![]() |
#31 | |
Yasaklı
![]() mehmetözbay Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2008 22:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
Demekki sen AB icin calistigin icin, herkesi kendin gibi zannediyorsun. Böyle yaziyorsun ama isinize gelmeyince üyeligimi donduruyorsunuz. üyelere hakaret etmis misim. KIme ettim? Sizinkiler bize hakaret edince atilmiyor ama? Burasi Sivaslilar sitesi ise, bizimde burada bulunmaya hakkimiz var. Burayi akp nin sitesi gibi yönetmeyin. |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
kadir benim hic bir siyasi partiyi savundugumu gördünmüde sen böyle diyorsun yalniz eger Avrupada yasiyorsan bir bildigin varda yasiyorsun Neden gitmiyorsun türkiyeye bu kadar cok vatanini seviyorsunda. Bu kadar cok Türkiye icin birseyler yapmak istiyorsunda, neden halen danimarkadasin sen. Bazi insanlar AB ye girince herseyin düzelecegini düsünüyor. Sence neden bu kadar insan zamanindada olsun simdiden olsun halen Avrupaya gitmek icin ugrasiyor. Neden Almanyadan geliyor diye duyuldugunda, cogu insanlarin gözü aciliyor. Ya allah askina bana anlatma. Sirf MHP'lisin diye herseyi bildigini zannediyorsun. Ve herkeside asaglayarak bakiyorsun. Herseyin mütevazisi iyidir. Iyi lafdan düzgünce uyarmalardan anlamiyorsun. Sizden bizden diye birsey yok burda benim icin bu sitedeki herkes biz dir. Ben hic bir zaman ayrimcilik yapmadim ve yapmamda. Bunu böyle bilesin. Ayriyetden AKPnin sitesi gibi yönetmeyin demissin, bi bak bakalim her yazinda mhp nin dedikleeri var, kim nereye nasil yönetiyor ondan sonra cevapla. Mantik diyorsun, kimde mantik oldugu bayagi belli oluyor.
![]() |
#33 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.02.2010 13:59
Tecrübe Puanı: 695
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [quote=mehmetözbay;254183]AB icin calismiyorum, hatta hicbir yerde calismiyorum.
Demekki sen AB icin calistigin icin, herkesi kendin gibi zannediyorsun. Böyle yaziyorsun ama isinize gelmeyince üyeligimi donduruyorsunuz. üyelere hakaret etmis misim. KIme ettim? Sizinkiler bize hakaret edince atilmiyor ama? Burasi Sivaslilar sitesi ise, bizimde burada bulunmaya hakkimiz var. Burayi akp nin sitesi gibi yönetmeyin.[/QUOT.......................... .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ......................Yazık gerçekten çok yazık.Kadir58 kardeşim yinemi seni uzaklaştırdılar bu kadar taraf olunmaz olunsada bukadar aleni taraf olunmaz....................... .................... |
![]() |
![]() |
#35 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() Alıntı:
BOP eş başkanlarına diyecek lafımız yok. Olmaz da... Anlarsınız herhalde.
ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL, BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR!!! Konu ofgurleyuk78 tarafından (17.04.2008 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2183
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna bile az!!!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 754
![]() |
![]() Alıntı:
O günler özlenir oldu. Nerde bu gün nerde o gün Yazan çok güzel özetlemiş emegine sağlık başka söze gerek varmıdır bilmiyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#39 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÇOCUKTUM UFACIKTIM.
O ZAMANLAR AKP YOKTU:TELEKOM,PETKİM,TÜTÜN TARLALARIMIZ(VS.VS.)BİZİMDİ... BAŞBAKAN SİMİT SATAR GİBİ TOPRAK SATMIYORDU.-KASİYER-DEĞİL MİLLETVEKİLİ VARDI BAKAN VARDI MECLİSTE!!!VE 3 MİLYAR DOLARLIK TÜRK TOPRAĞI SATILMAMIŞTI!!!
![]() |
#40 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() Hanımefendiler çarşıya pazara çıkarken mutlaka başörtüsü takarlardı.
Bütün bunlar 'Cumhuriyet Türkiyesi'nde yaşanıyordu. İnsanlar, fıkaralık dışında hayatlarından memnundular. O zamanlar Ak Parti diye birşey yoktu. Böyle şeyler 'laikliğe tehdit' olarak algılanmıyordu. Hasan Kaçan hikayeci ve karikatüristtir. Onun bilmesi lazım: Bayan kardeşlerimizin saçlarını örttükleri şeyin adı o zaman başörtüsü idi. Şimdi türban oldu. Başörtüsünün altına da tertemiz yaşlarına yakışır kıyafet giyerler ve herkesten saygı görürlerdi. Şimdikiler gibi başörtüsünün altına bazılarının giymeye bile cesaret edemediği şuhlukta kıyafet giymezlerdi. Sekiz, dokuz yaşındaki kızlar örtünmezlerdi.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|