arapça, farsça veya başka dillerden dilimize giren sözcükler Türkçe mi oluyor bilmiyorum. Örnek istersen benim adım Ömerul Faruk (Yanlış okumadın yazılış doğru) şimdi bu Türkçe mi oluyor? Türkçe öğretmeni olduğun için söylediğine inanmak zorundayım. Selamlar.
Alt 05.02.2008, 23:45   #36
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 22:16

Tecrübe Puanı: 736 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: TÜRBAN KARŞITI İLK SES

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

İnanki Türkçe konusunda senden kat be kat daha fazla hassasım ve "ASRI SAADET" kelimeside o hassasiyetimin bir ürünüdür...
güzel hemserim o kelimeler ingilizce yazilsaydi bu zihniyetteki insanlarin hosuna giderdi dimi
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 05.02.2008, 23:48   #37
FurkaN
Editör

Standart -->: TÜRBAN KARŞITI İLK SES

Alıntı:
Sevgili hemşehrililerim. Okumadan araştırmadan bir Türban edebiyatı yapıp duruyorsunuz. Türbanlıları dinli başı açıkları dinsiz görüyorsunuz. Yazıklar olsun sizlere. Kuran'ı Kerim' in ilk emri OKU.. Sizde okuyun araştırın. İnternet elinizin altında. Gogola Nur suresi yazın size herşeyiyle önünüze koysun. 30 - 31. ayetleri okuyun. Kendi aklınızla yorumlayın. Eğer aklınız ermiyorsa ayet numaralarını tıklayarak büyük din alimlarinin tefsirlerini okuyun da görün bakalım neler yazıyor. Okuduktan sonra da din istismarcılarına inanacak mısınız?Günümüzde bile sıcaktan korunmak için erkek ve kadınlar halen Arabistan da örtünüyorlar. Ama Türban takmıyorlar dikkatinizi çekerim. Değerli kardeşlerim okuyun. Okumaktan hiçbir zaman korkmayın. Peygamber efendimiz ne demiş : İlim Çinde de olsa gidin alın.. İlimden korkmayın yüzünüzü ortadoğuya değil, Medeniyete dönün. Kadınlarımızın namusu saçlarında değil, kafalarının içindedir bence.
Hem ne biçim erkekleriz ki kadınların saçlarını görünce şehvet duygularımız geliyor. Biz erkekler bu kadar ahlaksız mıyız. Yazıklar olsun kadınlarımızı kullanmak isteyenlere ve okumadığımız için kandırılmaya müsait olan bizlere.
Ne güzel yazmışsın gerçekten tebrik ederim... Dememi bekliyorsan yanıldın ... Bu ne küstahlık arkadaş istersen bi de fetva ver bu ülkenin fetva makamı sensin herhalde... Güneşten korunmak için örtünüyorlarmış tv de adının önünde prof yazan münafıkları dinleyip gelip burda bize ahkam kesme burda herkes en az senin kadar biliyordur neyin ne olduğunu.... Tv de dinlediğin saçmalıkları buraya taşıma Kur'an-ı Kerim Allah'ın kelamıdır ve O'nun üstüne söz yoktur... Orda ne yazdığını yorumlamak senin din bilgine yetmez kendi kendine burda yazma... Hem kendin günaha giriyorsun hem bizleri günaha sokuyorsun... Bu olay o kadar basit ve ucuz bir iş değildir...
Dilin süsü söz!"

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)