Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.03.2008, 02:42   #31
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: CHP ninde kapatılması lazım....

Alıntı:
MEDYABİRAJANS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ömer kardeşim öncelikle kandilini tebrik ederim..
kendi adıma asla kutuplaşma diye birşey düşünemem.Burada herkesle hem hemşehriyiz hemde din kardeşiyiz.Ama sırf AKP yi eleştirmek adına acımasızca dinime saldıranlara (sadece onlara kimse o üzerine alınsın) cevap yazmak en doğal herkesin hakkıdır.Bu böyle biline...
Medya kardeş ben şimdi bu konuya yapılan yorumları tek tek taradım dinimize saldırı yok.Ama bu sadece senin dinin mi sadece Akp nin dinimi.Akp daha beş yıl önce kuruldu ondan önce hepimiz dinsizmiydik.Müslümanlık Akp ile mi geldi ne alakası var.Bırakın dini beyle basit şeylere alet etmeyin zaten kutuplaştırdınız memleketi fazlada germek kimseye yarar sağlamaz.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2008, 02:43   #32
MEDYABİRAJANS
Yiğido

MEDYABİRAJANS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MEDYABİRAJANS Şuan MEDYABİRAJANS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.11.2008 13:14

Tecrübe Puanı: 708 MEDYABİRAJANS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya sayın arkadaşım inançlı insanlar kim..? Sizin yaşınız 36 allah daha fazla ömür ve saadet versin Ben sizden aşağı yukarı 14 yaş büyüğüm şimdi benim inancım siz Akp lisiniz ben x partisindenim diye sizlerden daha mı az inançlıyım bunu nerden bileceğiz.Bu inançlı inançsız laflarını bıraksak siyaseti bıraksak sadece Sivas Sadece yiğido desek.Sivasa bağlı belediyeler diye bir anket yapılıyor ben kaç defa yazdım gelin beldelerimizi tanıyalım beldelerimizin sıkıntılarını beldelerin kültürünü,tarihini konuşalım dedim bu arkadaşlardan hiç biri bu ankete katılmadı girin bakın.Bıktık ya bir Akp konusudur gidiyor ee sivas ve sivaslının sorunları nerde.*Benim beldem nufusu az diye kapatılacak beldemde bir kaos hakim bu sorunu neden tartışmıyoruz.
o zaman Bekir ağabeyim diyeyim...
sevgili abim sizin söylediğiniz konunun tartışılacağı konu başlıkları altında yine o sorunları gündemde tutalım haklısınız.Ama diğer konu alakalı son bir söz söyleyip çıkıyorum kusura bakmayın.Bir büyüğüm olarak tecrübenizede güvenerek inançlı kelimesinde neyi kastettiğimi çok iyi anladınız.az inanç çok inanç diye bir ayrım yapmıyorum zaten ama sırf inancından dolayı başını bağlayan benim kızkardeşim okuyamassa ben kime ne diyeyim, sorunun çözümü sadece örtüsünü çözmektenmi geçer bu çocukların hakkını kim ödeyecek bi şekilde biri savunmalı ister CHP olsun ister MHP olsun (zaten sağolsun MHP yanlışı gördü) birisi çözmesi lazım derdimiz bu.
Tekrar kandilinizi tebrik ederim...
MEDYABİRAJANS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.03.2008, 02:45   #33
MEDYABİRAJANS
Yiğido

MEDYABİRAJANS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MEDYABİRAJANS Şuan MEDYABİRAJANS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.11.2008 13:14

Tecrübe Puanı: 708 MEDYABİRAJANS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Medya kardeş ben şimdi bu konuya yapılan yorumları tek tek taradım dinimize saldırı yok.Ama bu sadece senin dinin mi sadece Akp nin dinimi.Akp daha beş yıl önce kuruldu ondan önce hepimiz dinsizmiydik.Müslümanlık Akp ile mi geldi ne alakası var.Bırakın dini beyle basit şeylere alet etmeyin zaten kutuplaştırdınız memleketi fazlada germek kimseye yarar sağlamaz.
Tabiki yeni saldırmıyolar bu her dönem var sadece AKP varken değil. Din Allahındır AKP nin değil
MEDYABİRAJANS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.03.2008, 04:31   #34
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Chp, Akp, Mhp, Dtp, Sp v.s kapatılsın ortalık mis gibi olur. Ne gürültü kalır ne patırtı bu ne yaf, herkes bir birine girmiş, kim haklı,kim haksız belli değil. Particilik almış başını gitmiş, burda çırpınıp duruyorsunuz çeşitli partiler için ama bir bakın bakalım hangi parti başkanı askeri ücretle 1 ay değil 10 gün geçinebilecek kabiliyete ve sabra sahip. Sosyologların genel kanaati 80 darbesi ile bereber halkın ve özellikle gençlerin apolitik olduğu ve ülkenin meseleleri ile ilgilenmedikleri, bunun yerine popüler kültürle yoğruldukları ve yaşamlarını geçici heveslerin kucağında geçirdikleridir. Bence bu tespitte eksiklik var, halıkımız siyasetle ilgileniyor ama 70 li yıllarda ki gibi dernekler, lokaller ve sempozyumlarla
değil, mahalle dedikodusu için vazgeçilmez bir konu olarak ilgileniyor.

Sorun birazda burda galiba, bilemiyorum milliyetçler, islamcılar, solcular, libareller v.s savundukları partilerin yada siyasi akımların ideologlarını tanıyorlar mı, eserlerini okudular mı, kuru bir savunma piskolojisi içindemiyiz yoksa ?

Sorsanız herkes dindardır, Elhamdülillah bizde müslümanız der lakin kulaktan dolma dini bilgilerin ötesine geçmez, geçmek istemez. Elifi görse mertek sanacak ağzı kalabalık dindarlarımız çoktur. Din yaşam biçimidir derler,bilmediğiniz şeyi nasıl yaşayacaksınız ?
Halkımızın çoğunluğu özelliklede okumuş, yazmış aydınlarımız Atatürkçüdür, ama ne hikmetse bu Atatürk sevdalıların ekseri çoğunluğu Atatürkün Nutkunu okumamış, bazılarının ise böyle bir eserin varlığından dahi haberi yoktur. Ne bileyim belki çok az bilen vardır Camide hutbe okuyan tek Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal'dır. Tavsiye ederim Balıkesir Hutbesini okuyunuz.
Hele millisiz kalmış milliyetçilerim, bu vatan için can feda der, ateşli konuşur, ateşli bakar da Malbora içmeyi üstünlük sayar. Grup halinde sokakta gezmenin vatan kurtardığı düşüncesinden bir türlü kendini alamaz. Milliyetçilerimizin kaçı Nihal Atsız, Semiha Ayverdi, Ahmet Kabaklı gibi idealistlerin müthiş eserlerinden ışık aldı.
Solcularımız evlere şenlik zaten, sol birazda düzene karşı çıkmak, alternatif üretmek ve iktidar araçlarını ellerinde bulunduranlara karşı emekçileri savunmaktır. Ben daha bunu yapan sol bir partiye rastlamadım. Bir tavsiye de size meydanlarda nutuk atan sendikalarımızın bütçelerine bir bakın ve bu sendikaları yıllarca aynı kişilerin yönettiğini de gözden kaçırmayın. Haa bu ara da bu değerli sendikalarımızın otelleri, havuzları, şirketleri olduğunuda unutmayın. Kendisi patron haline gelmiş sendika işçiyi nasıl savunacak ?

Tezatlar ülkesinde konuşmakta, yazmakta, düşünmekte hem çok kolay hemde çok zor. Bu sistemde bir arıza var, kimse rolünü doğru oynamıyor. Öyleyse rol kesmeyi bırakıp yeni bir senoryo yazmalı....
Sloganların ötesine geçemeyen topluluklar bir birlerinin papağını olmaktan öteye gidemezler.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.03.2008, 08:17   #35
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38

Tecrübe Puanı: 800 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: CHP ninde kapatılması lazım....

malesef siyaset boş tartışmalarla geçiyor. insanımıza faydası olmayan konuları gündemden kaldırıp daha faydalı şeyleri tartışmış olsak ülkemize çok daha fazla hizmet etmiş oluruz. bu partiler üstü bir platformda ele alınmalı.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.03.2008, 09:11   #36
öztürk58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

öztürk58 Şuan öztürk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.03.2009 08:51

Tecrübe Puanı: 0 öztürk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
iozgur Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP AKP KADAR OY ALIMIŞ OLSAYDI VE İKTİDARA GELSEYDİ İSTİKLAL MAHKEMELERİ KURULMUŞTU ÇOKTAN KAÇ KİŞİNİN KELLESİ GİTMİŞTİ.ERGENEKON MEVZUSU HAKİMLERE SIÇRAYACAKKEN DAVA AÇILDI YANİ ONLAR DAHA ÖNCE DAVRANDI LAİKLİK FALAN HİKAYE .
ozgur bey güzel tesbit yapmışsınız kutlarım sizi.
öztürk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.03.2008, 09:43   #37
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1078 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Yılmaz ÖZDİL
yozdil@hurriyet.com.tr

Cici savcı

DTP kapatılırken...

Başbakan, hukuka saygı istiyor.

AKP kapatılırken...

Başbakan, hukuka bindiriyor.

*

Bunu hatırlattım önceki gün.

E-mail yağdı...

AKP’liler soruyor:

"Sen DTP’li misin?"

*

Hatta, "askerimiz kahramanca mücadele ederken, sen nasıl olur da hiç utanmadan, DTP’yi savunursun, ayıp ayıp" diyen bile var!

*

Peki...

*

"Ucu nereye varırsa varsın, bedelini ödemesi gereken kim olursa olsun, ödeteceğiz! Bizzat takip edeceğim... Üstüne gitmeye kararlıyız... Artık ülkemizde hukuk dışında hiçbir hareket tarzına tahammülümüz yok!"

Kime ait bu laf?

Başbakan’a.

"Açık söylüyorum... Sakın, kimse bu soruşturmayı engellemeye çalışmasın... Bunu deneyen, gider!"

Bu laf kime ait?

Abdullah Gül’e.

"Savcı, hepimizin savunduğu yargı bağımsızlığı çerçevesinde soruşturmasını tamamlayıp, iddianamesini hazırlamıştır. Bu konuda bizim bir şey söylememiz mümkün değildir... Hepimizin yargıya güvenmesi lazım."

Bu kimin?

Cemil Çiçek’in.

*

Ne zaman dediler bunları?

Savcı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt’ı "çete" kurmaktan yargılayıp, içeri tıkmak istediği zaman!

*

Genelkurmay Başkanı’nı abuk sabuk dedikodularla içeri tıkmak isteyen savcı, cici savcı... AKP’yi kapı gibi belgelerle kapatmak isteyen savcı, çirkin savcı!

*

Valla, kendim yazıyorum diye söylemiyorum ama, güzel yazı oldu galiba... Elime sağlık yani.
Alt 20.03.2008, 10:08   #38
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 924 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yılmaz ÖZDİL
yozdil@hurriyet.com.tr

Cici savcı

DTP kapatılırken...

AKP kapatılırken...

*

E-mail yağdı...

AKP’liler soruyor:

"Sen DTP’li misin?"

*

Hatta, "askerimiz kahramanca mücadele ederken, sen nasıl olur da hiç utanmadan, DTP’yi savunursun, ayıp ayıp" diyen bile var!

*

Peki...

*

"Ucu nereye varırsa varsın, bedelini ödemesi gereken kim olursa olsun, ödeteceğiz! Bizzat takip edeceğim... Üstüne gitmeye kararlıyız... Artık ülkemizde hukuk dışında hiçbir hareket tarzına tahammülümüz yok!"

Kime ait bu laf?

Başbakan’a.

"Açık söylüyorum... Sakın, kimse bu soruşturmayı engellemeye çalışmasın... Bunu deneyen, gider!"

Bu laf kime ait?

Abdullah Gül’e.

"Savcı, hepimizin savunduğu yargı bağımsızlığı çerçevesinde soruşturmasını tamamlayıp, iddianamesini hazırlamıştır. Bu konuda bizim bir şey söylememiz mümkün değildir... Hepimizin yargıya güvenmesi lazım."

Bu kimin?

Cemil Çiçek’in.

*

Savcı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt’ı "çete" kurmaktan yargılayıp, içeri tıkmak istediği zaman!

*

Genelkurmay Başkanı’nı abuk sabuk dedikodularla içeri tıkmak isteyen savcı, cici savcı... AKP’yi kapı gibi belgelerle kapatmak isteyen savcı, çirkin savcı!

*

Valla, kendim yazıyorum diye söylemiyorum ama, güzel yazı oldu galiba... Elime sağlık yani.

Allahını seviyorsan belgelerin hangisi kapı gibi belge.Neredeyse nefes alsa onuda yazacakmış vallahi.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.03.2008, 10:21   #39
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56

Tecrübe Puanı: 681 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

sacmalamıssın sımarmak partı kapatma sebebımıkı yada sımardıgını hangı belırtılerden anladın.
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.03.2008, 10:23   #40
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56

Tecrübe Puanı: 681 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yılmaz ÖZDİL
yozdil@hurriyet.com.tr

Cici savcı

DTP kapatılırken...

AKP kapatılırken...

*

E-mail yağdı...

AKP’liler soruyor:

"Sen DTP’li misin?"

*

*

Peki...

*

Kime ait bu laf?

Başbakan’a.

Bu laf kime ait?

Abdullah Gül’e.

Bu kimin?

Cemil Çiçek’in.

*

*

*

abırcan bırıncısı o belgeler kapı gıbı degıl ıkıncısı dtp bölücülük yapan vatan topragından pay ısteyen bır ıdeolojının sesi.lutfen kıyaslamanızı ona gore yapın.
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)